Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby andres86 » 26 Feb 2013, 22:57

Barcelona - Real 1:3 (ukupno 2:4)

Real se plasirao u finale KK, gde ceka pobednika sutrasnjeg meca Athletico(M) - Sevilla (2:1) prvi mec
Be a voice, not an echo
andres86

Postby VMJunior » 26 Feb 2013, 23:01

Obozavam ja Zozea,zna tu i tamo sa Barsom,ali brate mili da dozvolis da te nakantaju 5-0 sa timom od pola milijarde evra,ja mu to da sam navijac Reala nikad ne bih oprostio. :biggrin:

Inace,pretpostavljam da ce Barsa dobiti EL Klasiko za vikend...
VMJunior

Postby Burke » 26 Feb 2013, 23:02

Gotovo 1:3. Ono sto se posle ove utakmice moze reci je da je Barsa zapala u krizu. Mucili su se u Primeri i okretali rezultat u tri od prethodne cetiri utakmice, a onda je naisao Milan, malo ozbiljnija ekipa i raskantao ih. Isti slucaj smo imali i veceras sa Realom. Ocigledno je da im nesto opasno skripi u manevru, jer je neverovatno sa kojom lakocom ih protivnici probijaju u polukontri i kontri. Takodje se moze primetiti i manjak agresivnosti kada izube loptu, sto je bio njihov zastitni znak svih ovih godina. Bice zanimljivo videti koliko ce im biti potrebno da se povrate posle ovog poraza.
Burke

Postby AirBall » 26 Feb 2013, 23:04

VMJunior wrote:Inace,pretpostavljam da ce Barsa dobiti EL Klasiko za vikend...

Ne verujem... Ovo sto su odigrali protiv Milana i veceras blage veze nema sa onom Gvardiolinom Barsom...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby VMJunior » 26 Feb 2013, 23:06

Ljigavci su najveci tim i sa 9 igraca bez trenera.
VMJunior

Postby ОГИ » 26 Feb 2013, 23:06

AirBall wrote:
VMJunior wrote:Inace,pretpostavljam da ce Barsa dobiti EL Klasiko za vikend...

Ne verujem... Ovo sto su odigrali protiv Milana i veceras blage veze nema sa onom Gvardiolinom Barsom...

Pa kako će i biti kada Messija drže na klupi. :laugh:

Oni će sada biti maksimalno fokusirani na prolaz protiv Milana, ovo su ispušili, prvenstvo je već osigurano.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Grande Alessandro » 26 Feb 2013, 23:10

Bravo bre Žoze kralju! :blue:

Uh kako mi je drago...razbili su ih...
Barsa ne može da se prepozna u poslednje dve utakmice...verovatno taj pad forme duže traje, ali nemam gde da gledam Primeru pa sam uhvatio ove dve utakmice...

Drago mi je zbog Murinja...a još draže što je ovakva Barsa (najciganskiji tim koji pamtim...ne klub, nego tim) nakantana na Nou Kampu...
Grande Alessandro

Postby Burke » 26 Feb 2013, 23:12

Bez obzira na to sto su vec osvojili prvenstvo, mislim da bi im jos jedan poraz od Reala dodatno poljuljao samopouzdanje pred mec sa Milanom. Zbog toga sam siguran da im je nedeljni derbi sada najbitniji. Mada, ne vidim kako to Barsa moze dobiti Murinja sa ovim sarlatanom na klupi. Zoze se kidao sa Pepom na vrhuncu moci, a ovoga jede za dorucak. :lollol: Nestvarno je koliko je Barsa takticki nadigrana u prethodne dve utakmice.
Burke

Postby VMJunior » 26 Feb 2013, 23:23

Burke wrote:Mada, ne vidim kako to Barsa moze dobiti Murinja sa ovim sarlatanom na klupi. Zoze se kidao sa Pepom na vrhuncu moci, a ovoga jede za dorucak. :lollol: Nestvarno je koliko je Barsa takticki nadigrana u prethodne dve utakmice.

Ma daj Burke ,nemoj da me zezas,ovaj Real je ove sezone(i to skoro) dobila Granada a ne moze Barselona pa makar im i ja sedeo na klupi.Real ove sezone je sramotno los imajuci u vidu kakvu timcinu imaju i kakvog trenera na klupi.

Ova Barselona je MNOGO velika i tvrdim da je u stanju da pobedi u 3 dana i Real Madrid u gostima i da stigne Milan kuci.
VMJunior

Postby Burke » 26 Feb 2013, 23:32

VMJunior wrote:Ma daj Burke ,nemoj da me zezas,ovaj Real je ove sezone(i to skoro) dobila Granada a ne moze Barselona pa makar im i ja sedeo na klupi.Real ove sezone je sramotno los imajuci u vidu kakvu timcinu imaju i kakvog trenera na klupi.

Ova Barselona je MNOGO velika i tvrdim da je u stanju da pobedi u 3 dana i Real Madrid u gostima i da stigne Milan kuci.

Real je gubio male utakmice jer ocigledno imaju problem sa motivacijom. U mecevima sa Barsom su motivisani do neba i na toj utakmici daju ono najbolje sto imaju. Spomenuo sam vec gore da je Murinjo sa mnogo jacom Barsom uspevao da izadje na kraj i zbog toga mislim da je Real veliki favorit u sledecem mecu.

Barsa jeste i dalje masinerija, ali mislim da su daleko od one Barse od pre godinu-dve dana. U toku meca sam napisao da im je u vecim mecevima neodrziva ova igra sa Caijem, Fabregasom i Inijestom u istoj postavi, jer mnogo drve loptu, a nista ne uspevaju da postignu. Dok su igrali sa tri napadaca, a ne dvojicom i Inijestom, oni su imali mnogo bolju igru. Ovako gube na kreativnosti jer je Inijesta gurnut napred, a gube i na prodornosti jer on nije prodoran igrac. Znaci duplo golo.
Burke

Postby ОГИ » 26 Feb 2013, 23:34

Burke wrote:
VMJunior wrote:Ma daj Burke ,nemoj da me zezas,ovaj Real je ove sezone(i to skoro) dobila Granada a ne moze Barselona pa makar im i ja sedeo na klupi.Real ove sezone je sramotno los imajuci u vidu kakvu timcinu imaju i kakvog trenera na klupi.

Real je gubio male utakmice jer ocigledno imaju problem sa motivacijom. U mecevima sa Barsom su motivisani do neba i na toj utakmici daju ono najbolje sto imaju. Spomenuo sam vec gore da je Murinjo sa mnogo jacom Barsom uspevao da izadje na kraj i zbog toga mislim da je Real veliki favorit u sledecem mecu.

Barsa jeste i dalje masinerija, ali mislim da su daleko od one Barse od pre godinu-dve dana. U toku meca sam napisao da im je u vecim mecevima neodrziva ova igra sa Caijem, Fabregasom i Inijestom u istoj postavi, jer mnogo drve loptu, a nista ne uspevaju da postignu. Dok su igrali sa tri napadaca, a ne dvojicom i Inijestom, oni su imali mnogo bolju igru. Ovako gube na kreativnosti jer je Inijesta gurnut napred, a gube i na prodornosti jer on nije prodoran igrac. Znaci duplo golo.

Prvi dio teksta - Pa misliš da Barsa poslije ovog debakla na svom terenu neće biti motivisana da se osveti najljućem rivalu. Vrlo teško je pretpostaviti kakav ćemo scenario gledati za par dana.
ОГИ

Postby Burke » 26 Feb 2013, 23:37

rebonja wrote:Prvi dio teksta - Pa misliš da Barsa poslije ovog debakla na svom terenu neće biti motivisana da se osveti najljućem rivalu. Vrlo teško je pretpostaviti kakav ćemo scenario gledati za par dana.

Barsa je i danas bila motivisana, kao i svaki put kada se igra el Klasiko. Pa to im je jedna od desetak najbitnijih utakmica sezone. Nisam dovodio u sumnju motiv ekipa u ovom derbiju, vec motiv Reala protiv Granade i slicnih.
Burke

Postby andres86 » 26 Feb 2013, 23:41

Ono sto sam ja primetio, to je upravo neka nemotivisanost igraca Barce...malo Puyol nesto ulazio u rasprave i Alba kod intervencije Undijana, a u istoj situaciji Messi bio totalno nezainteresovan...cak i Busquets nije divljao preterano...takav je moj utisak
Be a voice, not an echo
andres86

Postby ОГИ » 26 Feb 2013, 23:44

Zato sam i rekao da je teško porediti to u ovakvim utakmicama. Obe ekipe su gubile te neke utakmice, i jedni i drugi su nam pokazali da mogu odigrati i dobro i loše pa je teško reći da će Real sasvim sigurno dobiti naredni El klasiko. Ja se nadam da hoće, ali..
ОГИ

Postby Burke » 26 Feb 2013, 23:50

andres86esp wrote:Ono sto sam ja primetio, to je upravo neka nemotivisanost igraca Barce...malo Puyol nesto ulazio u rasprave i Alba kod intervencije Undijana, a u istoj situaciji Messi bio totalno nezainteresovan...cak i Busquets nije divljao preterano...takav je moj utisak

Pa ne ogleda se motivisanost u tome koliko skaces na sudijske odluke. To skakanje je vise deo nekog psiholoskog pritiska i igraci se tako ponasaju jer treneri to traze od njih. Barsa je veceras imala zelju da preokrene utakmicu, ali su se previse zaleteli i Real ih je rutinski kaznio. To sto su lose odigrali ne znaci da nisu zeleli pobedu. Ja celo vece pricam da je njima veci problem sto su takticki razbijeni drugu utakmicu za redom i da ih zbog toga ne vidim kao favorite u sledecem derbiju. Igraci nemaju veze sa tim.
Burke

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal