VMJunior wrote:Ma daj Burke ,nemoj da me zezas,ovaj Real je ove sezone(i to skoro) dobila Granada a ne moze Barselona pa makar im i ja sedeo na klupi.Real ove sezone je sramotno los imajuci u vidu kakvu timcinu imaju i kakvog trenera na klupi.
Ova Barselona je MNOGO velika i tvrdim da je u stanju da pobedi u 3 dana i Real Madrid u gostima i da stigne Milan kuci.
Real je gubio male utakmice jer ocigledno imaju problem sa motivacijom. U mecevima sa Barsom su motivisani do neba i na toj utakmici daju ono najbolje sto imaju. Spomenuo sam vec gore da je Murinjo sa mnogo jacom Barsom uspevao da izadje na kraj i zbog toga mislim da je Real veliki favorit u sledecem mecu.
Barsa jeste i dalje masinerija, ali mislim da su daleko od one Barse od pre godinu-dve dana. U toku meca sam napisao da im je u vecim mecevima neodrziva ova igra sa Caijem, Fabregasom i Inijestom u istoj postavi, jer mnogo drve loptu, a nista ne uspevaju da postignu. Dok su igrali sa tri napadaca, a ne dvojicom i Inijestom, oni su imali mnogo bolju igru. Ovako gube na kreativnosti jer je Inijesta gurnut napred, a gube i na prodornosti jer on nije prodoran igrac. Znaci duplo golo.