Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby VMJunior » 16 May 2011, 21:40

Sumari ni ovaj put :cmizdr:
VMJunior

Postby Southern Comfort » 16 May 2011, 22:20

VMJunior wrote:Sumari ni ovaj put :cmizdr:

Luzeri...
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby KKP » 16 May 2011, 22:45

Withnail wrote:Svonsi zasluzeno. Jos Kardfif pa da imamo velsko finale i konacno njihovog predstavnika u premier ligi.

Da, konačno bi i Vels imao premijerligaša. Kardif je bio blizu već, Svonsi prvi put. Šteta za Notingem Forest, mogli su da se zajedno sa Kvins Park Rendžersima zajedno vrate, ali opet ništa od toga...
KKP

Postby Markoni » 17 May 2011, 16:49

Kakva je ovo tuca izbila izmadju navijaca WestHam-a i igraca?

Bacite koji klik :)
http://cybershark.rs/forum/nagrade/ref.php?id=278
Markoni

Postby CRNO BELI SVET » 17 May 2011, 22:34

Siti dobio Stouka 3-0, i prestigao Arsenal kolo pre kraja, smeši im se direktno učešće u ligi šampiona, a Arsenalu kvalifikacije, iako su do pre par kola bili u igri za titulu...
U relativno nezanimljivom meču, gde je Siti kontrolisanom igrom došao do pobede jedino vredno pomena su golovi Karlosa Teveza. :blue: :blue: :blue:

Ja i nakon dve godine ne mogu da prežalim odlazak ovog, istina ćudljivog i problematičnog, fudbalskog velemajstora iz Junajteda...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby Southern Comfort » 17 May 2011, 22:54

CRNO BELI SVET wrote:Ja i nakon dve godine ne mogu da prežalim odlazak ovog, istina ćudljivog i problematičnog, fudbalskog velemajstora iz Junajteda...

Misliš... iz West Hama? :D
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby CRNO BELI SVET » 17 May 2011, 23:08

Southern Comfort wrote:
CRNO BELI SVET wrote:Ja i nakon dve godine ne mogu da prežalim odlazak ovog, istina ćudljivog i problematičnog, fudbalskog velemajstora iz Junajteda...

Misliš... iz West Hama? :D

Pa da, teoretski i napismeno... :D

Gre'ota što Fergi nije bio dovoljno uporan u nameri da ga otkupi, ako beše samo to bio problem, već sam zaboravio, moguće da je i Tevez nešto zatezao oko plate...

Inače, ubeđen sam da je ta grupa koja je posedovala njegov i Maskeranov ugovor kroz te transfere prala pare... :funbat:
Baš tek tako iz Rivera i Boke u isto vreme u Korintijans, pa onda obojica u paketu u Vest Hem... :stani:
CRNO BELI SVET

Postby irriducibili » 17 May 2011, 23:20

Tevez se javno bunio oko minutaze, bio je izrazito nezadovoljan ulascima sa klupe...
irriducibili

Postby mali_buda » 18 May 2011, 08:10

Deluje mi da je Fergi veoma zadovoljan Chicharitom, tako da sumnjam da mnogo zale za Tevezom, koji je paklen igrac, al mi deluje i kao neko ko je stalno nezadovoljan, bure baruta u svlacionici :unsure:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby CRNO BELI SVET » 18 May 2011, 12:18

Ma ja kao navijač Junajteda sam prezadovoljan Ćićaritom, mali će biti brutalan igrač za dve-tri godine, a i sada je već klasa, sjane brzinske sposobnosti, odličan dribling, pas i kontrola lopte, još samo malo da poradi na realizaciji.
Samo što njega nije bilo prošle sezone, pa je Man U igrao dok ih je Runi nosio. Pred kraj sezone kad se povredio, pa posle povratka nije imao isti učinak, Man U je u svim takmičenjima ostao kratak.
Moje mišljenje ma koliko cenio Ronalda, da je nenadoknadiv problem za Fergija bio odlazak Teveza...
CRNO BELI SVET

Postby Unexpected » 18 May 2011, 13:37

Siti nudi "ludilo" za Kristijana Ronalda
18. maj 2011. 14:08 > 14:18

Mančester siti spreman da izdvoji čak 110 miliona evra za Portugalca, prenose britanski mediji.
Kristijano Ronaldo već je postao rekorder kada je 2009. godine prešao iz Mančester junajteda u Real Madrid za 94 miliona evra. Ovog leta mogao bi da pomeri i tu čarobnu granicu...

Britanski listovi preneli su da je Mančester siti spreman da izdvoji čak 110 miliona evra kako bi vratio Portugalca na Ostrvo.

Bogati vlasnici Sitija smatraju da su astronomska cifra koju su navodno spremni da plate, kao i činjenica da će igrati Ligu šampiona naredne sezone, dovoljno dobre pozivnice Ronaldu da razmisli o napuštanju Primere.

U celoj priči postoji samo jedna "začkoljica" - Real je po dovođenju portugalskog reprezentativca, sa kojim ima ugovor na još četiri godine, odredio obeštećenje od milijardu evra!

Sudeći prema učinku, Ronaldo uživa u Španiji. Portugalac "rešeta" protivničke mreže u Primeri - ove sezone upisao je već 36 pogodaka i nedostaju mu još samo dva da zabeleži rekord u prvenstvu. Bivši as Reala Ugo Sančez, zajedno sa Telmom Zarom, legendom Atletika iz Bilbaoa, rekorder je po broju datih golova u Primeri u jednoj sezoni - 38.

Ronaldo je ukupno ove sezone u svim takmičenjima upisao 49 golova, čime je prestigao najboljeg u istoriji slavnog "kraljevskog kluba" Ferenca Puškaša. Mađar se u sezoni 1959/60 zaustavio na 47 pogodaka.

(MONDO)
The End.
Unexpected

Postby KKP » 18 May 2011, 16:47

Sinoć sam gledao malo meč Kardif - Reding (0:3). Potpuno je Kardif razočarao, Reding ih je razbio i po meni je favorit protiv Svonsija da se vrati u Premijerligu.
KKP

Postby Stoxan » 22 May 2011, 12:24

Čeka nas više nego zanimljivo poslednje kolo Premijer lige u borbi za opstanak.

81 scenario raspleta u borbi za opstanak

Poslednje kolo engleske Premijer lige obeležiće mečevi koji će odrediti ko će se pridružiti Vest Hemu na putu u niži rang takmičenja. U opticaju je čak 81 mogući rasplet, a u najtežem položaju su Vigan, koji može da ispadne u 54 varijante, odnosno Blekpul kojem 47 scenarija ne ide na ruku.

Birmingem može da izvisi u 39 varijanti, dok su Vulverhempton sa 13 varijanti i Blekburn sa devet u znatno boljem položaju, a upravo ova dva tima će se i sastati u poslednjem kolu.

Pogledajte koje su sve moguće varijante kada je u pitanju borba za opstanak u Engleskoj.
Image
Image

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... z1N4zH4GWa
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Burke » 22 May 2011, 15:31

Одлична емисија на СК. Влада Новаковић најобљи познавалац Премијер лиге међу домаћим новинарима, прави одличну анализу предстојећих утакмица.
Burke

Postby mali_buda » 22 May 2011, 17:22

Je l se kod Engleza prvo gleda gol razlika ako timovi imaju isti broj bodova? Blackpool je poveo na Old Trafordu, Birmingham gubi od Totenhema, a Wolvesi pucaju 3-0 kuci od direktnog rivala Blackburna. Ako ostanu ovakvi rezultati, ispadaju uz West Ham jos i Birmingham i valjda Wigan, jer ce imati istu gol razliku kao Wolves, ali sa manje datih golova, ako se to drugo gleda.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal