Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Liga šampiona

Re: Liga šampiona

Postby DM 12 » 30 Jul 2025, 19:32

Inzaghi wrote:Klosari opet lagali za prenos.

Stoji im dole Pao Rangers al ide snimak kosarke.

Ovakvi mentoli se ne radjaju.

Kako cemo da slavimo kad se ugase jednog dana.

Juče je pisalo da prenose ruski kup, naravno da nije bilo to, nego najbolji golovi Arijena Robena na repeat.

Bukvalno svaki dan nesto sjebu.
DM 12

Postby fontaneros » 30 Jul 2025, 20:29

Gluperde rumunske

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Mainland » 30 Jul 2025, 20:36

Kada je bilo izvlacenje parova za trece kolo,govorio sam ortacima da je najbolja varijanta FCSB,veze nemaju,jedva su prosli i one iz Andore...
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby Nikola » 30 Jul 2025, 20:37

Hrabro se drzi Rijeka u Bugarskoj
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Pit Bull » 30 Jul 2025, 23:54

Pit Bull wrote:Ubice ih Slovan kao zeceve.

Ko igra kladionicu, neka pojuri keca sljedece sedmice.

Gledao sam oba meca protiv Virtusa, ljudi ne znaju kontru 4 na 2 da rijese... Ne golom, nego pokusajem. Ovaj Ivankovic je teska prevara od trenera.

Meni ce licno najzanimljiviji dvomec biti Rijeka-Ludogorec, mada istini za volju to i jeste najatraktivniji duel. Mislim da je ovo najslabiji tim Ludogoreca u zadnjih pet godina... Sigurno ce RIjeka imati svoju sansu, ali ni oni nisu blistavi.

Sto se Hamruna tice, i ja sam za njih navijao i svaka im cast. :okk: Protiv Dinama za svoju dusu.

Pafos-Makabi isto fin duel... Pafos nakon istorijske sezone na Kipru... Lazetic nakon tripl krune juri LS... Ocekujem egal dvomec, ali mislim da ce ovaj put Lazetic bolje odraditi posao nego prosle godine.

Mislim da i ova Noa u teoriji moze odigrati dobro protiv Ferencvarosa. Madjari znaju failovati ovako rano u kvalifikacijama, a ovi su fino izgledali u ovom dvomecu protiv Buducnosti osim zadnjih 20 minuta. Vodi ih Perkovic sto je zavrsio sezonu u Dinamu ZG.

Zrinjski u skladu sa mojim ocekivanjima poduvao od Slovana rutinski. Mislim da ni u Bosni nece biti u borbi za titulu aktivno sa Borcem i Sarajevom ove sezone, pogotovo ako budu imali i Evropu paralelno, a trebali bi jer idu na Breidablik koji su demolirali prije dvije sezone u dvomecu. Mada... Sacekajmo.

Ispalo je 100% tacno da je Rijeka-Ludogorec najzanimljiviji dvomec jer je jedini koji je otisao u produzetke u citavom drugom kolu kvalifikacija... Na kraju bih rekao da je presudio "ziheraski" pristup Rijeke u prvoj utakmici gdje su imali nekoliko sansi, ali je utisak da im je nedostajalo rizika. Da su dobili 1-0 kuci, prosli bi ovo i pored serijala crvenih kartona veceras. Ludogorec je bas tanak za neke standarde iz prethodne decenije.

Lazeticev Makabi ispao od Pafosa. Druga godina za redom da padaju na prvoj prosjecnoj prepreci u LS kvalifikacijama. Imaju zicer da igraju LK, ali mislim da bi sve osim LE za njih bio razocaravajuci epilog. Pafos naplatio i odlicnu sezonu u Evropi lani, kao i titulu. Jos jedna jesen u Evropi u najavi i jacanje kluba u svakom pogledu.

Najvece iznenadjenje svakako prolaz Skendije protiv Steaue. Mada rumunski klupski fudbal je bas na niskim granama unazad 10 godina, tako da i pitanje koliko je ovo zapravo iznenadjenje. Kada Sarajevo na terenu onako demolira Krajovu, zasto Skendija ne bi izbacila Steauu? Siptarski Makedonci prvi put izborili jesen u Evropi nakon silnih titula.

Vrijedan pomena i Kairat koji je nadoknadio 0-2 iz Finske za poluvrijeme i prosao dalje.

U ne-sampionskom dijelu Panatinaikos je uspio i veceras da promasi sve zivo sto je uputio ka golu. Bili su mnogo bolji tim od Rendzersa u tri od cetiri poluvremena, ali kostalo ih 20-30 minuta pomracenja i lose srece u Glazgovu. Plzenj preokrenuo u Svajcarskoj i prosao dalje sto je bitna stvar za Cesku.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Pit Bull » 31 Jul 2025, 00:00

Sto se tice treceg kruga kvalifikacija, za mene je u sampionskom dijelu prava poslastica Leh-Zvezda. Dva puna velika stadiona, tenzija na maks i ja cak ovdje mirisem da bi Poljaci mogli da sokiraju Zvezdu. Po zakonu velikih brojeva Milojevic ce morati nekad izgubiti dvomec u kvalifikacijama za Ligu sampiona, a nekako mi se crta da je vrijeme bas ovdje u Poljskoj. Ovaj Leh je unazad 20 godina znao u Evropi da sokira bolje od sebe podjednako cesto koliko je znao gubiti i ispadati od klubova iz liliputanskih drzava.

Zvezda kasni(la) dosta sa prelaznim rokom, nije to jos uvijek ustimano kako Milojevic zeli i meni se ovaj dvomec crta tako da ce biti dosta golova u Poljskoj, tipa nekih 3-2 za Leh ili eventualno 2-1, a onda da ce u Beogradu nacrtati bunker pred svojim golom i izvuci 0-0 ili 1-1. Za stil fudbala koji Milojevic preferira, mislim da je dosta srecnija varijanta izvuci minimalnu pobjedu kuci, pa onda u revansu juriti kontre i branjenje sacuvanog. Tako da vidjecemo, ali bice zanimljivo ispratiti i za neutralne ovo.

Kairat-Slovan isto zanimljiv dvomec prevashodno zbog trenera Vajsa koji je u zadnjih 10 godina trenirao iskljucivo ova dva kluba u svojoj karijeri. Slovan u teoriji ima finu priliku da mozda i drugu godinu u nizu igra LS ako dodje do PO.

Karabag je apsolutni favorit po meni protiv Skendije i sumnjam da ce im se ponoviti greska Steaue, plus mnogo su ozbiljniji klub u zadnjoj deceniji od Rumuna. Dinamo Kijev bi trebalo da izadje na kraj sa Pafosom, a ovi dvomeci Ferencvaros-Ludogorec i Malme-Kopenhagen su mi klasicni 50-50%. Mada dao bih minimalnu prednost Madjarima i Dancima.

Sto se tice ne-sampionskog dijela, tu se izdvaja dvomec Fejnord-Fenerbahce. Murinjo u drugom pokusaju da dodje do LS sa Turcima i to prvo preko Robina Van Persija. Mislim da ce i preskociti ovu prepreku.

Nica-Benfika takodje moze biti interesantno iako evropsko iskustvo debelo favorizuje Benfiku. Rendzers mi je apsolutni favorit protiv Plzenja, dok bih Brizu dao 55-45% protiv Salzburga. Ali iskreno govoreci, ovdje me privlaci samo Fejnord-Fenerbahce za sjesti i pogledati utakmicu.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby fontaneros » 31 Jul 2025, 09:54

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Isak » 31 Jul 2025, 11:51

Karabag dvanaestu godinu zaredom će igrati grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja.
Nestvaran podatak i nevjerovatan kontinuitet.
Letonski RFS ispao od Malmea , ali sad u kvalama za LE imaju finski KUPS , odlična šansa da treći put u četiri godine obezbijede grupnu fazu.
Pafos izrasta u super ozbiljnu ekipu , prošle godine grupna faza , ove godine opet.
Ne bih se iznenadio da drknu Dinamo Kijev.
Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Postby Hajzenberg » 31 Jul 2025, 12:27

Miloje ima valjda 14/14 računajući sve kvalifikacije, i one od pre 8 godina kada Zvezda posle decenijskog posta ušla u onu sad već staru LE sa 48 timova, dok nije postojala LK. Jeste tu zakon velikih brojeva ali...ispadanje iz ovog kola bi ih dovelo u situaciju da se bore i za LE što ne bi bio neuspeh igrati ali opet bolje za svaki tim da prođe ovo treće kolo i odmah ode u LE.

Slovanu bi bilo bolje da igra LE a ne da opet bude težak džak za udaranje u LŠ, a mogao bi i Kairat iz nekadanšnje kazahstanske prestonice da zaigra u drugom po jačini evropskom takmičenju jer je ipak znatna razlika između LE I LK, sportski i finansijski naravno. Rijeka ima sad Šelburn za sigurnu LK i ako tu izduvaju mogu ostati uopšte bez jeseni.
Hajzenberg

Postby DM 12 » 31 Jul 2025, 17:36

fontaneros wrote:

Ove četiri utakmice dole su bas zanimljive, po meni Plzen ima sasvim fine sanse protiv ovakvog Rendzersa.

Benfika mi je favorit protiv Nice, a i mislim da će Fener biti bas 50-50 dvomec.

Valjda se Caciji sa arene smiluju da konačno puste neki prenos ili čekaju ligasku fazu za to.
DM 12

Postby Hajzenberg » 31 Jul 2025, 18:03

Ma oni po pravu prenosa i po difoltu prenose LŠ od plej ofa ali da ako se smiluju da prenose nešto i u trećem kolu.

Inače koliki su ćaci pokazuje podatak da tenis u Montrealu daju trenutno na samo dva svoja kanala i to na ovim novim ASP 5 i Arena Tenis koje imaju samo MTS korisnici dok SK daje tenis trenutno na 6-7 kanala od kojih čak na 3 idu srpski komentatori.

A naš mučeni partizanovac Marko Vlahović danas prenosio na SK 3 ženski Afrobasket neku utakmicu nije ni bitno koju :lollol:
Hajzenberg

Previous

Return to Svetski i evropski fudbal