Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Nemačka liga

Re: Bundesliga

Postby mali_buda » 17 Mar 2012, 00:14

Iskreno, i mene je to iznenadilo... Proveo je mnogo godina tamo, rastao je zajedno sa klubom... Postoje dve mogucnosti: 1. rastali su se ne bas prijateljski (mada i tada treba imati obzira prema navijacima); 2. Vedo je "smrad" od coveka... :nisamja:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Napredpartizan » 17 Mar 2012, 00:16

mali_buda wrote:Iskreno, i mene je to iznenadilo... Proveo je mnogo godina tamo, rastao je zajedno sa klubom... Postoje dve mogucnosti: 1. rastali su se ne bas prijateljski (mada i tada treba imati obzira prema navijacima); 2. Vedo je "smrad" od coveka... :nisamja:

Bice da je ovo drugo.. Kao sto kazes treba imati obzira prema navijacima... Moreira npr. nema sanse da proslavi gol na JNA bas iz tog razloga(pazi kad se prevarim i ovde :biggrin: )...
Napredpartizan

Postby nolinjo » 17 Mar 2012, 00:20

nisu hteli da ga puste kad je bio u igrackom zenitu i nazalost posle toga je usledila povreda ...da je otisao ,ne bi se povredio i ne bi izgubio citavu sezonu
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 17 Mar 2012, 00:26

Cini mi se da nije bilo tako... Pred samu povredu Vedad je potpisao novi ugovor sa Hofenhajmom, ne verujem da bi to ucinio da je bilo uslovljavanja...

Image

Vedo uoci ove utakmice:
"Ne vjerujem da vam moram posebno naglašavati koliko je to za mene posebna utakmica. Proveo sam sjajne godine u toj ekipi iz koje sam otišao u Stuttgart tokom zimske pauze", kazao je Ibišević te dodao da se raduje povratku na Rhein-Neckar Arenu:

"Iskreno se radujem što ću se sresti sa bivšim suigračima i prijateljima s kojima još uvijek imam dobre odnose. Naravno, u centru pažnje bit će sama utakmica koju ćemo svakako pokušati dobiti s posebnom strašću, onakvom kakvu smo pokazali u posljednjim utakmicama", kazao je Ibišević.

Izgleda da je ipak surovi profesionalac :beyond:
mali_buda

Postby nolinjo » 17 Mar 2012, 00:47

vejd se povredio posle odbijanja njegovog kluba da ga pusti .mozes proveriti
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 17 Mar 2012, 01:27

Evo u spoileru vest sa B92 nakon povrede:

Spoiler: pokaži
Teža povreda Vedada Ibiševića
IZVOR. B92, REUTERS
Najbolji strelac Bundeslige, igrač Hofenhajma Vedad Ibišević ozbiljno je povređen na trening utakmici svog kluba sa Hamburgerom.

Prema prvim procenama lekara reprezentativcu Bosne i Hercegovine povređeni su ligamenti desnog kolena i postoji opasnost da oporavak od povrede bude dug. "Posle prvih pregleda čini se da su prednji ukršteni ligamenti kolena napukli," rekao je trener Hofenhajam Ralf Rangnik a Ibišević će u četvrtak biti prebačen na Univerzitetsku kliniku u Hajdelbergu radi dalje dijagnostike i lečenja.

Ibišević, koji je u 17 kola Bundeslige postigao čak 18 golova, je prošle nedelje izjavio da neće da ide iz kluba koji je najprijatnije iznenađenje svih evropskih liga i da želi da produži ugovor koji sa Hofenhajmom ima do kraja sledeće sezone.

Utakmicu igranu u Španiji gde se obe ekipe pripremaju za nastavak sezone dobio je Hamburger, rezultatom 2:0.
mali_buda

Postby nolinjo » 17 Mar 2012, 11:49

mali_buda wrote:Evo u spoileru vest sa B92 nakon povrede:

Spoiler: pokaži
Teža povreda Vedada Ibiševića
IZVOR. B92, REUTERS
Najbolji strelac Bundeslige, igrač Hofenhajma Vedad Ibišević ozbiljno je povređen na trening utakmici svog kluba sa Hamburgerom.

Prema prvim procenama lekara reprezentativcu Bosne i Hercegovine povređeni su ligamenti desnog kolena i postoji opasnost da oporavak od povrede bude dug. "Posle prvih pregleda čini se da su prednji ukršteni ligamenti kolena napukli," rekao je trener Hofenhajam Ralf Rangnik a Ibišević će u četvrtak biti prebačen na Univerzitetsku kliniku u Hajdelbergu radi dalje dijagnostike i lečenja.

Ibišević, koji je u 17 kola Bundeslige postigao čak 18 golova, je prošle nedelje izjavio da neće da ide iz kluba koji je najprijatnije iznenađenje svih evropskih liga i da želi da produži ugovor koji sa Hofenhajmom ima do kraja sledeće sezone.

Utakmicu igranu u Španiji gde se obe ekipe pripremaju za nastavak sezone dobio je Hamburger, rezultatom 2:0.

dobro , kad je bio primoran da ostane ...izjavio da nece ici nigde ,nisu ga pustili rodjooooooooooooooooo :okk:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby VMJunior » 17 Mar 2012, 20:25

Bajern posle 2 X 7 komada otisao u Berlin i dao 6.
Dortmund minimalno slavio protiv Verdera a Borusija M. pobedila sa 2-1 u Leverkuzenu.
Dileme vise nema,sledece sezone ce obe Borusije igrati LS.Mada ce druga Borusija mozda to morati da ostvari kroz kvalifikacije.
VMJunior

Postby Napredpartizan » 20 Mar 2012, 15:50

Kajzerslautern se odrekao Kurca

Poslednjeplasirani tim nemačke Bundeslige smenio trenera. Kajzerslautern je posle poraza od Šalkea (1:4), odlučio da sezonu završi bez dosadašnjeg trenera Marka Kurca.

Ekipu će do imenovanja novog šefa stručnog štaba voditi asistenti Marka Kurca Oliver Šefer i Geri Erman.

Kurc je sedmi trener koji je ove sezone smenjen u Bundesligi. Pre njega otkaze su dobili Markus Babel i Mihael Skibe (obojica iz Herte), Markus Sorg (Frajburg), Mihael Ening (Hamburger) i Holger Stanislavski (Hofenhajm), dok je Ralf Ragnik iz zdravstvenih razloga napustio Šalke.

Naslov :lol:
Napredpartizan

Postby BlackPoint » 20 Mar 2012, 19:14

Kajzer ostao bez Kurca
Izvor: B92, Tanjug | AG

"Nakon poraza od Šalkea i intenzivnih rasprava, došli smo do zajedničkog uverenja da moramo preduzeti ovaj korak. Pokušali smo različite mere kako bi se tim vratio u normalu, ali nismo imali uspeha", rekao je izvršni direktor Kajzerslauterna Štefan Kunc.

Jeste ista vest , ali je ovde efektniji naslov.... :laugh: :laugh: :jumpall:
Siroma Kajzer , šta će sada bez Kurca? :lollol:
Homo sum: humani nihil a me alienum puto
BlackPoint

Postby Napredpartizan » 20 Mar 2012, 22:51

Greuther Furth-Borussia Dortmund na 3 minuta od penala u polufinalu kupa..Arena 2 prenosi..

0-1 Gundogan u 120.minutu... Bravooooo Milioneri !
Napredpartizan

Postby mali_buda » 20 Mar 2012, 23:21

I to kakav gol... Trener Grojtera ubacio rezervnog golmana da bi branio penale... U 120. minutu, sut Gundogana sa ivice 16m, lopta pogadja u stativu i odbija se od golmana domacih koji je napravio paradu i odlazi u gol... Gre'ota...
mali_buda

Postby Napredpartizan » 21 Mar 2012, 23:20

Bajern pobedio Borusiju M posle penala... Finale Bajern-Borusija Dortmund :uzbud:
Napredpartizan

Postby kecman » 22 Mar 2012, 18:10

Za finale Kupa se traži 328.000 ulaznica
Ogromno interesovanje za obračun u Berlinu
Nemačka fudbalska federacija (DFB) objavila je da je za finalnu utakmicu Kupa između Bajern i Dortmunda zahtev za ulaznicama poslalo čak 328.000 ljudi.

Taj susret se igra 12. maja u Berlinu na Olimpijskom stadionu koji je kapaciteta za 75.000 gledalaca. Borba za ulaznice biće žestoka jer po pravilima oba kluba dobijaju po 20.000 karata tako da će meču definitivno prisustvovati samo srećnici. Prošle godine su u finalu Kupa igrali Šalke i Duizburg i tada je zahtev za ulaznicama bio trostruki manje nego sad kad se u završnom duelu sastaju večiti rivali.

Bajern je do sad Kup osvojio 15 puta i samo dva puta je poražen u finalu dok je Dortmundu ovo peto finale i do sad su dva puta slavili, a poslednji put 1989. Pre četiri godine je Bajern u finalu protiv Dortmunda pobedio sa 2:1 i ovo će Bavarcima biti čak 9 finale u poslednjih 15 sezona.

mozzart sport

Spektakl u najavi :okk:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby VMJunior » 25 Mar 2012, 18:50

Keln poveo protiv Dortmunda a onda primio 6 komada :blue:
Milioneri gaze ka odbrani "salatare".7 kola pre kraja 5 bodova vise od Bajerna.
VMJunior

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal