Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby Fića » 03 Jul 2011, 11:33

Koji li je tom nolanu bio trip da predje u cempionsip? ne verujem da uzima vece pare...
Fića

Postby Withnail » 03 Jul 2011, 11:39

Losmi doveli su i Marveauxa(kako god da se cita :D) iz Rena
Fico dobio je visegodisnji ugovor za bruka dobre pare...to nigde ne bi imao...plus sto ga Debeli Sem ceni i sto ce da mu drzi svlacionicu. Ako ostane Parker, on i Nolan strasan tandem na sredini.
Withnail

Postby Fića » 03 Jul 2011, 12:03

Withnail wrote:Losmi doveli su i Marveauxa(kako god da se cita :D) iz Rena
Fico dobio je visegodisnji ugovor za bruka dobre pare...to nigde ne bi imao...plus sto ga Debeli Sem ceni i sto ce da mu drzi svlacionicu. Ako ostane Parker, on i Nolan strasan tandem na sredini.

Ovo prvo ti je Marvo :D a drugo, on je imao jako dobre pare u njukaslu, al ok, moguce da daju vise..
Fića

Postby Withnail » 03 Jul 2011, 12:28

Za 5 godina valjda dobija oko 12 miliona funti, oko 50 000 funti nedeljno. To nigde ne bi dobio, pogotovo ne za tako dug ugovor.
Withnail

Postby nolinjo » 03 Jul 2011, 12:44

Withnail wrote:Za 5 godina valjda dobija oko 12 miliona funti, oko 50 000 funti nedeljno. To nigde ne bi dobio, pogotovo ne za tako dug ugovor.

sto ce im nolan -iako je prosle godine bio najefikasniji ...(sada imaju francuze i dembu za golove i napade) a u vezi ostaje i to kao kapiten Joe Burton koji bi cak mogao i do engleske reprezentacije i po meni mnogo vredniji igrac od parkera :thumbup:

a samo bi lud covek odbio tu ponudu i to jos na pet godina ... :odlep:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Withnail » 03 Jul 2011, 12:58

da, samo sto je Nolan istisnuo uticaj Bartonu i bio lider ekipe...seti se da je Kerol posle onih problema bio poslat kod Nolana kuci da se ovaj stara i vodi racuna o njemu :laugh:
uvek je dobro imati takvog igraca...za ovo osrednje klubove je Bog
mada ja gotivim i Bartona...sta cu kad volim psiho likove :biggrin:
Withnail

Postby nolinjo » 03 Jul 2011, 13:04

Withnail wrote:da, samo sto je Nolan istisnuo uticaj Bartonu i bio lider ekipe...seti se da je Kerol posle onih problema bio poslat kod Nolana kuci da se ovaj stara i vodi racuna o njemu :laugh:
uvek je dobro imati takvog igraca...za ovo osrednje klubove je Bog
mada ja gotivim i Bartona...sta cu kad volim psiho likove :biggrin:

kod bartona je bio :)
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Withnail » 03 Jul 2011, 13:12

nece biti :)
On 18 October 2010, Carroll was charged with in an incident with his ex-girlfriend. Claiming self-defence, and having given a local hotel as his address, Carroll was granted bail on the condition that he resided with Newcastle captain Kevin Nolan until the case resumed in January.
Withnail

Postby nolinjo » 03 Jul 2011, 13:29

Withnail wrote:nece biti :)
On 18 October 2010, Carroll was charged with in an incident with his ex-girlfriend. Claiming self-defence, and having given a local hotel as his address, Carroll was granted bail on the condition that he resided with Newcastle captain Kevin Nolan until the case resumed in January.

:laugh:
al ja sam gledo njega sa joe bartonom na golfu cak je i emisija bila o tome ...i joe je bas pricao o tome kako se on smirio i kako pokusava drugim igracima da pomogne da ,igraju fudbal :angel2:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 03 Jul 2011, 19:13

Nolan je bio kapiten i on je bio stanodovac Kerolu :siroma:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 03 Jul 2011, 20:25

mali_buda wrote:Nolan je bio kapiten i on je bio stanodovac Kerolu :siroma:

ja jedino mogu da izjavim da smo oboica u pravu ...tacnije i jedno i drugo ,i da je iso sa bartonom na golf i da je spavao kod kevina ...da priznam da sam pogresio nikako :biggrin:
ma ko ih sljivi ...oni ssu samo bivvsi clanovi newcastle uniteda :) ,sa crncima u vezi ,st james park ce opet biti neosvojiva tvrdjava
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Felipao » 06 Jul 2011, 18:12

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nov ... tona/60175

Pazite golmanski dres Evertona,zajebali vek!
Felipao

Postby nolinjo » 06 Jul 2011, 21:11

Felipao wrote:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/novi-golmanski-dres-evertona/60175

:+1:
nisam sto posto siguran al mislim da golmani mogu sami sebi da kreiraju dresove ...ranije je to moglo
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby losmi » 07 Jul 2011, 21:33

Felipao wrote:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/novi-golmanski-dres-evertona/60175

ko vojnica uniforma, strahota na sta lici :thumbdown:
losmi

Postby losmi » 07 Jul 2011, 21:39

Sanderlend nastavlja da se naoruzava za novu sezonu. Dosao im je pre nekoliko dana solidni veznjak Dejvid Von iz Blekpula kao slobodan igrac, a sada su stigle vecite rezerve Manchestera OShea i Wes Brown. Ne znam zasto, ali mislim da oni nema sanse da budu pojacanja, njih je u UTD izvlacio suvi kvalitet saigraca, tesko da ce doprineti Sanderlendovoj odbrani

Liverpul je dogovorio transfer Carlija Adama iz Blekpula. Doveli su ranije Hendersona iz Sanderlenda, a sa pozajmice se mozda vraca Akvilani, mada se na njega ozbiljno ne racuna. Prevelika guzva u veznom redu, rekao bih da im nedostaje jedna klasa od napadaca, posto roviti Kerol i sitni Suarez ne mogu da izguraju sami sezonu.
losmi

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal