Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Premijer liga BiH

Re: BHT Premijer liga BiH & Niže lige

Postby ОГИ » 30 Jan 2014, 20:30

Mladen Kukrika, te igrači Lazar Zečević, Denis Bajalica, Boban Đerić i Darko Đajić i zvanično su napustili redove trebinjskog Leotara. Njihovim stopama najvjerovatnije će krenuti i dugogodišnji kapiten Zdravko Šaraba, dok je odlazak najavio i Srđan Andrić.

Kako sada stvari stoje, neizvjesno je da li će Leotar uopšte nastupiti u drugom dijelu sezone, obzirom da nemaju ni Upravu, a od skoro ni igrače, dok je klupska kasa odavno prazna, a dugovi se nagomilavaju iz dana u dan.

Prvi šampion BiH jedini je premijerligaš koji još nije počeo pripreme i sve je realnije da će nekadašnji ponos Trebinja, jer izlaz iz krize nije ni na vidiku!

Sto se tice mojih Semberaca. Pominjao sam da bi Obradovic i Katanec mogli preci u Borac, ali iz Radnika javljaju da oni imaju ugovore do kraja sezone i da ce moci napustiti ekipu samo uz obeštećenje.

Velika Obarska se nastavlja pojačavati. Nove akvizicije su Delimir Bajić i Zečević.

Meni najdraza, Slavija iz Istocnog Sarajeva takodjer kuburi sa igrackim kadrom. I kod njih vlada besparica te su raskinuli nekoliko igraca i doveli igrace na probu iz nizih rangova ili one koji slabo igraju u ligama Srbije. Najnoviji odlazak je stub odbrane, Rade Aleksic koji ce karijeru nastaviti u Zrinjskom.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Zappa » 31 Jan 2014, 12:47

Ko vam je Katanec ,Slovenac :question:
Delimir Bajić je brat od Branimira.

Malo sam čitao o pojačanjima Rudara PRijedor, ne znam razlog puno se oslanjaju na muslimane ,u Janji su većina muslimani, dok su u Prijedoru ipak pravoslavci , pa malo je atipičan broj igrača druge vere za BIH. Kako li reaguje domaće stanovništo ,da li podržava taj tim.

Pogledao sam sastave bh klubova i ima igrača koji su igrali u mlađim kategorijama Zvezde , bivši drugoligaški igrači i par igrača koji bi imali mesta i u boljim klubovima u Srbiji, i igrača koji su već godinama u BH ,ali se vode kao igrači iz Srbije ,ali to su verovatno ljudi koji su poreklom iz srpske BIH.
NE verujem da se više plaća u BH.

Nisam znao da je bivši junior Zvezde ,Bojan Deretić u Leotraru.
Malo poznatiji igrača ljubiteljima fudbala iz Srbije (Borislav Mikić, Igor Mišan,,Karamatić,Branković (bivši igrač Vojvodine ,Partizana ),Jovan Radivojević (bivši igrač Hajduka), Nikola Simić (OFK BG), Vusljanin(Novi Pazar), Tatomirović,Stojčev,Prebiracevic,Srđan Urošević (bivši juniori Zvezde )

Široki i dalje po svome ,samo Hrvati ,nema Srba i Muslimana. :roll:
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby grobar_Zvornik » 31 Jan 2014, 13:12

Aleksandar wrote:Malo sam čitao o pojačanjima Rudara PRijedor, ne znam razlog puno se oslanjaju na muslimane ,u Janji su većina muslimani, dok su u Prijedoru ipak pravoslavci , pa malo je atipičan broj igrača druge vere za BIH. Kako li reaguje domaće stanovništo ,da li podržava taj tim.

Široki i dalje po svome ,samo Hrvati ,nema Srba i Muslimana. :roll:

Живимо у држави гдје су три народа и јбг морају се доводити и они "други". :laugh:
Рудар годинама доводи играче различитих националности, као уосталом и сваки клуб у ПЛ изузев Широког Бријега, и до коју годину Зрињског и Вележа. Задовољавање националног кључа.
За Рудар навијају искључиво Срби баш као и у случају сваког другог клуба изузев Подриња и још пар мањих клубова у РС.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 31 Jan 2014, 13:47

Katanec je Hrvat. Igrao je za mladu selekciju te reprezentacije ali nije debitovao za A selekciju. Dosao je iz Gradine i stvarno je ozbiljan igrac.

Kada su u pitanju igraci razlicitih vjera u klubovima Premijer lige, tu zaista nema nikakvih problema (čudno zar ne?). Stavise, odnosi su jako korektni. Recimo, dosta nasih ima u Sarajevu i odlicno su primljeni.

Svi ti bivsi igraci Zvezde nemaju kvalitet, jer je BiH manje placenja od Srbije..

Podrinje je muslimanski klub, ali su jako korektni i ima dosta puno nase djece koju vole vise nego njihovu.. Stabilan klub i navijaci ga zaista vole.
ОГИ

Postby ОГИ » 14 Feb 2014, 15:34

Kako stvari stoje, Basara se nije uspio dogovoriti sa ljudima u Borcu.

Banjalucani su zato dogovorili saradnju sa Ivanom Dragičevićem koji dolazi sa Islanda i Stefanom Tomovicem, golmanom koji je napustio Slaviju.

Prije pomenutog dvojca, za Borac su potpisali Marko Jevtić koji je bio na prvom dijelu priprema u Opatiji, te desni bek Miloš Marković.
ОГИ

Postby grobar_Zvornik » 14 Feb 2014, 17:30

Славија између осталог довела Јапанца Сому. :biggrin:

Image
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 01 Mar 2014, 14:03

Danas napokon jedan dan pun sporta, pa necu da duljim i detaljno analiziram jer nemam vremena. Samo cu najaviti pocetak proljecnog dijela sezone u BH Premijer ligi;

Danas je na programu sest utakmica, dok se dva meca igraju u nedjelju. Najzanimljivije ce biti u Zenici gdje Čeliku na megdan stize Sarajevo. Lider prvenstva Željezničar gostuje u Bijeljini.

Zbog ucesca reprezentacije BiH na Mundijalu u jesenjem dijelu je odigrano 19. kola, cetiri vise nego inace.

Mi docekujemo Zelju i opasno su se nalozili ovi nasi da ih ometu u naletu. Mladost ide na noge Borcu i to oslabljena, pa su im i sanse umanjene za neki povoljan rezultat.

Subota

Čelik – Sarajevo 14:30 sati (prijenos na Moja TV)
Olimpic – Velež 14:30 sati (prijenos na BHT1)
Radnik – Željezničar 14:30 sati
Zrinjski – Vitez 14:30 sati
Leotar – Rudar Prijedor 14:30 sati
Borac – Mladost V.O. 17:00 sati (prijenos na Arena Sport)

Nedjelja

Široki Brijeg – Zvijezda 14:30 sati
Slavija – Travnik 14:30 sati
ОГИ

Postby Pit Bull » 01 Mar 2014, 15:52

Kakva kanonada napadaca za sada... 2 gola u 5 utakmica nakon 70' igre
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby ОГИ » 01 Mar 2014, 21:44

Rezultati 20. kola za subotu:

Olimpic - Velež 0:1
Čelik - Sarajevo 1:0
Leotar - Rudar 0:1
Zrinjski - Vitez 2:0
Radnik - Željezničar 0:0
Borac - Mladost 0:1

Obarska je iznenadila Borca u Banjaluci i savladala ih sa 0-1. Bio je prenos pa sam bacao oko na desavanja. Osjetili su moji Semberci Borcevu slabost i nisu izasli sa bijelom zastavom. Vecim dijelom utakmice su bili i bolji od Borca i potpuno zasluzeno dosli do jako, jako bitnih bodova.

Sto se tice Radnika. Obzirom da sam dosao do informacije da je Sarajevo dalo premije za bod ili sva tri, nije me iznenadio ovaj remi. Zeljo se nije pretrgao tokom prelaznog roka pa je tesko za ocekivati da sacuvaju titulu. Radnik je ovde u Bijeljini tvrd i tesko ce se odnositi bodovi i pored oslabljenog tima.

Jos sutra Slavija da dobije i odlican vikend.
ОГИ

Postby ОГИ » 07 Mar 2014, 15:53

Parovi 21. kola BH Telecom Premijer lige;

Image

Trenutna tabela;

Image
ОГИ

Postby ОГИ » 15 Mar 2014, 13:23

Parovi 22. kola:

Subota

Leotar – Travnik 15:00 sati
Čelik – Zvijezda 15:00 sati
Olimpic- Rudar Prijedor 15:00 sati
Borac – Velež 17:00 sati (prijenos na Arena Sport)

Nedjelja

Široki Brijeg – Vitez 15:00 sati
Zrinjski – Radnik 15:00 sati
Slavija – Željezničar 15:00 sati
Mladost V.O. – Sarajevo 15:00 sati (prijenos na Moja TV)
ОГИ

Postby DIFovac » 16 Mar 2014, 15:21

Zrinjski vec poslije 20 minuta vodi 3:0 protiv Radnika.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby ОГИ » 16 Mar 2014, 16:53

Raskantan Radnik u Mostaru. 5-0.

Slavija uzela bod Zelji. Nije lose, bravo momci.
ОГИ

Postby Pit Bull » 16 Mar 2014, 16:56

Prvih 5 na tabeli u 5 bodova...

Valjda ce Travnik konacno ove sezone ispasti kako bi RS zadrzala 6 timova u ligi
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby ОГИ » 16 Mar 2014, 16:56

Bice guravo. Pojacao se Travnik, dok je Rudar u kanalu. Trebinje je vec otpisano iako su se malo konsolidovali.
ОГИ

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal