Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby mali_buda » 15 Oct 2011, 22:10

7. kolo:

Image

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby ОГИ » 20 Oct 2011, 21:50

Tošić: Nisam došao da uživam u Sevilji, već da igram

Duško Tošić od dolaska iz Crvene zvezde u Betis još nije dobio prililku da zaigra za tim iz Sevilje. Odbrambeni fudbaler je u međuvremenu razgovarao sa novinarom španskog AS-a i otkrio kakav je osećaj kada se ne dobija šansa i da li je zažalio zbog dolaska.

- Normalno je da mi je teško, ali sam optimista i verujem da ću dokazati da vredim. Ne žalim zbog dolaska u Španiju - kazao je srpski fudbaler za početak i dodao da mu se grad sviđa, ali da to nije poenta njegovog dolaska.

- Grad je lep, ali nisam došao da bih se sunčao, ili šetao. Radije bih bio u manjem, hladnijem i lošijem gradu, ali za uzvrat da igram više.

Tošić je priznao da nije pričao sa trenerom Pepeom Melom.

- Nisam još, i ne znam zašto ne igram. Želim da igram, ali on tvrdi da imam problema sa jezikom. Teško mi je da sve razumem na treninzima, ali je jezik fudbala univerzalan. Kada sam igrao u Francuskoj, Engleskoj ili Nemačkoj nisam imao sličnih problema. Uostalom, klub mi nije obezbedio profesora jezika, a od dolaska je prošlo dva meseca. Sada sam to rešio i od ponedeljka krećem na časove.

Spekulisalo se i da postoji problem sa viškom kilograma, što je Srbin odlučno demantovao.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Grande Alessandro » 22 Oct 2011, 19:31

Real dere Malagu...već je 3:0, a tek je 30 min...i to još u gostima... :nargile:
Grande Alessandro

Postby mali_buda » 22 Oct 2011, 19:51

0-4 HT. Ronaldo vec het trik!
mali_buda

Postby VMJunior » 22 Oct 2011, 20:49

Covek je za 2 cele sezone i malo 3.po redu postigao vec 101 gol za Real Madrid u svim takmicenjima :krsti: :blue:
U Primeri ima vise golova nego odigranih meceva...Naklon do podao meni jako antipaticnom fudbalskom geniju !
VMJunior

Postby Felipao » 22 Oct 2011, 22:00

Meni je isprva bio gotivan kad je stigao u MU,posle sam ga zamrzeo jer je postao simulator najgori al sad mi je opet cool lik :)
Felipao

Postby mali_buda » 22 Oct 2011, 22:01

Veoma zanimljiva utakmica na Kamp Nou stadionu. Sevilja veoma organizovan protivnik, sa pokretljivim napadacima. Naterali su tokom prvog poluvremena Gvardiolu da jos jednog igraca vrati u odbrambenu liniju, jer je sa trojicom pozadi gol "visio".

Barsa imala 3 odlicne prilike, ali je majstorski branio golman Sevilje. Nadam se da ce Andaluzani izdrzati i u nastavku ;)

Za Barsu se moze reci da je Seviljina ispostava, jer cini mi se, u prvoj postavi Barse igraju 4 igraca koja su dosla upravo iz Sevilje ;)
mali_buda

Postby kotrljko » 22 Oct 2011, 22:03

mali_buda wrote:Veoma zanimljiva utakmica na Kamp Nou stadionu. Sevilja veoma organizovan protivnik, sa pokretljivim napadacima. Naterali su tokom prvog poluvremena Gvardiolu da jos jednog igraca vrati u odbrambenu liniju, jer je sa trojicom pozadi gol "visio".

Barsa imala 3 odlicne prilike, ali je majstorski branio golman Sevilje. Nadam se da ce Andaluzani izdrzati i u nastavku ;)

Za Barsu se moze reci da je Seviljina ispostava, jer cini mi se, u prvoj postavi Barse igraju 4 igraca koja su dosla upravo iz Sevilje ;)

tacnije 3 ;)
Keita,Alves i Adriano ...
kotrljko

Postby irriducibili » 22 Oct 2011, 22:33

Nestvarno je sta sve Varas brani u Barseloni, pa skinuo je bar deset zicera do sada... :krsti:
irriducibili

Postby nolinjo » 22 Oct 2011, 22:48

i drugi je lep ali je ovo majstorija ...kralj :blue:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 22 Oct 2011, 22:51

Kakav golman!!!!!!!!

Tako je bre kralju!!!!!

Varas :blue: :blue: :blue:
Grande Alessandro

Postby kezman » 22 Oct 2011, 22:53

i nekom Barsa da bude uzor cigani bre :colera:
Bravo Sevilja !
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Sasa_Beli » 22 Oct 2011, 22:54

:blue: :blue: :blue:

Povraca mi se vise od barse :sick:
Sasa_Beli

Postby nolinjo » 22 Oct 2011, 22:56

Klaudinho wrote::blue: :blue: :blue:

Povraca mi se vise od barse :sick:

:+1:
real uzima titulu ,mancester evro titulu a kup mozda bilbao ...tako da barsa ostade praznih saka :laugh:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby irriducibili » 22 Oct 2011, 22:57

Podvig Sevilje, pre svega fenomenalnog golmana Varasa... :blue:

Na kraju je odbranio i (sumnjivi) penal Mesiju...

Igraci Sevilje izgubili zivce posle dosudjenog penala, zavrsili mec sa 2 igraca manje. Da je potrajalo vise od 8 :sick: minuta nadoknade, pitanje je koliko bi ih ostalo na terenu...

Bravo Sevilja, bravo Real! :biggrin:
irriducibili

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal