Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby CRNO BELI SVET » 31 Jul 2011, 00:58

Fin fudbal u prvih 45. minuta, iako i jedni i drugi nastupaju u šarenim sastavima, naročito se to odnosi na Barsu. Junajted trkački jači, pozatvarali su sve Barsine varijante, što je i normalno, s' obzirom da sezona na ostrvu kreće "Čeritijem" sledećeg vikenda...

Svaka čast pomoćniku na proeni, ja sam u prvom mometnu bio ubeđen da je Velbek kasnio sa pasom za Nanija...

Šteta za Afelaja, bojim se da mu sledi duža pauza(mese,dva), te povrede bez kontakta sa protivnikom su najgore...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby CRNO BELI SVET » 31 Jul 2011, 01:39

1-1 kakav pogodak Alkantare... :blue:
CRNO BELI SVET

Postby CRNO BELI SVET » 31 Jul 2011, 01:45

2-1, opet akcija na ivici ofsajda, strelac Oven... Bravo Man U!!!
CRNO BELI SVET

Postby Niko123 » 31 Jul 2011, 07:26

CRNO BELI SVET wrote:Fin fudbal u prvih 45. minuta, iako i jedni i drugi nastupaju u šarenim sastavima, naročito se to odnosi na Barsu. Junajted trkački jači, pozatvarali su sve Barsine varijante, što je i normalno, s' obzirom da sezona na ostrvu kreće "Čeritijem" sledećeg vikenda...

Svaka čast pomoćniku na proeni, ja sam u prvom mometnu bio ubeđen da je Velbek kasnio sa pasom za Nanija...

Šteta za Afelaja, bojim se da mu sledi duža pauza(mese,dva), te povrede bez kontakta sa protivnikom su najgore...

Ja ako se ne varam Barselona igra protiv Reala u "Super kupu "sledece nedelje?
Niko123

Postby mali_buda » 31 Jul 2011, 08:07

14. avgust u Madridu, 17. avgust u Barseloni.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby mali_buda » 31 Jul 2011, 08:23

Lee Chung-Yong, fudbaler sredine terena Boltona, doziveo je dvostruki prelom noge na jucerasnjoj prijateljskoj utakmici protiv ekipe Newport County i propustice najverovatnije kompletnu sledecu sezonu. Juznokorejanac je u Bolton stigao 2009. godine i u prvoj godini u novom klubu, dobio je nagradu za najboljeg igraca ekipe.
mali_buda

Postby KKP » 31 Jul 2011, 08:58

Mančester Junajted se revanširao na neki način Barsi za poraz u finalu LŠ. A ovaj Alkantara pokazuje da svi treba da zaborave Fabregasa i da se spreme za novu svetsku zvezdu...
KKP

Postby CRNO BELI SVET » 31 Jul 2011, 09:25

Grobar89 wrote:
Ja ako se ne varam Barselona igra protiv Reala u "Super kupu "sledece nedelje?

:thumbup:
U pravu si, ja prevideo da Španci igraju dva meča u Super kupu, a igraju se ranije jer Barsu krajem meseca čeka i meč sa Portom u evropskom Super kupu.

Evo golova, neverovatno dobra procena pomoćnika kod prvog gola Junajteda, pola sudija bi diglo ofsajd na optičku varku kretnje odbrane u jednom i Nanijeve eksplozivnosti u drugom smeru, fenomenalna praćka Alkantare, i jako sumnjiv treći gol, ni ovde u pregledu, a ni sinoć u prenosu se nisu potrudili da prikažu usporeni snimak iz normalnog ugla, mada sam ja zaustavio snimak u momentu dodavanja i čini mi se da ipak nije bio ofsajd... :biggrin:

CRNO BELI SVET

Postby Sasa_Beli » 31 Jul 2011, 09:45

Sjajan gol Tiaga.Eh sta ti je brazilska krv :)
Sasa_Beli

Postby Napredpartizan » 01 Aug 2011, 01:04

Gledao sam danas Inter-Mancester City 0-3... Dosta dobar mec za pripremni period. Jako brza i lepa igra. City dosta dobro izgleda,vidi se da su dosta uigraniji. Silva je majstor :blue:
Napredpartizan

Postby Reaper » 01 Aug 2011, 10:48

Arsean ako ne kupi (2) stopera moze opusteno da zaboravi na titulu tu negde u avgustu. Na Emirates kupu se sve jasno videlo. Odbrana je tiha jeza. Mada bi i vezni red mogao malo da se potrudi oko defanzive...
Reaper

Postby Felipao » 01 Aug 2011, 17:13

Džoiju Bartonu otkaz zbog Tvitera

Uprava Njukasla oštro protiv disidenata

Izliv besta na Tviteru koštao je Džoija Bartona mesta u timu Njukasla, koji je 28-godišnjeg fudbalera stavio na transfer listu. Barton je slobodan da potraži novi klub, a Njukasl je čak spreman i da se odrekne obeštećenja samo da problematični vezista napusti “Sent Džejms Park”.

Odnosi uprave kluba i Bartona odavno su na zategnuti, a kap koja je prelila čašu bila je nedeljna rasprava fudbalera sa fanovima na Tviteru. Barton je pomenuo i nezadovoljstvo u svlačionici tima, a svoje izlaganje završio najavom da će danas objaviti da li ostaje u klubu ili ide.

Rukovodstvo Njukasla ga je preduhitrilo i uručilo mu otkaz, godinu dana pre isteka ugovora.
“Džoi Barton je na transfer listi. Igraču je savetovano da da pronađe novi klub. Može da ide bez obeštećenja”, saopštile su “svrake”.

Uprava Njukasla je, inače, nedavno kaznila defanzivca Hosea Enrikea, koji je na svom Tviter profilu kritikovao rukovodstvo zbog nedostatka ambicija. Gotovo identičan stav zauzeo je i Barton.
"Kada bismo mi igrači mogli da navijačima predstavimo stvari onakvim kakve zaista i jesu, bez da nas oni odozgo novčano kažnjavaju, bilo bi i vremena i mira", stao je Barton u odbranu saigrača

Nimalo neočekivano za Bartona, koji je nedavno dokazao da nije uobičajeni fudbaler pošto je, takođe na Tviteru, kritikovao “fašistički režim” SAD.
Felipao

Postby Bane » 01 Aug 2011, 17:30

Dzoi legenda...ocekujem njegov prelazak u Arsenal ukoliko Sesk ode.
Bane

Postby losmi » 01 Aug 2011, 22:03

Newcastle se odricanjem od Bartona svrstava u krug najuzih favorita za ispadanje. Narocito ako im ode i Jose Enrique.

Swansea pregovara sa vecitim talentom engleskog fudbala Wayneom Routledgeom, a trebalo bi da im dodje i Leroy Litta napadac Middlesborougha, koji je igrao u PL ranije kao mladi reprezentativac i clan Readinga, pre nekoliko sezona.

iako ima jos mesec dana do kraja prelaznog roka, neoubicajeno mirno na ostrvu. Everton, Totenhem nikoga nisu doveli, Wigan potpisao sa Alijem Al Habsijem, nakon sto je ovaj prosle godine branio na pozajmici i bio proglasen za igraca godine. Oni su posle prodaje Nzogbije najozbiljniji kandidati za ispadanje, jer su za sada potpuno pasivni.

Do kraja prelaznog roka bice dosta bure i sigurno se na ovome nece zavrsiti
losmi

Postby mali_buda » 02 Aug 2011, 09:48

Izgleda da cemo na mecevima Liverpula gledati mnogo golova :)
mali_buda

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal