by Desetka » 19 Apr 2021, 22:26
Mene licno zabole za sve bezveznjake iz Uefe i Fife. Potpuno su mi nebitni u celoj ovoj prici. Ono sto se je problem sto se ne postuje stav navijaca ekipa osnivaca, itekako se bune, od obicnog sveta do istaknutih lica u svetu sporta poput Fergusona, Ferdinanda, Nevila. Klop takodje daje izjavu u kojoj izrazava neslaganje sa novim konceptom. Navijaci tih ekipa kojima se ovo ne svidja su najvece zrtve ovoga, mi smo fudbalska nedodjija decenijama, nama sustinski ni iz dzepa ni u dzep sta ce da rade mocnici.
Ono sto je ruzno i sto je nazalost prakticno neresivo, sto ako grupica belosvetkih bitangi odluci da promeni poimanje evropskog sporta, da visedecenijski pogled na sport zameni za drugi koji je trzisno isplativiji, svi ostali koliki god sportski autoreteti bili i koliko god dizali glas protiv toga, mogu samo da se slikaju i da im pljunu pod prozor.
Sto bi rekao bitanga Anjeli kada je dripacki negodovao sto Atalanta igra ligu sampiona. mi moramo da zastitimo investicije.
hej Pjano, skoci daj gol glavom
To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.