dacolik wrote:Bolk, jesi li isto ovako podrzavao zatvorenu EL?
Golden, nadam se da si dosljedan bio kad su se desile reforme u evropskoj kosarci

Ja sam rekao da su i jedno i drugo antisportske organizacije, i mafijaška LŠ i Superliga.
Poenta je da je ovaj, čijem takmičenju držite stranu, prvi započeo progon sirotinje u Ligu konferencija, tada nije bilo kmečanja, ali se sada kmeči jer odlaze najjači i osnivaju svoju ligu.
Na kraju, u čemu je problem?
Liga šampiona će postojati i kad oni osnuju tu svoju Superligu, i ko vama brani da gledate LŠ?
Što bi neko gledao Siti, Čelsi, Arsenal, Totenhem, Inter kad će svakako imati prilike da u LŠ gleda velikane, Ajaks, Rendžers, Porto, Benfiku?
Povezivanje EL-a i Superlige nema baš nekih veza, bar po ovome što ja pričam.
U Evroligi postoje klubovi (Žalgiris, Partizan i još neki) koji su pokazali da mogu da trče sa najjačima, da napreduju iz godine u godinu, a u LŠ-u se sto godina vucaraju razni Olimpijakosi, Spartaci, Lokomotive, CSKA, Briževi, Anderlehti, Kopenhageni, Midilandi, Bazeli itd. i pokazali su da evidentno nisu sposobni za taj nivo i da ne pripadaju tom nivou, da sto godina ne mogu da napreduju ni u jednom segmentu i sto godine služe za gol razliku i u trećem kolu se opraštaju od grupa.
Ispada da svi vi kukate jer ostali klubovi neće moći da igraju protiv Reala, Barse, Sitija, Junajteda itd., odnosno da zapravo govorite da ti klubovi čine LŠ i da bez njih ona nije ista. Ne znam samo kako se to uklapa u priču o velikanima, Ajaksu, Rendžersu, Portu, Benfiki, Seltiku itd.
Koji će djavo takvim klubovima Arsenal, Totenhem, Atletiko i ostali.
Navijači su malo manja vrsta licemera od igrača.
Navijači Sitija bojkotuju Superligu, jer je uvreda za sport i sportski duh, jer pretvara sport u biznis

Pa što onda niste bojkotovali šejka i njegove pare, te navijali za Stivena Ajrlenda, Miku Ričardsa i Dana, nego su vam oči zasijale kad je šeik dao dve milijarde da budete konlurenti.
Već igrači

Jedva čekam da vidim kako neki Rahim Sterling raskida ugovor sa Sitijem i prelazi u Benfiku da igra za pet puta manje novca