Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby mali_buda » 15 Aug 2011, 22:42

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Southern Comfort » 15 Aug 2011, 23:04

Withnail wrote:Samo da kazem, posto nisam bio tu odma, Barton je najveci car danasnjeg fudbala! :biggrin:

I najjači twitteraš ikada.
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby irriducibili » 16 Aug 2011, 02:52

Aguero za pola sata demolirao Svonsi. Pitam se sta je radio i cekao Celsi, koji se godinama muvao oko njega? :banghead:

Stefan Savic odigrao svojih prvih 15 minuta, bez greske. Samo neka nastavi tako...
irriducibili

Postby Napredpartizan » 16 Aug 2011, 11:06

Meni nije jasno zbog cega je Clichy dobrio prednost u odnosu na Kolarova...
Napredpartizan

Postby Reaper » 16 Aug 2011, 14:43

Igra u PL vec 300 godina, bio najbolji levi bek PL pre 2 sezone... Pretpostavljam da se Mancini odlucio za iskustvo.
Reaper

Postby losmi » 16 Aug 2011, 23:14

klasicna rotacija, Klisi ima vise iskustva u PL, ali ne sumnjam da ce Kolarov dosta igrati ove sezone. On bi morao malo da se opusti, oslobodi, pusti korak i bude konkretniji prema napred. Za ovo vreme sam gledao dosta meceva Sitija, Kolarov je toliko rezervisan, da mi se cini da ono sto on igra mogu i ja komotno da odigram

Aguero je zverka, ali bojim se da posle prve posete Britanija stadionu ili gostovanju Wiganu ne pukne nesto i krene po zlu...

mene najvise "impresionira" lista igraca na koje Mancini vise ne racuna i koji treniraju odvojeno od ekipe :huh: Adebayor, Santa Cruz, Bellamy, Wayne Bridge, Nedum Onuoha i Jo...samo na plate ovih fudbalera u ovoj sezoni bice placeno 30 miliona funti :tap:
losmi

Postby nolinjo » 16 Aug 2011, 23:15

losmi wrote:klasicna rotacija, Klisi ima vise iskustva u PL, ali ne sumnjam da ce Kolarov dosta igrati ove sezone. On bi morao malo da se opusti, oslobodi, pusti korak i bude konkretniji prema napred. Za ovo vreme sam gledao dosta meceva Sitija, Kolarov je toliko rezervisan, da mi se cini da ono sto on igra mogu i ja komotno da odigram

Aguero je zverka, ali bojim se da posle prve posete Britanija stadionu ili gostovanju Wiganu ne pukne nesto i krene po zlu...

mene najvise "impresionira" lista igraca na koje Mancini vise ne racuna i koji treniraju odvojeno od ekipe :huh: Adebayor, Santa Cruz, Bellamy, Wayne Bridge, Nedum Onuoha i Jo...samo na plate ovih fudbalera u ovoj sezoni bice placeno 30 miliona funti :tap:

bas se potresao kralj kome se bogastvo meri u milijardama ..zbog pisljivih miliona :ajdejebote: :biggrin:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby losmi » 16 Aug 2011, 23:21

kralj je verovatno vec zaboravio da je ikada i dovodio ove likove

btw, izgleda da su Adebayora pozajmili Totenhemu, sto moze biti dobro resenje na Fantasyiju :manikir: 2 miliona fee+ 85.000 mesecne plate placa Totenhem, a City drugih 50%. Adebayor je sjajan igrac i veliko pojacanje za Totty, potpuno sulud potez Sitija, po meni, pojacavanje konkurencije
losmi

Postby Reaper » 17 Aug 2011, 10:49

Ti izgleda nisi mnogo gledao Adebajora :D Ima on svojih kvaliteta, ali ne bih ga zeleo opet u Arsenalu taman da on plati.
Reaper

Postby Panta » 17 Aug 2011, 16:37

Kako li ce se radovati ako ga slucajno mune Arsenalu u severnolondonskom derbiju...

Anyway, bice zanimljivo...
Fedor is back.
Panta

Postby Withnail » 17 Aug 2011, 21:51

Sautempton i Brajton odlicno startovali u Cempionsipu...samo da nastave...gotivci
Lester neopravdava pare i ulogu favorita, izgubili kuci od Bristola (Mejnard se vraca u zivot, odlican napadac)
Vest Hem 'vata ritam.
Iskreno se nadam da Koventri nece ispasti.

Daleko vise uzivam u Cempionsipu nego i u jednoj drugoj ligi.
Last edited by mali_buda on 17 Aug 2011, 21:52, edited 1 time in total.
Reason: YT edit
Withnail

Postby nolinjo » 17 Aug 2011, 22:30

withnail ...da se pridodam sautomton je jedan od favorita za ulazak ,tako to ide kad se ufuraju iz nize lige odma preskacu i sledecu a lambert je na pragu da postane legenda kluba - kakve je samo postizao golove prosle i predprosle sezone ,postigavsi preko 50ak golova za svece ,a 1/3 su bile majstorije ...njega i puncheona najvise volim :) ,lallana nezaostaje nimalo a onog malog su prodali za debele pare .cembrlen je preso u arsenal cini mi se za nekih 13ak miliona mozda cak i vise a i on je izuvao ,brz ko mecava dao 10ak golova prosle sezone ,svaku tekmu igrao a ima samo 17 g
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Withnail » 17 Aug 2011, 22:43

doveli su i Korka, produkt Celzijeve skole...odlican zadnji vezni
meni zanimljiv i ovaj Brazilac...al Lalana i Lamber ubijaju
Withnail

Postby nolinjo » 17 Aug 2011, 22:53

Withnail wrote:doveli su i Korka, produkt Celzijeve skole...odlican zadnji vezni
meni zanimljiv i ovaj Brazilac...al Lalana i Lamber ubijaju

brazilac onaj sto prangija ko lud ,zaboravih njega ,sto je igro negde po italiji ...da on moze da igra u bilo kom evropskom klubu ,ima talenta ko taarabt :) samo sto je sporiji dosta al jace sutira loptu ...i onaj seldrin ili kako vec francuz belac dobar do jaja
kvalitetat tim ,na gol standardni preplaceni davis u odbrani zaidi predvodi ...
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Reaper » 18 Aug 2011, 09:44

Panta wrote:Kako li ce se radovati ako ga slucajno mune Arsenalu u severnolondonskom derbiju...

On samo tako i moze da ga mune :triprsta:
Reaper

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal