Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby nolinjo » 20 Aug 2011, 15:45

nevezano za premier ligu ..drugari el ima negde da se isprate nize engleske lige na stream?

comfort ne bi se slozio sa tim da je newcastle tanak ja mislim da ima jako respektabilan tim i kvalitetne pojedince pogotovo pridoslice kojima ce trebati vremena da se naviknu na engleski zivot -al tipujem da newcastle ide oko 7 plus minus 1 mesto
(samo sam nezadovoljan prodajom enrike-a al moralo se prodati -trazi vec klub daje velike pare,igrac bi se naljutio-a inace je ubijao sa platom tako da novo povecanje ne dolazi u obzir)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Southern Comfort » 20 Aug 2011, 16:00

nolinjo wrote:comfort ne bi se slozio sa tim da je newcastle tanak ja mislim da ima jako respektabilan tim i kvalitetne pojedince pogotovo pridoslice kojima ce trebati vremena da se naviknu na engleski zivot -al tipujem da newcastle ide oko 7 plus minus 1 mesto
(samo sam nezadovoljan prodajom enrike-a al moralo se prodati -trazi vec klub daje velike pare,igrac bi se naljutio-a inace je ubijao sa platom tako da novo povecanje ne dolazi u obzir)

Ti i ja se očigledno nećemo složiti ni oko jedne teme :)

Nije tanak Newcastle? Ko ti je rezervni golman posle odlaska Forstera u Seltik? Williamson prva zamena na centarhalfu? (najveća kiksara i rupčaga u ligi). Bekovi klasični Championship igrači. Ko menja Bartona ili Tiotea? Bivše vedete Plymoutha ili omladinci koji imaju tri nastupa za Gateshead. Napadači? Ameobi :biggrin: i Lovenkrands. Zanemarimo li to što ovaj drugi nema pola desnog kolena, radi se o igraču koga su pustili na free transfer, pa ga onda opet uzeli ali sa duplo manjom platom. Pogledaj mu učinak protiv Arsenala .

Ne znam od koga očekuješ da se navikne na engleski život??? Obertan je u Engleskoj od 2009. godine. Demba Ba je ispekao zanat u WHU, ali je spreman kao Lola 99. Cabaye će biti dobar, to sam napisao, ali mršavo je odrađen prelazni rok imamo li u vidu da su rasterali sve iole bolje igrače i da pare od Carrolla nisu vraćene u tim.

Jedina razlika između Debelog i Mutavog je to što se ovaj prvi kocka i sedi na svojim parama. I jedan i drugi bi da se pitaju, a razumeju se u fudbal kao Mara u........
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby nolinjo » 20 Aug 2011, 16:22

crul - r.taylor kvalitetan sa dobrim prekidima,stopa odlicni standardni colocini-pored bivsi kapiten tejlor -levo fali ..sredina tiote zmaj,kabalje i marvo *(ako ode burton a ako ne jos bolje) ispred po bokovima ...ben arfa zmaj i moj brat joan gutjerez u spicu demba ba , standardna formacija 4 1 2 2 1 ,bunkeraski fudbal al fudbal koji donosi rezultat
aj o izmenama spic ameobi-legendarna rezerva -prretproslom sezonom(u ddrugu ligu bio jedan od najboljih igraca sampionata)
mali gutri je kvalittean igrac ko i dan hosling koji je ranie vazio za jednog od najperspektivnijih veznjaka
rupa simpson,perch i vilijamson,best
al obertan moze biti igrac iznenadjenja prvenstva ,ako zauzme mesto u postavi ,krilo ludacko brzo i odlicnog driblinga -po meni neopravdano izostavljeno u mancesteru
a lovrenkandz moze takodje iznenaditi svojom brzinom i u varijantama kad se bude totalno bunkerisalo igrati spica kao i do sad

a da dodam da je bolje sto nemaju previse igraca ,jer je za ekipu koja igra na neku sredinu tabele i vise ,bolje da se ima oko 16-17 igraca koji ce biti konstantno u igri i samim tim ce i oni bolje igrati =za 6 meseci ko ne zadovolji bice oteran i dovesce se neki novi ...opet da ponovim newcastle je kvalitetan ,ide na 7 mesto
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Southern Comfort » 20 Aug 2011, 16:33

nolinjo wrote:crul - r.taylor kvalitetan sa dobrim prekidima,stopa odlicni standardni colocini-pored bivsi kapiten tejlor -levo fali ..sredina tiote zmaj,kabalje i marvo *(ako ode burton a ako ne jos bolje) ispred po bokovima ...ben arfa zmaj i moj brat joan gutjerez u spicu demba ba , standardna formacija 4 1 2 2 1 ,bunkeraski fudbal al fudbal koji donosi rezultat
aj o izmenama spic ameobi-legendarna rezerva -prretproslom sezonom(u ddrugu ligu bio jedan od najboljih igraca sampionata)
mali gutri je kvalittean igrac ko i dan hosling koji je ranie vazio za jednog od najperspektivnijih veznjaka
rupa simpson,perch i vilijamson,best
al obertan moze biti igrac iznenadjenja prvenstva ,ako zauzme mesto u postavi ,krilo ludacko brzo i odlicnog driblinga -po meni neopravdano izostavljeno u mancesteru
a lovrenkandz moze takodje iznenaditi svojom brzinom i u varijantama kad se bude totalno bunkerisalo igrati spica kao i do sad

a da dodam da je bolje sto nemaju previse igraca ,jer je za ekipu koja igra na neku sredinu tabele i vise ,bolje da se ima oko 16-17 igraca koji ce biti konstantno u igri i samim tim ce i oni bolje igrati =za 6 meseci ko ne zadovolji bice oteran i dovesce se neki novi ...opet da ponovim newcastle je kvalitetan ,ide na 7 mesto

Majstore, razmisli o tome da zameniš Vjetrovića, mislim da ni Pardew, ni rođena majka ne bi pojedince (Guthrie, Ryan Taylor, Lovenkrands, Shola) ovako naduvavali. Jel znaš ti da Ben Arfa npr nije igrao skoro godinu dana i da Marve još loptu nije ozbiljno šutnuo? :D

Veruj mi da ovde ne bi bilo srećnijeg od mene ako bi izborili Evropu, ali ja prognoziram standardni mediokre plasman između 12-16 mesta, u zavisnosti od toga da li će Debeli uspeti da utopi Džozefa i da ne dovede više nikoga. Čini mi se da će posle neočekivanih bodova na startu da ide Đurinom logikom i da stopira pregovore...
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby nolinjo » 20 Aug 2011, 16:38

da ,a jel ti znas kakav je maestro bio ben arfa -kad ga je trazilo pola evrope ,trazio ga veliki milan ..trebace mu vremena al ga vredi cekati jer je ben arfa vrhunski igrac ...malo slabiji marvo ali jako kvalitetan
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 20 Aug 2011, 16:42

Racca upisao debi. Usao u 75. minutu.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Napredpartizan » 20 Aug 2011, 16:57

Bane Ivanovic posle 2 fantasticne sezone gde je cak bio i u ekipi prvenstva za proslu kao najbolji desni bek,ove godine nema mesta u startnoj postavi ni u drugoj utakmici pored gle cuda PORTUGALCA i BRAZILCA. E moj Villas Boas...
Napredpartizan

Postby Kantona » 20 Aug 2011, 17:00

mali_buda wrote:Racca upisao debi. Usao u 75. minutu.

Extra! Nesto me jebe net pa nisam uspeo da pogledam.
Kantona

Postby Niko123 » 20 Aug 2011, 17:32

Napredpartizan wrote:Bane Ivanovic posle 2 fantasticne sezone gde je cak bio i u ekipi prvenstva za proslu kao najbolji desni bek,ove godine nema mesta u startnoj postavi ni u drugoj utakmici pored gle cuda PORTUGALCA i BRAZILCA. E moj Villas Boas...

Treba Bane da predje u veci klub,ovaj trener ce dobiti otkaz za dve sezone,igrao kod Hidinka i Ancelotija a ne igra kod ovog Portugalca... :facepalm:
Niko123

Postby Napredpartizan » 20 Aug 2011, 17:55

WBA vodi 1-0,greska Alexa kod gola.. Neka on drzi i na sledecim utakmicama Baneta na klupi,sto je najgore onaj David Luiz kad se vrati i on ce imati prednost nad Banetom,a na poziciji desnog beka da ne pricamo gde igra Bosingva bivski igrac Porta... Pod hitno da promeni klub.
Last edited by Napredpartizan on 20 Aug 2011, 18:19, edited 1 time in total.
Napredpartizan

Postby Keimaak » 20 Aug 2011, 18:03

Мени стварно није јасан овај тренер..прво...два најбоља играча из претходне две сезоне он држи на клупи (Бане и Дидије), па затим не види се апсолутно ниједан аспект игре који је Челси унапредио...моја прогноза...добија отказ најкасније за 20-ак дана!
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby Withnail » 20 Aug 2011, 18:05

Zar Bane nije bio povredjen nesto?
Withnail

Postby mali_buda » 20 Aug 2011, 18:14

Mogao je svirnuti penal nad Anelkom. Sklonio je loptu pre golmana.

Ako ovako nastavi, Toresa mozemo uskoro ocekivati na pozajmici u Colchesteru.

edit: zanimljivo, nema zvizduka nakon kraja poluvremena.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Keimaak » 20 Aug 2011, 18:20

Бане је иамо неку мању повреду па није био спреман за целу утакмицу против Стоука...међутим Боаш форсира Босингву као прво решење.....ма колико га пљували...овде је Торес убедљиво најбољи...па са киме човек да игра!
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby Napredpartizan » 20 Aug 2011, 18:20

Tuzni Celsi. Posle remija sa Stoukom i ovde ako izvuce nereseno bice dobro.
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal