nolinjo wrote:comfort ne bi se slozio sa tim da je newcastle tanak ja mislim da ima jako respektabilan tim i kvalitetne pojedince pogotovo pridoslice kojima ce trebati vremena da se naviknu na engleski zivot -al tipujem da newcastle ide oko 7 plus minus 1 mesto
(samo sam nezadovoljan prodajom enrike-a al moralo se prodati -trazi vec klub daje velike pare,igrac bi se naljutio-a inace je ubijao sa platom tako da novo povecanje ne dolazi u obzir)
Ti i ja se očigledno nećemo složiti ni oko jedne teme

Nije tanak Newcastle? Ko ti je rezervni golman posle odlaska Forstera u Seltik? Williamson prva zamena na centarhalfu? (najveća kiksara i rupčaga u ligi). Bekovi klasični Championship igrači. Ko menja Bartona ili Tiotea? Bivše vedete Plymoutha ili omladinci koji imaju tri nastupa za Gateshead. Napadači? Ameobi

i Lovenkrands. Zanemarimo li to što ovaj drugi nema pola desnog kolena, radi se o igraču koga su pustili na free transfer, pa ga onda opet uzeli ali sa duplo manjom platom. Pogledaj mu
učinak protiv Arsenala .
Ne znam od koga očekuješ da se navikne na engleski život??? Obertan je u Engleskoj od 2009. godine. Demba Ba je ispekao zanat u WHU, ali je spreman kao Lola 99. Cabaye će biti dobar, to sam napisao, ali mršavo je odrađen prelazni rok imamo li u vidu da su rasterali sve iole bolje igrače i da pare od Carrolla nisu vraćene u tim.
Jedina razlika između Debelog i Mutavog je to što se ovaj prvi kocka i sedi na svojim parama. I jedan i drugi bi da se pitaju, a razumeju se u fudbal kao Mara u........
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."