Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby mali_buda » 20 Aug 2011, 18:22

Keimaak wrote:Бане је иамо неку мању повреду па није био спреман за целу утакмицу против Стоука...међутим Боаш форсира Босингву као прво решење.....ма колико га пљували...овде је Торес убедљиво најбољи...па са киме човек да игра!

Tores je svakako fantastican igrac, ali mi je postao odbojan nakon onolikog insistiranja da napusti Liverpool.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Keimaak » 20 Aug 2011, 18:26

mali_buda wrote:
Keimaak wrote:Бане је иамо неку мању повреду па није био спреман за целу утакмицу против Стоука...међутим Боаш форсира Босингву као прво решење.....ма колико га пљували...овде је Торес убедљиво најбољи...па са киме човек да игра!

Tores je svakako fantastican igrac, ali mi je postao odbojan nakon onolikog insistiranja da napusti Liverpool.

Ту је свакако погрешио око инсистирања...могло је то и много суптилније...али што је човек направио још и погрешан избор.... :lollol:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby mali_buda » 20 Aug 2011, 18:28

Keimaak wrote:Ту је свакако погрешио око инсистирања...могло је то и много суптилније...али што је човек направио још и погрешан избор.... :lollol:

Bas zbog tog insistiranja na pogresnom izboru, povremeno mi brk zaigra kad vidim kako se ovde muci ;)
mali_buda

Postby Napredpartizan » 20 Aug 2011, 19:24

Izvuko se Celsi,pobedio 2-1 golom Malude posle lepog prodora Bosingve... Ivanovic zamenio Alexa u 66.minutu.
Napredpartizan

Postby lord_slawe_ » 20 Aug 2011, 20:13

PL: pobede Njukasla, Vile, KPR-a
IZVOR: B92 | AY
U drugom kolu Premier lige u subotu, Njukasl je u gostima slavio protiv Sanderlenda minimalnom pobedom 1:0, dok je Aston Vila lako savladala Blekburn 3:1.

Za Vilu je nastupao i Radosav Petrović, koji je odigrao poslednjih 15ak minuta.

Svonsi i Vigan su igrali bez golova, dok je iznenađenje napravio tim Kvins Park Rendžersa, koji je u gostima pobedio Everton 1:0. Prethodno je u neuzbudljivom duelu Liverpul posle 11 godina u gostima savladao malerozni Arsenal 2:0, dok je u toku meč Čelsija i Vest Bromvič Albiona.

...
lord_slawe_

Postby Burke » 21 Aug 2011, 00:41

Спортска редакција Б92 наставља да доминира :facepalm:
Burke

Postby losmi » 21 Aug 2011, 06:47

Ivanovic mora da igra, makar i na stoperu. Bosnigwa ce se brzo povrediti, nema on noge za PL, tako da Bane ne treba da menja klub. Vilas Boas ocigledno i dalje veoma luta, nisam siguran da matori lampard moze da iznese celu sezonu na svojim plecima na poziciji ofanzivnog veznog. Mozda zvuci cudno jer nisu ostavili neki preterani trag, ali Chelsea nedostaju Ballack i Deco ili igraci njihovog kova, sa kojima bi u ofanzivnom delu veze bili vise rotacije, odmora, a samim tim i uspeha

Torres ni bleda senka iz prve dve sezone u Liverpoolu, a cini se da ni Drogba nije najspremniji.

prosto mi je neverovatno da se u Arsenalovom strucnom stabu niko ne pozabavi osobljem koje brine o fizickoj pripremljenosti igraca. Vecih secerlema na terenima PL nije bilo u poslednjih nekoliko sezona. To nije slucajnost, bas kao sto je izgleda tradicija da Everton sezonu pocinje u ritmu lokomotive na pogon uglja, stvarno su bili katastrofalni protiv QPR juce
losmi

Postby mali_buda » 21 Aug 2011, 09:39

Burke wrote:Спортска редакција Б92 наставља да доминира :facepalm:

Ovo vec postaje bruka nevidjenih razmera. Skoro u svakom clanku oni prave katastrofalne greske.

Da ne bude totalni off, Racca je i oprobao udarac, nije lose za 15min debija ;)
mali_buda

Postby nolinjo » 21 Aug 2011, 09:55

losmi wrote:Ivanovic mora da igra, makar i na stoperu. Bosnigwa ce se brzo povrediti, nema on noge za PL, tako da Bane ne treba da menja klub. Vilas Boas ocigledno i dalje veoma luta, nisam siguran da matori lampard moze da iznese celu sezonu na svojim plecima na poziciji ofanzivnog veznog. Mozda zvuci cudno jer nisu ostavili neki preterani trag, ali Chelsea nedostaju Ballack i Deco ili igraci njihovog kova, sa kojima bi u ofanzivnom delu veze bili vise rotacije, odmora, a samim tim i uspeha

Torres ni bleda senka iz prve dve sezone u Liverpoolu, a cini se da ni Drogba nije najspremniji.

prosto mi je neverovatno da se u Arsenalovom strucnom stabu niko ne pozabavi osobljem koje brine o fizickoj pripremljenosti igraca. Vecih secerlema na terenima PL nije bilo u poslednjih nekoliko sezona. To nije slucajnost, bas kao sto je izgleda tradicija da Everton sezonu pocinje u ritmu lokomotive na pogon uglja, stvarno su bili katastrofalni protiv QPR juce

u balak ili deko su u poslednjim sezonama odigrali ...svaka im cast,da nije pisalo njihovo ime u startnim postavama ne bi znao ni da su igrali
a to sad radi i penzioner lampar,da igra u nekom manjem klubu bio bi tragicno los -a u celziju je samo los
a bane mora da igra i igrace ...(bravo za bosingvu on je vise za primeru)
drogba nije spreman ,tores nikad vise nece biti stari ...a sta je sa onim crnjom sto je bio negde na pozajmici i izuvo jedan od najvecih iznenadjenja prosle sezone u ligi ...onaj sto je brz ko metak a davo i golova
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby losmi » 21 Aug 2011, 09:58

slazem se za Balaka i Deka u poslednjoj sezoni, al su ipak bili korisnije od Ramiresa, Benajuna, Kalua

jel mislis na Staridza, koji je prosle sezone bio odlican na pozajmici u Boltonu?
Chelsea ima i Lukakua, tako da ce Staridz koji je trenutno povredjen, jos pricekati da dobije sansu. Mada je stvarno ok spic i u vecini PL klubova bi bio u prvoj postavi
losmi

Postby nolinjo » 21 Aug 2011, 10:04

losmi wrote:slazem se za Balaka i Deka u poslednjoj sezoni, al su ipak bili korisnije od Ramiresa, Benajuna, Kalua

jel mislis na Staridza, koji je prosle sezone bio odlican na pozajmici u Boltonu?
Chelsea ima i Lukakua, tako da ce Staridz koji je trenutno povredjen, jos pricekati da dobije sansu. Mada je stvarno ok spic i u vecini PL klubova bi bio u prvoj postavi

taj Staridz ...on je trenutno bolji igrac od lukakua koji moze da bude u paru sa njim -ono jedan jak i visok,koji slabije realizuje i jedan mali brz ko mecava koji zna da metne ...(samo sto staridz ne moze igrati pre toresa pa makar bio i maradona) a anelka
kad ima dan onda je mnogo zaeban al kad nema onda ga bas nema (a ni on nece sklupe da igra)
njima fali luka modric !
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby losmi » 21 Aug 2011, 10:07

da, nedostaje jedan lucidan kreativac u vezi, bas kao sto je Modric. Nisam siguran da je resenje ni ovaj Mata koga izgleda dovode. On je isti tip kao Maluda, brz, levak, prodoran, ali takvog vec imaju
losmi

Postby nolinjo » 21 Aug 2011, 15:41

ako lids bude ovako igrao cele sezone ...najozbiljniji je kandidat za novog premierligasa
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby losmi » 21 Aug 2011, 16:52

naruseni su odnosi navijaci i vlasnika kluba, a Leeds ima prilicno tanku klupu da bi izgurao 46 kola i borio se sa igracki kvalitetnijim od sebe. West Ham ce izgleda i dalje imati problem sa arogancijom, vec su prosuli 5 bodova u dve utakmice na domacem terenu, a imaju Premierligaski vezni red (Noble, Nolan, Parker, Taylor)

golcina Gareta Berija u Boltonu, Siti vodi 2:1 na poluvremenu, Klasnic probusio Harta za 2:1
losmi

Postby Napredpartizan » 21 Aug 2011, 19:57

Juan Manuel Mata presao iz Valensije u Celsi za 28 miliona evra...
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal