Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Liga Evrope

Re: Liga Evrope

Postby Kreanga » 21 May 2025, 21:58

Bednici
Kreanga

Postby Inzaghi » 21 May 2025, 21:58

Docekasmo i to da Sparsi uzmu velik trofej. Ko bi rekao. I to jednom Junajtedu, koliko su bedni postali.

Ako nista drago mi je zbog Postekoglua. Gotivna glava.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Veljkona22 » 21 May 2025, 22:01

Bravo
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Banka15 » 21 May 2025, 22:02

Inzaghi wrote:Ako nista drago mi je zbog Postekoglua. Gotivna glava.

+1
Banka15

Postby Dr. Thomas » 21 May 2025, 22:03

Veljkona22 wrote:Bravo

Како волим кад освоји тим који дуго није узео неки трофеј.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Kreanga » 21 May 2025, 22:05

Kakvu starost prozivljava SAF
Titule Liverpula
Evo naplate onoga, to je samo Totenhem
Raspad ekipe Mancestera.
Amorim je razorio i onako bednu igru celave prevare.
Kreanga

Postby Pit Bull » 21 May 2025, 22:07

Mozda surovo zvuci, ali mislim da je za Junajted bolje ovako.

Pod uslovom da su pametni, sto ne znaci da jesu.

Amorim jeste covjek za posao. Pokazao je to u Sportingu i ima znanje, harizmu, itd... Ovo me dosta podsjeca na Klopovu prvu godinu u Liverpulu kad je dosao. Isto tako u toku sezone, isto tako do finala Lige Evrope i corak.

E to treba i Junajtedu. Jedna sezona bez Evrope i mogucnost da covjek preko ljeta ocisti tim u potpunosti i slozi onako kako zamislja i da krene u proces.

Ako tako rade, mozda se vrate slavni dani. Jer ne ide nista preko noci.

Plasman u LS bi dosta prerano i zamaskirao bi sve lose.

Ali posto je to Junajted, mozda ga i otpuste pa i dogodine zavrse deseti.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Kreanga » 21 May 2025, 22:12

Samo sto je Klop u trenutku dolaska u Liverpul vec bio krem evropskih trenera sa ozbiljnim rezultatima, sto ne vazi za Amorima koji je jos uvek vrlo mlad i mozda prerano bacen u vatru.
Kreanga

Postby Pit Bull » 21 May 2025, 22:16

Ma nema toga u vrhunskom sportu.

Niko slucajno ne dobaci do tog nivoa. Ili znas ili ne znas.

Kad je Sporting platio silno obestecenje Bragi za Amorima koji je do tada imao godinu trenerskog rada svi su rekli da su ludi za medalju. A on uzeo dvije titule i ostavio trecu u amanet uspostavivsi dominaciju u Portugalu.

Zna on...

Problem ovog Junajteda nikad nije bio trener. I cuda tu nema, niti trener moze preko noci ili u toku sezone da ispravi sve lose sto se radilo 10 godina.

Njima treba da vjeruju Amorimu, da mu daju da on preko ljeta kaze kako treba i da dobije sezonu. Pa ako dogodine izbori Ligu sampiona, znaci ide se u dobrom pravcu.

A uvijek ima opcija da ga otjeraju i da opet u krug sa trenerima.
Pit Bull

Postby Kreanga » 21 May 2025, 22:23

Ovo je visi nivo, pojeo je mnoge.
Talentovan trener jeste, ali nije isto portugalska liga i Sporting i bilo koje takmicenje sa Mancesterom.
Nije problem poraz, jebes ga. Ole je isto izgubio u finalu LE od Viljareala koji je jedno 20 puta ozbiljniji od ovog Totenhema kom Mancester u 4 utakmice ove sezone ne moze dati gol.
Fudbal koji se tad igrao je svemirski brod za ovo. Lepo je kolega napisao, Lucani - Javor
Kreanga

Postby Inzaghi » 21 May 2025, 22:34

I zbog Sona mi je drago. Zasluzio je.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Pit Bull » 21 May 2025, 22:37

Pa na najvisem nivou (Liga sampiona), Sporting je ponizio Mancester Siti ove sezone kao malo ko pod Amorimom.

Znaci on je u cetiri godine predanog rada tamo treci tim Portugala izgradio da bude dominantno prvi... Plus, da dodje u situaciju da u Ligi sampiona ima 10 bodova iz cetiri kola, demolirajuci Siti.

I meni je pokazatelj koliko je dobar trener druga titula u Sportingu. Jer je godinu prije toga imao neuspjesnu sezonu tamo i obecao je da ce ostati i opet osvojiti titulu. I isporucio je.

Tako da, sto se Amorima tice, bas nemam dilemu da je world class trener.

Samo to sto je neko dobar trener, ne znaci da je madjionicar. Sama cinjenica da je dovukao ovaj propalitet od Junajteda do finala LE i dao mu sansu isto nesto govori. Ova ista ekipa je izgledala isto ovako i pod Ten Hagom.

Stavi ovog Amorima na pocetku sezone u Liverpul, a stavi Slota u novembru/decembru u Junajted koji se raspada, dobio bi vrv. identican scenario za oba kluba.

Zivi bili pa vidjeli, ali ako Amorim dobije podrsku, ja mislim da ce biti trener koji ce vratiti slavu Junajtedu.

Samo to ne dolazi preko noci, nego bas suprotno. Treba istrpiti i prije svega, dati slobodu... Da se slozi tim, odrade pripreme... A ne da se pokusava sa nekom ekipom koja qrcu ne valja praviti nesto. Pri tome mi u ovom Junajtedu djeluje da je svlacionica uzasna i da tu treba zapoceti ciscenje sa nekim igracima prije nego sto se krene sve ostalo.
Pit Bull

Postby Kreanga » 21 May 2025, 22:45

Ja se nadam da ce Amorim preporoditi ekipu, ali...
Kakav Siti, o njih se ove sezone nije omrsio samo onaj ko je zurio na bus. Nije bas za ovu diskusiju. Njih je cak i Palas odradio.
Gore je ekipa izgledala pod Amorimom, nego Hagom. Ali dobro, nasledio je ekipu, nije selektirao. Videcemo sta ce yraditi na leto.
Kreanga

Postby СрбинПодгорица » 22 May 2025, 00:57

Спарси узели трофеј, ако на то додамо и Кејна у Бајерно смак свијети стиже. Шалу на страну али ово што гледао вечерас је као да гледаш борби стараца од 100 година. Аморим јесте добар тренер и то је доказао јер са овом екипом дошао довде. Ово што Пит ако ми дају подршку могу успјети. Фергусон је на почетку бацио двије године тако да ако негдје знају шта значи сачекати знају тамо.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Banka15 » 22 May 2025, 10:28

Sto se Amorima tice, imao je ozbiljne rezultate u Sportingu, dokazao je da nije idiot i neznalica tamo, valjda su znali koga dovode kada su njega izabrali za trenera, moraju u Junajtedu i da stanu iza tog izbora ako imaju gram mozga, pa dokle ih to dovede. Jedini razlog zbog kog bi imalo smisla promeniti trenera nakon nepune sezone je ako je potpuno izgubio svlacionicu, posto to nijedan trener ne moze da prezivi, za sve ostale probleme treba dati Amorimu pravu priliku da ih ispravi, pa videti gde su i kakva je situacija na kraju naredne sezone i da li ima smisla nastavljati dalju saradnju.
Banka15

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal