Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby Panta » 21 Aug 2011, 23:23

Napredpartizan wrote:Juan Manuel Mata presao iz Valensije u Celsi za 28 miliona evra...

Odlicno, konacno malo osvezenja.

Ovo znaci da ce ili Anelka ili Maluda (sto je verovatnije) na hladjenje.

Doduse, Mata moze da igra i u centralnom delu, gde nam vise skripi.

Sve u svemu, sjajno pojacanje, ali treba jos jedan vezni, jal modric jal neko drugi, pod hitno.
Fedor is back.
Panta

Postby Kantona » 22 Aug 2011, 13:43

Kantona

Postby losmi » 22 Aug 2011, 18:26

daj gol Simone, Simone, Simone :bravo:
losmi

Postby Withnail » 22 Aug 2011, 20:34

SAF izveo na teren postavu sa dva ofanzivna vezna, dva izuzetno ofanzivna krila i dva napadaca. I uopste se ne vidi ne igranje zadnjeg veznog. A nase shvatanje fudbala? :crybaby:
Withnail

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 20:37

Withnail wrote:SAF izveo na teren postavu sa dva ofanzivna vezna, dva izuzetno ofanzivna krila i dva napadaca. I uopste se ne vidi ne igranje zadnjeg veznog. A nase shvatanje fudbala? :crybaby:

jeste al njihov zadnji vezni je igrao spica u portu a claverly ofanzivnog vezistu u votfordu i viganu ..
(dok je nama radosav bio u vezi-inace u mladjim kategorijama igrao spica ) mi smo bili u ofanzivnoj varijanti
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Withnail » 22 Aug 2011, 20:51

Kod nas kad stavis dva klasicna zadnja vezna igraci se sami automatski resetuju i igraju povuceno, zatvoreno a da je pravi mentalitet toga ne bi bilo. Ovo mi je samo dalo slagvort za pricu, nisam mislio da nasi ofanzivni vezni istovremeno budu zadnji, nisam mislio da mogu da trce, vracaju se, zatvaraju rupe i istovremeno grade akcije nego samo prica o mentalitetu.
Withnail

Postby losmi » 22 Aug 2011, 20:54

Cleverly i Anderson pokrivaju sredinu, Nani i Young su na bokovima, a Rooney i Welbeck napred.
Manchester godinama igra ovako, dva terijera na sredini, na bokovima brzanci, Runi i jos jedan napred. Nista nije revolucionarno.

Totenhem igra vrlo dobro, vidi se da su im igraci iskusniji. Ne pamtim da je Man Utd u poslednjih nekoliko godina izveo mladji sastav. Evra jedini preko 30, Runjo 26, ostali svi -25

Morace ser Alex da ubaci Mitka da presudi svojima i po ko zna koji put bude dzoker.

meni je ipak highlight da ovakav Kranjcar izgubi celu proslu sezonu u fucking Totenhemu i da su pre njega igrali kojekakvi igraci Sandro i boranija. Kranjcar, uz Runija i Nanija najveci majstor fudbala od svih veceras na terenu
losmi

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 20:58

slazem se za niku ...neopravdano izostavljan cele sezone-al realno pored vrhunskog van der varta i maestralnog luke u sredini nije mogao ...stalno ga je hvalio hari :) al je napominjao da nemere da ubaci a da ne moze da dozvoli taj luksuz da njega proda :)
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 22 Aug 2011, 21:20

Kako lepa i jednostavna akcija Junajteda kod gola Wellbecka. Bez mnogo petljanja i gnjavaze lopte. Lepota je u jednostavnosti.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby losmi » 22 Aug 2011, 21:30

junajted melje kao u najboljim danima, igraju fantasticno, trce kao navijeni, dodaju se is prve, krecu se besprekorno bez lopte, milina gledati :bravo:
losmi

Postby Napredpartizan » 22 Aug 2011, 21:34

Glory Glory Man United...Kakva asistencija Welbecka :blue: :blue: :blue:
Napredpartizan

Postby mali_buda » 22 Aug 2011, 21:36

losmi wrote:junajted melje kao u najboljim danima, igraju fantasticno, trce kao navijeni, dodaju se is prve, krecu se besprekorno bez lopte, milina gledati :bravo:

Bas tako. Zaista je tesko igrati protiv takve ekipe. Em su fizicki maksimalno spremni i ne dozvoljavaju ti da dises kad imas loptu, em napadaju kao osice, bez prestanka.

Primetan je i porast broja ostrvskih igraca u postavi Junajteda.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Withnail » 22 Aug 2011, 21:36

Velbek :blue:

sjajno igraju, totalno sam opcinjen njima
Spoiler: pokaži
Image
Withnail

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 21:38

losmi wrote:junajted melje kao u najboljim danima, igraju fantasticno, trce kao navijeni, dodaju se is prve, krecu se besprekorno bez lopte, milina gledati :bravo:

za mene je (u odsustvu reala ) mancester najveci klub na svetu-koja barcelona koji kurci palci sve sami individualci -videcemo ko ce ove godine da igra finale lige sampiona a ko ce da ostane bez ijednog trofeja :)
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Felipao » 22 Aug 2011, 21:40

Ovaj Fergi nije normalan,pa ovaj Welbeck i Kleverli postadoshe prvotimci lagano,iznece komplet sezonu.U odbrani Evans i Jones,bezi bre,pa ovaj MU je masina za mlevenje mesa.A sta radi Venger,jede govna.Jebao ga Volkot i ostale princezice.
Felipao

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal