Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby losmi » 22 Aug 2011, 21:41

ukupno na utakmici do sada 38 suteva na gol :crybaby: od toga 22 u okvir
Tottenham 15 ukupno, a United 23

Tottenham je hrabro poceo drugo poluvreme, al su posle pali i samleveni su za 20 minuta. Vidi se da imaju kratku klupu i da im trebaju pojacanja. Rednkap nije dobro reagovao, morao je ranije da menja.
losmi

Postby lord_slawe_ » 22 Aug 2011, 21:42

22 suta u okvir gola a samo 2 zgoditka :sakaosto:
lord_slawe_

Postby mali_buda » 22 Aug 2011, 21:42

Kakav presing igraju, 5min do kraja i 2-0 vode :blue:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 21:45

Felipao wrote:Ovaj Fergi nije normalan,pa ovaj Welbeck i Kleverli postadoshe prvotimci lagano,iznece komplet sezonu.U odbrani Evans i Jones,bezi bre,pa ovaj MU je masina za mlevenje mesa.A sta radi Venger,jede govna.Jebao ga Volkot i ostale princezice.

da dodam da je prosle godine u ovo doba u spicu napada visio jedan italijan po imenu makeda
a na bokovima se nalazili i obertan i neretko tosic i onaj sto ga fergi nikad nije gledao ...onaj iz gimaraesa onaj sirotinjac ebem mu dete nemerem se setiti prezimena
(a u to vreme mancester imao neke silne X-eve a ti prvotimci ...)
tako da ovo nikako nije ekipa koja ce iznositi ,vec je ovo ekipa koja igra da bi zadrzala status u rotaciji
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 22 Aug 2011, 21:48

Pa Makeda je igrao finish one tamo sezone kad im doneo titulu golovima u finishu par mecheva.Obertan i Tosic nisu sastavili 10 utakmica,ma jok bate.Aj Velbeck nece,igrace Cicarito ali ko da igra umesto Skolsa na sredini? Cenim da ce vishe igrati Kleverli nego Anderson.
Felipao

Postby losmi » 22 Aug 2011, 21:48

lord_slawe_ wrote:22 suta u okvir gola a samo 2 zgoditka :sakaosto:

obe ekipe su sutnule u gol sada vec 31 put :lollol: za mene je ovo neverovatan podatak, nisam statisticki manijak, ali ne mogu da se setim jedne ovakve utakmice.

Man Utd 25 suteva ukupno, 19 na gol
Tottenham 20 suteva, 12 na gol
losmi

Postby losmi » 22 Aug 2011, 21:51

ako je neko imao bilo kakvu dilemu, mislim da je sad otklonjena. Zasto je PL najbolja liga na svetu, dokazuje ova utakmica.

Postajem dosadan, ali vise od 45 suteva na gol, prosto neverovatan podatak da su gledaoci mogli da vide sut na gol na manje od svaka dva minuta, sampionska igra Junajteda, Totenhem hrabar, ali su pali i na kraju visoko porazeni
losmi

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 21:52

Felipao wrote:Pa Makeda je igrao finish one tamo sezone kad im doneo titulu golovima u finishu par mecheva.Obertan i Tosic nisu sastavili 10 utakmica,ma jok bate.Aj Velbeck nece,igrace Cicarito ali ko da igra umesto Skolsa na sredini? Cenim da ce vishe igrati Kleverli nego Anderson.

kvalitetan je kleverli stvarno prijatno iznenadjenje a i bik anderson je tu al fali jedan npr moj omiljeni ...LUKA MODRIC :biggrin:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 22 Aug 2011, 21:55

Jezivo koliko je ManU jak... Veceras im je igralo vise rezervista nego startera i opet su izgledali kao da igraju protiv nizerazredne ekipe, a ne Tottenhama... Bukvalno su ih ugazili...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Withnail » 22 Aug 2011, 21:56

losmi wrote:obe ekipe su sutnule u gol sada vec 31 put :lollol: za mene je ovo neverovatan podatak, nisam statisticki manijak, ali ne mogu da se setim jedne ovakve utakmice.

Nisi za vikend gledao Vest Hem-Lids? isto ogroman broj suteva, brz tempo, ma milina
Withnail

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 21:57

Withnail wrote:
losmi wrote:obe ekipe su sutnule u gol sada vec 31 put :lollol: za mene je ovo neverovatan podatak, nisam statisticki manijak, ali ne mogu da se setim jedne ovakve utakmice.

Nisi za vikend gledao Vest Hem-Lids? isto ogroman broj suteva, brz tempo, ma milina

slazem se meni ipak bio bolji derbi druge lige :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby losmi » 22 Aug 2011, 22:03

Withnail wrote:

gledao sam drugo poluvreme, ludacka tekma takodje
losmi

Postby Felipao » 22 Aug 2011, 22:05

AirBall wrote:Jezivo koliko je ManU jak... Veceras im je igralo vise rezervista nego startera i opet su izgledali kao da igraju protiv nizerazredne ekipe, a ne Tottenhama... Bukvalno su ih ugazili...

Sistemtm
Felipao

Postby delic665 » 22 Aug 2011, 22:33

Po meni ce Manchester biti odmah uz Real i Barsu po jacini u Evropi, evo dole napisano, sistem je cudo, ono nije kvalitet individualni, nego TIM, timska igra, nema niko da se isticao vise od drugih, svi su sjajni. I upravo to ce doneti pobedu Mancesteru u duelima sa Sitijem, za koga mislim da je mozda i najveci kandidat za titulu posle njih.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Image
delic665

Postby Monsieur Poirot » 22 Aug 2011, 23:42

Sve ste vec napisali, brutalizacija na delu sa podmladjenim timom(odbranom pre svega); bez Van der Sara, stoperskog dua, Skolsa, Cicarita koji su cinili vecinu proslogodisnjih 11.. Ono sto je Buda dobro primetio, primetan je porast broja ostvrskih igraca, a u danasnjoj postavi samo 4 stranca Anderson, Evra, De Gea i Nani; prilicno retka pojava u PL-u pa i u svim ostalim nacionalnim ligama. Taj trend je, inace bio veoma karakteristican za sve Mancesterove evro-titule, cak i 2008. u Moskvi je medju prvotimcima bilo 5-6 Ostrvljana(Braun, Ferdinand, Runi, Skols, Flecer, Hargrivs).

Jang je pun pogodak, Kleverli i Dzons sjajne akvizicije, a i Velbek je popravio utisak posle prva dva meca. Matori rulz :blue:
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal