mali_buda wrote:Pod "najljuci rivali" je mislio na vise klubova, a svi su prave legije stranaca (Celzi, Liverpul, Arsenal, Siti...).
I nije bas legija stranaca. Petorica u prvih jedanaest su Englezi. Mozda je malo, ali za uslove Premier lige i nije.
Reaper wrote:Prijatelju, ti si zaribo

Liverpul ce da se bori u 4 da udje, titula je naucna fantastika. Pa vi ste jedva dobili onaj moj osakaceni Arsenal bez 6 igraca i to tek kad je Frimpong iskljucen. Sprcali ste gomiletinu para na idiotske igrace (ja i dalje ne mogu da verujem da ste Hendersona platitli 20 miliona funti) i ja stvarno mislim da vama nema 'leba ove godine. Oba Mancestera jedu prosto malu decu na terenu, Celzi je igracki jaci od vas, ali izgleda da je onaj Viljas-Boas idiot, a videcemo na sta ce Arsenal da lici kad Venger kupi ova 2-3 igraca koja se cekaju. Totenham, Vilu i ostalu buraniju ni ne razmatram.
Pa Liverpulu i jeste cilj ove sezone ulazak medju 4 ekipe. To je King Kenny par puta i izjavljivao. I mozda se u tome i razlikuje ovaj tim od timova u nazad nekoliko godina, gdje se stalno pricalo o napadu na titulu. A sad bez opterecenja se moze svasta desiti. Slazem se kad kazes da su se pare bezzze trosile na neke igrace, tipa Kerol ili pomenuti Henderson, ali opet to su "mladi" igraci i u buducnosti se moze svasta ocekivati od njih. Takodje, svi ti Arsenalovi igraci koji nisu igrali ne znace koliko Dzerard znaci Liverpulu. Za Celzi se ne slazem da ima jaci igracki tim, a za Man-ove si upravu. Definitivno su glavni kandidati za titulu, ali se nadam da ih mozemo iznenaditi.
Reaper wrote:Ljudi, je li video ko od vas kako Liverpul igra??? Ljudi se, po mom misljenju, raspadaju. Mozda ce dobro igrati protiv "velikih" ekipa kad se napale, ali kako su odigrali prvo kolo nema tu leba...
Gledao sam, naravno.

I slazem se da je igra u prvom kolu bila katastrofalna, ali sve se to moze brzo promijeniti. I sa onakvom igrom su se mogla uzeti tri boda samo da Kenny nije eksperimentisao sa mladicem na desnom beku, koji je "zasluzan" za sve sanse koje je stvorio Sanderlend, pa i gol koji su dali.
Problem Liverpula su "male utakmice", a ne derbiji, a na tim utakmicama se uzimaju titule. Jos uvijek se sjecam sezone kad je Liverpul dobio oba derbija i sa Celzijem i sa Mancesterom, te igrao dva remija sa Arsenalom, a nije bio ni blizu titule, jer je gubio od ekipa koje su se borile za opstanak te sezone. Nadam se da se s tim mozemo izboriti ove sezone (iako nismo dobro krenuli

), a onda nek se paze ti Mancesteri.