Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby Reaper » 25 Aug 2011, 09:59

Ljudi, je li video ko od vas kako Liverpul igra??? Ljudi se, po mom misljenju, raspadaju. Mozda ce dobro igrati protiv "velikih" ekipa kad se napale, ali kako su odigrali prvo kolo nema tu leba...

P.S. Jedino sto im prizajem je levi bek (Enrike)-uboli su dobro!
Reaper

Postby CRNO_BELI » 25 Aug 2011, 14:38

mali_buda wrote:Pod "najljuci rivali" je mislio na vise klubova, a svi su prave legije stranaca (Celzi, Liverpul, Arsenal, Siti...).

I nije bas legija stranaca. Petorica u prvih jedanaest su Englezi. Mozda je malo, ali za uslove Premier lige i nije.

Reaper wrote:Prijatelju, ti si zaribo :biggrin: Liverpul ce da se bori u 4 da udje, titula je naucna fantastika. Pa vi ste jedva dobili onaj moj osakaceni Arsenal bez 6 igraca i to tek kad je Frimpong iskljucen. Sprcali ste gomiletinu para na idiotske igrace (ja i dalje ne mogu da verujem da ste Hendersona platitli 20 miliona funti) i ja stvarno mislim da vama nema 'leba ove godine. Oba Mancestera jedu prosto malu decu na terenu, Celzi je igracki jaci od vas, ali izgleda da je onaj Viljas-Boas idiot, a videcemo na sta ce Arsenal da lici kad Venger kupi ova 2-3 igraca koja se cekaju. Totenham, Vilu i ostalu buraniju ni ne razmatram.

Pa Liverpulu i jeste cilj ove sezone ulazak medju 4 ekipe. To je King Kenny par puta i izjavljivao. I mozda se u tome i razlikuje ovaj tim od timova u nazad nekoliko godina, gdje se stalno pricalo o napadu na titulu. A sad bez opterecenja se moze svasta desiti. Slazem se kad kazes da su se pare bezzze trosile na neke igrace, tipa Kerol ili pomenuti Henderson, ali opet to su "mladi" igraci i u buducnosti se moze svasta ocekivati od njih. Takodje, svi ti Arsenalovi igraci koji nisu igrali ne znace koliko Dzerard znaci Liverpulu. Za Celzi se ne slazem da ima jaci igracki tim, a za Man-ove si upravu. Definitivno su glavni kandidati za titulu, ali se nadam da ih mozemo iznenaditi.

Reaper wrote:Ljudi, je li video ko od vas kako Liverpul igra??? Ljudi se, po mom misljenju, raspadaju. Mozda ce dobro igrati protiv "velikih" ekipa kad se napale, ali kako su odigrali prvo kolo nema tu leba...

Gledao sam, naravno. :biggrin: I slazem se da je igra u prvom kolu bila katastrofalna, ali sve se to moze brzo promijeniti. I sa onakvom igrom su se mogla uzeti tri boda samo da Kenny nije eksperimentisao sa mladicem na desnom beku, koji je "zasluzan" za sve sanse koje je stvorio Sanderlend, pa i gol koji su dali.

Problem Liverpula su "male utakmice", a ne derbiji, a na tim utakmicama se uzimaju titule. Jos uvijek se sjecam sezone kad je Liverpul dobio oba derbija i sa Celzijem i sa Mancesterom, te igrao dva remija sa Arsenalom, a nije bio ni blizu titule, jer je gubio od ekipa koje su se borile za opstanak te sezone. Nadam se da se s tim mozemo izboriti ove sezone (iako nismo dobro krenuli :biggrin: ), a onda nek se paze ti Mancesteri.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Reaper » 25 Aug 2011, 19:03

Sa svime se slazem osim dela sa Dzerardom i Arsenalovim igracima. Nama je stopera igrao 18godisnji Ignasi Migel-da zanemarim sve ostale koji su nedostajali to mu dodje kao vama Dzerard. Stoper, 18 godina, prva utakmica u PL, a jos cuva strvinu Kerola, Kujta i posle Suareza.
Mada, ako taj Dzerard vredi vise nego 6 igraca Arsenala, onda osvajate titulu 100% :biggrin:
Reaper

Postby losmi » 25 Aug 2011, 23:31

Liverpool je spakovao dobru ekipicu. Dosta su siroki mogu da rotiraju, u septembru se vraca Geraldina, tako da je svasta moguce ove godine.
losmi

Postby CRNO_BELI » 26 Aug 2011, 13:00

Reaper wrote:Sa svime se slazem osim dela sa Dzerardom i Arsenalovim igracima. Nama je stopera igrao 18godisnji Ignasi Migel-da zanemarim sve ostale koji su nedostajali to mu dodje kao vama Dzerard. Stoper, 18 godina, prva utakmica u PL, a jos cuva strvinu Kerola, Kujta i posle Suareza.
Mada, ako taj Dzerard vredi vise nego 6 igraca Arsenala, onda osvajate titulu 100% :biggrin:

Dobro, mozda sam malo bio pregrub kad sam dao to poredjenje :biggrin: , ali htio sam reci da SG mnogo znaci Liverpulu. Prosto, kad je on na terenu, svi ostali igraci igraju 20% bolje. Covjek je pravi vodja na terenu i legenda kluba, tako da se svakako osjeti njegov izostanak.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

CRNO_BELI

Postby nolinjo » 26 Aug 2011, 21:31

joe barton potpisao 4 godisnji ugovor sa kvins park rengersom ...veliko pojacanje za qpr
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 27 Aug 2011, 14:47

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14692916.stm

Majstor iz Monaka Park Chu Jung prelazi u Arsenal,veceras stize Hazard iz Lila za 32M a sticice neko i u odbrani verovatno Kejhil.Mislim da je i MVIla i dalje u opticaju.
Felipao

Postby Burke » 27 Aug 2011, 15:08

1:0 Челси, стрелац Босингва.
Burke

Postby Tumbas » 27 Aug 2011, 15:39

I posle tog gola, nastavak mucenja za neubedljivi Celsi!! Raca usao u 35-om minutu umesto povredjenog Pedersena!! Ajde Raco!!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby CRNO_BELI » 27 Aug 2011, 15:44

Raća požutio! :triprsta:

CRNO_BELI

Postby Tumbas » 27 Aug 2011, 15:44

CRNO_BELI wrote:Raća požutio! :triprsta:

Iskusno!! :lollol:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby MorningGlory » 27 Aug 2011, 15:51

Link za Racu ? Ovaj Blekburn :D
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Reaper » 27 Aug 2011, 16:00

Felipao wrote:http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14692916.stm

Majstor iz Monaka Park Chu Jung prelazi u Arsenal,veceras stize Hazard iz Lila za 32M a sticice neko i u odbrani verovatno Kejhil.Mislim da je i MVIla i dalje u opticaju.

A otkud informacija za Hazardera? Meni malo sumnjivo da ce Lil da ga pusti nakon sto smo im ga uvalili do balcaka sa Jungom.
Reaper

Postby Felipao » 27 Aug 2011, 16:05

http://football-talk.co.uk/36409/report ... enal-move/

A i ranije je pominjano da dolazi ukoliko se obezbedi plasman u LS/
Felipao

Postby CRNO_BELI » 27 Aug 2011, 16:07

MorningGlory wrote:Link za Racu ? Ovaj Blekburn :D

Ja gledam na Sport Klubu, nemam link.

CRNO_BELI

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal