Ajmo sad jedna divlja karta za Mistera.
Џејси Керол wrote:Pa kae jedna pesma za ekipu iz coska
Na na na na liga sampiona, liga sampiona
Bolkonski wrote:Ljudi slave pobedu mafijaša i odvratnih kapitalista nad drugim mafijašima i istim takvim odvratnim megalomanima i kapitalistima![]()
Ali ovi koji prizivaju da Uefa kazni klubove koji su hteli da osnuju Superligu
Uefa se ovoliko uprpala i podigla na noge i kuso i repato isključivo zato što su u pitanju baš ti klubovi i zato što želi nazad baš te klubove, i to isključivo zbog toga što joj ti klubovi donose keš, a ovi žele da ih Sveti Arhagel Mihailo Čeferin kazni![]()
Da su Superligu osnovali ovi vaši velikani, Ajaks, Benfika, Porto, Rendžers, ta ista Uefa ne bi prstom mrdnula, Čeferin bi im lično poželeo puno sreće i uspeha.
soniko wrote:Bolkonski wrote:Ljudi slave pobedu mafijaša i odvratnih kapitalista nad drugim mafijašima i istim takvim odvratnim megalomanima i kapitalistima![]()
Ali ovi koji prizivaju da Uefa kazni klubove koji su hteli da osnuju Superligu
Uefa se ovoliko uprpala i podigla na noge i kuso i repato isključivo zato što su u pitanju baš ti klubovi i zato što želi nazad baš te klubove, i to isključivo zbog toga što joj ti klubovi donose keš, a ovi žele da ih Sveti Arhagel Mihailo Čeferin kazni![]()
Da su Superligu osnovali ovi vaši velikani, Ajaks, Benfika, Porto, Rendžers, ta ista Uefa ne bi prstom mrdnula, Čeferin bi im lično poželeo puno sreće i uspeha.
Ja mislim da UEFA uopste nije presudno uticala na ove odluke.
Juce sam pisao, mehanizme za pritisak na klubove imaju savezi i drzave u kojima nastupaju i oni bi bili mnogo veci gubitnici.
Klinac bi se ovi povukli da drzave nisu stale iza nacionalnih prvenstava i da navijaci nisu izvrsili pritisak.
Bolkonski wrote:Nego, nikako da mi se odgovori, kako to ovu Superligu čine megalomani, lažni plastični odvratni klubovi i smešni klubovi bez istorije, a toliko se polomiste oko njih, i vi i Čeferin?
Bolkonski wrote: Zašto se buljanderski navijači Sitija nisu pobunili protiv arapizacije svog kluba, protiv milijardi i elitnih igrača, dovedenih silovanjem sporta od strane raznih neartikulisanih miljardera kojima je fudbal jedino biznis i prestiž?
Return to Svetski i evropski fudbal
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests