Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby belpH #77 » 28 Aug 2011, 17:58

najprostije - demonstracija sile :prcprcprc:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby CRNO_BELI » 28 Aug 2011, 18:02

Pa ovo definitivno nije normalno. Izgledalo je kao da Man Utd igra protiv djecice skupljene sa ulice. Jednostavno kad god su htjeli dati gol, to su i uradili. I jedan i drugi Mancester je nevjerovatan i bas se radujem njihovom dvoboju. Kakvo ce to tek biti klanje :biggrin:
Btw. jel zna neko kad igraju?

A sto se tice Arsenala, da ponovim jos jednom, ako ne dovedu za ova tri dana neka pojacanja, slijedi im borba za opstanak.
I sta mislite da li bi Vengera, neko od nasih klubova, zadrzao na klupi posle ovakvog pocetka sezone?? Mislim da odgovor svi znaju.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Monsieur Poirot » 28 Aug 2011, 18:05

Mancester-Severni London 13-3

Nikako se ne da Sitiju da budu vest dana; kad su uzeli FA Kup, prvi trofej posle 30 i kusur godina, Junajted overio titulu u Blekburnu, a danas posle zaista odlicne predstave i ponizavanja Pevaca, Junajted dade osam komada Arsenalu. Posto sam gledao Zvezdu stavio sam da mi na flashscore-u "svira" kad padne gol i uzivao samo u golovima, zato nocas jedva cekam reprizu.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Monsieur Poirot » 28 Aug 2011, 18:13

CRNO_BELI wrote:Pa ovo definitivno nije normalno. Izgledalo je kao da Man Utd igra protiv djecice skupljene sa ulice. Jednostavno kad god su htjeli dati gol, to su i uradili. I jedan i drugi Mancester je nevjerovatan i bas se radujem njihovom dvoboju. Kakvo ce to tek biti klanje :biggrin:

Mancester Junajted docekuje Siti 23.oktobra, a nedelju dana ranije gostuje Liverpulu

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby KKP » 28 Aug 2011, 18:35

Siti 1:5, Junajted 8:2, i to protiv Totenhema i Arsenala, jbt!!!!!!!!!!????????????? :wacko:
KKP

Postby mali_buda » 28 Aug 2011, 21:38

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Monsieur Poirot » 28 Aug 2011, 22:03

Odgledah reprizu sa Teatra Snova, kakva je ono fantazija od fudbala, kakvi potezi pre svega, Runijevi slobodnjaci(sva tri sa drugacijom koncepcijom, Scesni nije znao gde ce pre), pa onaj pokusaj loba koji je zavrsio na stativi, Jangove kifle, pa efektna realizacija Nanija(Mezenga, je l' si video kako).. Stari lisac koji se na kraju ne raduje golovima :hathello:

Monsieur Poirot

Postby Reaper » 29 Aug 2011, 09:38

CRNO_BELI wrote:Pa ovo definitivno nije normalno. Izgledalo je kao da Man Utd igra protiv djecice skupljene sa ulice. Jednostavno kad god su htjeli dati gol, to su i uradili. I jedan i drugi Mancester je nevjerovatan i bas se radujem njihovom dvoboju. Kakvo ce to tek biti klanje :biggrin:

Pa bold je u stvari istinit :biggrin: Od standardnih prvotimaca za Arsenal su nastupili Scesni, Volkot i van Persi. Ali to mozda ne bi bio problem samo da su rezeve zdrave (ili da nisu kaznjeni) tako da su u PL debitovali igraci poput Kokelina ili Okslejd-Cemberlena, a glavni covek u veznom redu je bio Rosicki koji je prosle sezone odigrao mozda 12 utakmica (a od toga 10 puta usao sa klupe). Tuga jeda od sastava! 8 prvotimaca u autu. Iskreno, ja sam ocekivao neko kantanje u fazonu 4-1, ali ovi premasise moja ocekivanja.

Sreca je sto sledecu igramo protiv Svonsija kuci (to bi trebalo da dobijemo). Taman ce tu svoj treci mec da odrade Song i Zervinjo-barem neko da se vrati...
Reaper

Postby Sony » 29 Aug 2011, 11:30

Venger ako sad ne ode sam..nece nikad.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Reaper » 29 Aug 2011, 12:27

^ Nece nikad ;)
Reaper

Postby nolinjo » 30 Aug 2011, 00:45

de vil na pragu celzija za 32 miliona evra
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Reaper » 30 Aug 2011, 09:02

nolinjo wrote:de vil na pragu celzija za 32 miliona evra

Da li ti se salis? 32 miliona evra za njega :krsti: Brat Abram je puko, a Viljas-Boas ga uspesno tera u sizofreniju...
Reaper

Postby Felipao » 31 Aug 2011, 16:26

Andre Santos u Arsenalu,ocekuje se josh pojacanja tokom dana...
Felipao

Postby Felipao » 31 Aug 2011, 17:02

I Mertezaker je postao tobdzija.
Felipao

Postby Panta » 31 Aug 2011, 17:06

659: You might have seen earlier that Aston Villa have agreed a deal to sign Enda Stevens from Irish side Shamrock Rovers in January 2012. The 21-year-old defender is understandably chuffed. "This is massive for me. It's a dream come true," said Stevens. "I never expected it to come as soon as it has, especially after the last few games in Europe. I grew up following and watching the Premier League and I can dream of playing in it now."

:laugh:
Fedor is back.
Panta

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal