Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby Felipao » 31 Aug 2011, 17:13

OMFG.Sto je najjache,juche ja sa ortakom koji navija za Zvezdu u busu,vracamo se sa faxa i prichamo o fudbalu.I bash covek reche kako bi on odma doveo ovog Stivensa u Zvezdu da zameni Tosica :D
Felipao

Postby KKP » 31 Aug 2011, 18:23

Stivens je sada kaparisan, a u januaru stiže u Aston Vilu...
KKP

Postby losmi » 31 Aug 2011, 22:15

Arteta na pragu Arsenala, moguce da uzmu Benajuna na pozajmicu.

Crouch i Palacios u Stoke Cityiju pregovaraju personalne uslove

Skot Parker presao u Totenhem. Posle Charltona, Chelsea i West Hama, Parker je promenio i cetvrti klub u glavnom gradu

Skot Dan, sjajni stoper iz Birmingema prelazi u Blekburn, moguce je da dovedu i Ajegbenija Jakubua iz Evertona, koji vise nije ni bleda senka nekadasnjeg sjajnog napadaca

David Ngog iz Liverpula u Boltonu, takodje Bolton pozajmio Gaela Kakutu iz Chelsea do kraja kalendarske godine

Hargreaves potpisao za Siti :laugh: ovo je klasicna sprdnja, definitivno im nije potreban, zasto su to uradili ni sami ne znaju

Van Anholt iz Chelsea ce igrati u Wiganu na pozajmici do kraja sezone

Shawn Wright Phillips na pragu QPR, navodno su ostali samo lekarski pregledi. QPR pregovara sa Sunderlandom oko Antona Ferdinanda
losmi

Postby Withnail » 31 Aug 2011, 23:35

Arteta, Benajun, Park uz Vilsira, Zervinja, Van Persija...bice opet lepog fudbala sa Arsenalom...ako budu zdravi
Al sto ne dovede zadnjeg veznog...a i stopera mislim da je mogao boljeg

Meirales u Celziju iz Lpula
Withnail

Postby losmi » 31 Aug 2011, 23:38

imaju Ramseya i Wilsherea koji pokrivaju zadnjeg veznog i naravno Alexa Songa. Mislim da je ovo iznudjeno pritiskom javnosti, Wenger je totalno postao neprincipijelan, doveo je matore igrace, a roviti Arteta ce se sjajno uklopiti u povredama osakaceni sastav Arsenala. Videcemo, ali ne bih voleo da sam u kozi Arsenalovih fanova.

jedan od boljih poteza je sto su se izgleda resili Bendtnera, otisao je u Sanderlend na pozajmicu do kraja sezone
losmi

Postby KKP » 31 Aug 2011, 23:39

Arsenal je za dva dana doveo 5 igrača! :nargile:
KKP

Postby Tyrone Spong » 31 Aug 2011, 23:58

Kakav finiš! Arteta i Meirelješ u Londonu!

Spoiler: pokaži
    Kakav finiš! Arteta i Meirelješ u Londonu!

U minut do 12, bukvalno, Arsenal je potpisao Mikela Artetu iz Evertona, a Čelsi uzeo Raula Meirelješa iz Liverpula... I ima još!

Vau!

Kakav finiš prelaznog roka na Ostrvu.

Par minuta pre ponoći, ujedno i isteka roka za prelaske fudbalera, Mikel Arteta prešao je iz Evertona u Arsenal, Raul Meirelješ napustio je Liverpul i potpisao za Čelsi, Brajan Ruiz došao je u Fulam iz Tventea, iako ga je "krao" Njukasl, Niklas Bendtner izabrao je pozajmicu u Sanderlendu i otišao iz Arsenala.

Aston Vila pozajmila je Džermejna Dženasa na godinu dana od Totenhema a u celosti otkupila ugovor Alana Hatona, koji je potpisao za "vilijane" do 2015.

Arteta je plaćen Evertonu oko deset miliona funti, u danu kada je Arsenal potpisao Andrea Santoša iz Fenerbahčea i Pera Mertesakera iz Verdera.

Meirelješ je zbunio mnoge kada je u jednom danu odlučio da napiše pismo upravi Liverpula sa zahtevom da ode. Liverpul mu je to dozvolio i zaradio oko 12 miliona funti.

Ukoliko su klubovi obavestili Fudbalsku asocijaciju Engleske da su pregovori u toku, onda mogu da dobiju dodatnih nekoliko sati ili dana da završe poslove, pa bi tako Josi Benajun mogao da dođe u Arsenal i postane četvrti igrač finišu prelaznog roka kojeg je potpisao Arsen Venger, dok bi Piter Krauč mogao da napusti Totenhem i izabere jedan od nekoliko klubova koji ga traže.

Krauč je blizu Stouka.

Krejg Belami vratio se u Liverpul, posle nekoliko godina lutanja po raznim sredinama.

I Totenhem i Arsenal izgleda da su "izvisili" za defanzivca Boltona Gerija Kejhila, koji će dobiti dvojicu novih napadača, Davida N'Goga iz Liverpula za stalno i Davida Kakutu iz Čelsija na pozajmicu.

Nikola Žigić nije napustio drugoligaša Birmingem siti, koji je doveo defanzivca Vest Broma Pabla Ibanjeza.

Sanderlend je uspeo da zadrži Asamoaha Gijana (ili Đana), iako su mnogi klubovi tražili Ganca.

Bivši igrač Čelsija Šoun Rajt-Filips prešao je iz Mančester sitija u Kvins Park Rendžers, a jedan od najboljih fudbalera današnjice Vesli Snajder zahvalio se navijačima Mančester junajteda na podršci koju su mu pružali tokom leta, dok se čekao njegov transfer iz Intera.

Holanđanin je poručio i navijačima Intera da je on veliki pobednik i da će davati sve da obraduje Interiste u narednoj sezoni.

Verovatno će nas narednog jutra sačekati još vesti o transferima!
Tyrone Spong

Postby Felipao » 01 Sep 2011, 00:11

Totalno iznudjeno i nisam odusevljen,mada ko je sve bio u konkurenciji par sati pred kraj prelaznog i prizeljkivao sam Artetu.
Felipao

Postby Withnail » 01 Sep 2011, 00:30

losmi wrote:imaju Ramseya i Wilsherea koji pokrivaju zadnjeg veznog i naravno Alexa Songa. Mislim da je ovo iznudjeno pritiskom javnosti, Wenger je totalno postao neprincipijelan, doveo je matore igrace, a roviti Arteta ce se sjajno uklopiti u povredama osakaceni sastav Arsenala. Videcemo, ali ne bih voleo da sam u kozi Arsenalovih fanova.

jedan od boljih poteza je sto su se izgleda resili Bendtnera, otisao je u Sanderlend na pozajmicu do kraja sezone

ne znam...kako ustvari mogu ova dvojica na zadnjeg veznog? Legao bi im Mvila samo tako, a Song rezerva...mada je meni Frimpong totalno dobar, ako smanji crne rupe
i Arteta i Benajun su skloni povredama, taman se uklapaju...nisam Arsenalov fan al se nadam seksi fudbalu i uzivanju

a i Lpul mi ima gotivnu ekipu, samo da nisu prodali Meiralesa, odlican je...napad Suarez, Kerol, Belami...ludilo

Celzi osvezio srednji red s njim i Matom

bice zanimljivo
Withnail

Postby losmi » 01 Sep 2011, 08:44

slazem se da ne mogu celu sezonu da iznesu Ramsey i Wilshere jer su i oni skloni povredama, ali eto imaju i Frimponga koji kao sto ti rece, da smanji rupe i bice koristan.

Na kraju mislim da je Chelsea super prosao, umesto da skrkaju silne pare na Modrica, dobili su za manje para dva odlicna igraca Meirelesa i Matu
losmi

Postby VMJunior » 01 Sep 2011, 09:44

Meireles :blue:

Auu,kako sam se obradovao!!Obozavao sam ga dok je igrao za Porto,bilo mi je krivo kad je otisao u Liverpul gde se sjajno snasao i dao nam pritom gol na Stamford Bridzu za pobedu :facepalm:

Odlican posao!Odlican!
RAUL MEIRELES JOINS CHELSEA
Posted on: Wed 31 Aug 2011
Chelsea Football Club is delighted to announce the signing of Raul Meireles from Liverpool on a four-year contract.
The midfielder, 28, arrives after just over a season at Anfield in which he made 44 appearances for the Reds.
Born in Aves, Portugal, the highly-rated international began his career with his hometown club before a move to top-flight Boavista, where he spent one season before moving to Porto in 2004.
It was at the Estadio do Dragao that he flourished and helped Porto to a domestic treble in 2005/06. He scored against Chelsea in the Champions League knockout rounds a year later.
Two more league titles followed in 2008 and 2009 and Meireles established himself in the national side, playing under Luiz Felipe Scolari in the lead-up to Euro 2008, where he scored his first international goal.
He played every game in qualifying for the 2010 World Cup, and then scored in South Africa during the 7-0 beating of North Korea to catch Liverpool's eye.
After a low-key start in English football, Meireles came to life in January 2011, scoring five times in six games, including a winner at Stamford Bridge.
The 5ft 10in midfielder appeared twice from the bench for Kenny Dalglish's side this season before completing his move to Stamford Bridge on transfer deadline day.
VMJunior

Postby CRNO_BELI » 01 Sep 2011, 12:13

VMJunior wrote:Meireles :blue:

Auu,kako sam se obradovao!!Obozavao sam ga dok je igrao za Porto,bilo mi je krivo kad je otisao u Liverpul gde se sjajno snasao i dao nam pritom gol na Stamford Bridzu za pobedu :facepalm:

Odlican posao!Odlican!

Vidjeti Toresa kako "cmizdri" posle gola Raula Meirelesa- NEPROCJENLJIVO. :biggrin: :biggrin:

Odlican igrac je Raul i bas mi je zao sto odlazi iz Liverpula, ali zelim mu sve najbolje (zasluzio je to igrama u kratkom periodu koje je proveo na Enfildu) u Celziju, ali da se ne proslavi protiv "svojih". :beyond:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Tumbas » 01 Sep 2011, 20:53

Odlican posao je Raul M. Samo sto manje da gledam Ramireza na terenu, ako moze...
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby mali_buda » 01 Sep 2011, 21:37

Posto nisam bio u toku, moze li objasnjenje: je l L'pool prodao Meirelesa zbog nepristojne ponude ili igrac nije u Daglisovim planovima?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby lockdown » 01 Sep 2011, 21:54

HAHAHHA Stvarno lici na Teveza ....

Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal