Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby mali_buda » 11 Feb 2012, 21:59

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Felipao » 11 Feb 2012, 22:00

Murinjo doktore,josh LS i da odesh sa stilom i da ostavish ove spanske cigane Ramosa,Kasiljasa i bratiju (rodjeni za Barsu) da opet nemo posmatraju dominaciju Barselone.Kad bi Murinjo ostao mislim da bi Real okrenuo vec sledece sezone situaciju u svoju korist i u medjusobnim duelima,ovako ce doci neki novi Pelegrini i nastavlja se po starom...
Felipao

Postby Houdini » 11 Feb 2012, 22:08

Nisam pratio, zasto Murinjo ne ostaje i sledece sezone u Realu?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby irriducibili » 11 Feb 2012, 22:18

Houdini wrote:Nisam pratio, zasto Murinjo ne ostaje i sledece sezone u Realu?

Samo su spekulacije u pitanju, jos uvek je rano govoriti o tome...
irriducibili

Postby Grande Alessandro » 11 Feb 2012, 22:24

Možda jesu špekulacije, ali realno Murinju Real ne može da bude ono što mu treba u nastavku karijere...a to je klub koji će da ga pusti da radi na duge staze i postane njihov Ferguson...
Čelsi, je idealni klub za njega posle Reala!
Nadam se samo da sa Realom uzima i LŠ i ulazi u istoriju, jer je večeras možda i rešeno prvenstvo!
Grande Alessandro

Postby AirBall » 11 Feb 2012, 22:51

Kako su reagovali Pantelic i Zigic na golove Lekica...

Pantela neverue Zigara koma...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 11 Feb 2012, 23:07

Grande Alessandro wrote:Možda jesu špekulacije, ali realno Murinju Real ne može da bude ono što mu treba u nastavku karijere...a to je klub koji će da ga pusti da radi na duge staze i postane njihov Ferguson

Ukoliko osvoji titulu, a sva je prilika da hoce, ne postoji prepreka da Murinjo ostane u Realu koliko god hoce. Svakako ga niko nece terati iz Reala. Sad, drugo je pitanje sta on hoce, isuvise je on nemirnog duha da bi negde pustio korenje. Ipak, moje je misljenje da ne ide nigde, svakako ne dok u medjusobnim duelima ne izravna racune sa Barselonom...
irriducibili

Postby mali_buda » 11 Feb 2012, 23:10

Ako pored titule osvoji i LS, mislim da ce na leto traziti novi klub...

On je covek osvajac, zeljan izazova, a sumnjam da bi mu toliki izazov bio da brani osvojeno...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Houdini » 11 Feb 2012, 23:13

Uvek postoje spekulacija kada je Murinjo u pitanju i kada su treneri Reala u pitanju, sada kada je izmedju toga stavljen znak jednakosti ne cudi da se non stop nesto pojavljuje. Citao sam i ja par vesti o tome, nisam mnogo pridavao znacaju, pa sam mislio da se radi o necem konkretnijem kad ste vi to spomenuli.

Murinjo, ubedjen sam, za 5 godina nece vise biti trener Reala, jer je naprosto zeljan novih izazova i Premier lige. Medjutim isto tako sam ubedjen da mu je i pored titule u spanskom prventvu bitna i LS sa Realom. Ima prakticno neogranicen budzet i ne sumnjam da ce pokusati i to da uzme. Sto se tice celnika Reala ne znam zasto bi ga terali, imaju rezultate imaju lepu igru (nasuprot onog Kapelovog perioda) i ne vidim razlog da i sledece sezone ne bude na celu kluba.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Zlaja » 11 Feb 2012, 23:25

Murinjo pati za Engleskom, a bilo koji od 6 najbogatijih klubova ga moze dovesti. Njegov uslov ce biti sirina za prvenstvo i LS, za sada to imaju samo ManU, City i Chelsea, ali 50M mogu lako da obezbede i Liverpool, Arsenal a i Tottenham.
Zlaja

Postby irriducibili » 11 Feb 2012, 23:38

zlaja86ns wrote:Murinjo pati za Engleskom

Ko pri zdravom razumu moze da pati za Engleskom? :ajdejebote:

Sad bez sale, vratice se on tamo, ali ne jos. Prvo mora da postane Bog u Madridu, a to kod razmazene Realve publike zahteva da osvoji bukvalno sve, ali i da uradi Barseloni upravo ono sto Barsa sada njima cini. Uz to, ne bih rekao da je nostalgicar, njega samo magnetski privlace novi izazovi. Ali, pre toga mora da dostigne maksimum u sredini u kojoj se u tom trenutku nalazi. Tako je i iz Intera otisao, svestan da je verovatno i nadmasio maksimum, te da bi sve dalje bilo rusenje sopstvenog mita. Dodao bih i da nisam siguran, da bi mu nemerljiva sujeta dozvolila da se vrati u Chelsea, tim iz kojeg je prakticno bio oteran. Upravo suprotno, cenim da ce pikirati klub koji ce mu pomoci da vrati dugove...
irriducibili

Postby nolinjo » 11 Feb 2012, 23:40

murinjo ide u mancester ...samo se ceka pravi trenutak .inace murinjo je blizu odlaska iz reala ,tacnije 90% ce da ode jer nema motiva za rad vise :D doso video pobedio ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 11 Feb 2012, 23:43

nolinjo wrote:murinjo ide u mancester ...samo se ceka pravi trenutak .inace murinjo je blizu odlaska iz reala ,tacnije 90% ce da ode jer nema motiva za rad vise :D doso video pobedio ...

Sta nema motiv,a LS,a trpanje Barse ?
Felipao

Postby nolinjo » 11 Feb 2012, 23:44

Felipao wrote:
nolinjo wrote:murinjo ide u mancester ...samo se ceka pravi trenutak .inace murinjo je blizu odlaska iz reala ,tacnije 90% ce da ode jer nema motiva za rad vise :D doso video pobedio ...

Sta nema motiv,a LS,a trpanje Barse ?

to ce sve ove da osvoji :P
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Zlaja » 11 Feb 2012, 23:44

Nece otici iz Reala dok ne uzme LS...
A da ide u mancester posle, najverovatnije, samo dal levo ili desno...
Zlaja

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal