Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Houdini » 01 Jul 2023, 17:32

Kad si kod Tea, jel neko video slike sa jahte? :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Grande Alessandro » 01 Jul 2023, 17:36

Jok...daj podeli tu zanimljivost...
Grande Alessandro

Postby Houdini » 01 Jul 2023, 20:22

Mešano društvo :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Baxter Stockman » 02 Jul 2023, 20:19

Gvardiol najskuplji štoper, 100 milke
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Houdini » 06 Jul 2023, 10:20

izgleda Güler zavrsio sa Realom..

ozbiljnu ekipu Perez kocka za buducnost.. jos samo da se vidi kada ce i najbolji igrac sveta i na kraju karijere najbolji svih vremena doci, sad na leto ili sledece leto..
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Bojdo » 06 Jul 2023, 11:36

Houdini wrote:izgleda Güler zavrsio sa Realom..

ozbiljnu ekipu Perez kocka za buducnost.. jos samo da se vidi kada ce i najbolji igrac sveta i na kraju karijere najbolji svih vremena doci, sad na leto ili sledece leto..

Poslije Norvežana Izbacise i Turci talentovanijeg igrača od nas. Kao da smo genetski sve netalentovaniji za fudbal.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Tileoleo » 07 Jul 2023, 12:30

Да видимо хоће ли се наметнутни или ће морати неким заобилазним путем до успеха као Одегард.

Tileoleo

Postby Radonjaa » 07 Jul 2023, 12:48

Čeka ga povoljnija situacija nego recimo Jovića i Odegarda, u međuvremenu su svi Brazilci sredili pasoše, Belingem je jedini van EU u ovom momentu. Ako se dobro sjećam, Odegard je jedno vrijeme slat na pozajmice upravo jer se nije uklapao zbog pasoša. Pretpostavljam da ovo znači da ih definitivno ne zanimaju igrači poput Kejna i Vlahovića, jer Endrik treba da dođe narednog ljeta i zauzme treće ,,non-EU'' mjesto, koliko i može da ih bude u sastavu (a maksimum 5 uopšte registrovanih).

Sad mi tek nije jasno šta im je trebao Brahim :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Џејси Керол » 07 Jul 2023, 13:12

Rossoneri, jel ste zadovoljni sa Pulisicem

Ja ne. :D
proces.
Џејси Керол

Postby Tileoleo » 07 Jul 2023, 13:47

Radonjaa wrote:Čeka ga povoljnija situacija nego recimo Jovića i Odegarda, u međuvremenu su svi Brazilci sredili pasoše, Belingem je jedini van EU u ovom momentu. Ako se dobro sjećam, Odegard je jedno vrijeme slat na pozajmice upravo jer se nije uklapao zbog pasoša. Pretpostavljam da ovo znači da ih definitivno ne zanimaju igrači poput Kejna i Vlahovića, jer Endrik treba da dođe narednog ljeta i zauzme treće ,,non-EU'' mjesto, koliko i može da ih bude u sastavu (a maksimum 5 uopšte registrovanih).

Sad mi tek nije jasno šta im je trebao Brahim :biggrin:

Да, то правило баш уме да прави проблем. Време је да га укину јер се фудбал превише глобализовао плус да не причам колико Јужноамериканаца долази у Ла Лигу. Или нек ставе неку квоту за домаће играче као Енглези. Каква је то фора да мора да буде из ЕУ? Глупост.
Tileoleo

Postby Produzenisamlekom » 07 Jul 2023, 17:56

Џејси Керол wrote:Rossoneri, jel ste zadovoljni sa Pulisicem

Realno ,oni sa takvim igračima i moraju da pokušavaju.
Rizik jeste,ali može da dobiju mnogo....
Meni npr manje smisla ima Loftus čik.
Npr i Morata,ja ga ne cenim preterano,ali napad Leao,Morata,Pulisic je sasvim ozbiljan za Seriu A.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Radonjaa » 07 Jul 2023, 18:25

Џејси Керол wrote:Rossoneri, jel ste zadovoljni sa Pulisicem

Znaš šta je problem, razlika između vrhunskih (engleskih) klubova i Serije A je postala skoro kao kad igrači idu iz NBA u Evropu. Dođu neki Smoling, Abraham, Tomori, Teo, Žiru koji tamo nisu bili ništa posebno, ili im je prošao zenit, i na suvi kvalitet dominiraju u Italiji. Ili Lukaku, koji 5 godina nije odigrao krštenu utakmicu za Čelzi/reprezentaciju, ali je u međuvremenu u Interu izgledao kao terminator. To je prije desetak godina bilo toliko nezamislivo da ni jedan Vidić nije mogao da prođe kad je fizički opao.

Tako da Pulišića kao igrača ne obožavam, ali podržavam pojačanja tog profila. Pogotovo jer izgleda da Pulišić dolazi na Diazovo mjesto, da igra desetku, tu bi mogao dobro da se snađe. Pogotovo ako na desnom krilu (čini mi se da bi Čukvueze iz Viljareala bio super) i u špicu dođu ozbiljna pojačanja. Priznajem da bi mi Morata u Milanu teško pao, kakvu god razliku pravio :biggrin: Čisto na subjektivnom nivou

Što se tiče Loftus Čika, sviđa mi se. Pogotovo što je jak kao bik, Milan je dobar dio evropskih utakmica (pogotovo protiv Engleza, recimo na Enfildu) gubio jer nisu mogli fizički da pariraju. Ali na to ima i dobru tehniku za svoju konstituciju, a i nakupio se utakmica u PL iako je još mlad, mislim da se isplati uložiti u njega.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Veljkona22 » 07 Jul 2023, 18:32

Di Maria u Benfici :blue: :blue: :blue:
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby DelijaMomak » 07 Jul 2023, 19:20

Meni he dolazak Pulisica sasvim očekivana stvar, prvo zbog vlasnika, a onda jer siromasi mozemo jedino da gadjamo te nekadasnje zvezde koje su sada u padu.
Polivalentan igrac, a od Diaza i Salemekersa/Messiasa ne moze gore.

RLC mi je skroz ok, u dvomecu u LS je bukvalno pojeo nas vezni red. Milanu treba neko kao Kesi, mnogo je ispaštao vezni red u nedostatku snage.

Morata mi je užasan igrač, nije za prvog špica. Dace oj 10 golova vrv, al ce promasiti 20. Radije bih video Opendu, al nemamo novci

Ako završe Musaha iz Valensije i Rejindersa iz AZa + da se oporavi Benaser, biće to bolja sredina nego prošle sezone
DelijaMomak

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal