Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Radonjaa » 18 Jul 2023, 22:03

Withnail wrote:Kakav je taj Musah? ima li materijala da bude na nivou potrebnom za topk klubove?

Bas mi se svideo Milan u poslednje dve sezone i ocekivao sam da ce sad napraviti iskorak ali sad kad amerikanci drze sve u svojim rukama to mi deluje da ne moze na dobro izaci...mislim vec dovode Pulisica jer je njihov, sad jos ako je ovaj na toj liniji

Musa mi se ne sviđa baš koliko Holanđanin i RLC, djeluje malo divlje, ali ima potencijala, može biti i pogodak i promašaj, kao manje-više svaki igrač od 20 godina. Valjda je ideja da odmijeni povrijeđenog Benasera do novembra - decembra, a da posle toga bude u konkurenciji za startera, mada sam očekivao nekog ko je malo čvršći defanzivno. Moguće da lupam, nisam ga gledao 5 puta :biggrin:
Ne sviđa mi se upravo to što je definitivno dijelom odabran zbog pasoša, čak se pominjalo da je i Mekeni opcija na sredini, cirkus kriterijumi. Pretpostavljam da o trenutnom interesovanju za Musu dovoljno govori što ga Valensija prodaje za 18-20 miliona, iako mu je ugovor do 2026, a klauzula 100 miliona.

Rekoše da je plan da nakon ovoga dođe još 4-5 pojačanja, kao što je DM pomenuo. Pred početak roka se pričalo da je budžet 50 miliona + prihod od prodaja. A za sad na 6 pojačanja (5 + Musa) nisu potrošili ni pare od Tonalija. :biggrin:

Gleda se Singo iz Torina kao konkurencija Kalabriji desno, a ideje su Mesijas + 5-6 miliona, ili direktna trampa za Pobegu (koji je već proveo sezonu u Torinu). Sem toga, tražiće se rezervni lijevi bek nakon što Balo-Ture ode, tu se još niko ne pominje.

Što se mene tiče, rok će definisati pojačanja u napadu, a traži se neko na sve tri pozicije, jer Rebić i Origi nisu u planovima, Pioli neće ni da ih vodi na turneju po SAD.
Dandžuma na pozajmici je opcija jer je relativno jeftin i može da bude rezerva i Leau i špicu (kao što je bio Rebić), u špicu se pominje Taremi (iskreno super igrač, ali Porto traži 25-30 miliona za njega, a ima još samo godinu ugovora), i ostaje desno krilo, koje je rak rana evo treću sezonu.
Opcija broj 1 je Čukvueze za kog mislim da bi razbio u Italiji, ali je problem kao i sa Taremijem, Viljareal traži 30+ miliona za igrača koji će biti slobodan na ljeto 2024. Sjutra je sastanak sa Viljarealom na kom će Dandžuma vjerovatno biti dogovoren, a tema broj 2 će biti Čukvueze, mada sumnjam da tu ima prostora za dogovor, tako da pretpostavljam da će se do kraja nedelje znati više, pominju se rezervne opcije tipa Ekitike iz PSŽ, Isaksen iz Midtjilanda, ranije Bakajoko iz PSV-a i Belgijanac Doku.
Mislim da će profil pojačanja u špicu i na desnom krilu dosta reći o tome jesu li Amerikanci išta naučili iz prošlog ljeta, kad su škrtarenjem postigli da ekipa od šampiona Italije uđe u LŠ samo zahvaljujući Juventusovoj kazni.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Withnail » 18 Jul 2023, 23:02

Hvala na izvestaju :biggrin:
ce se isprati i rok do kraja a onda posle i igre.
Withnail

Postby DelijaMomak » 19 Jul 2023, 09:11

Hvala Radonja, sve si pokrio :okk:
Ja sam Musu malo pratio kad uleti tekma, ali oni što sam zapazio da je vrlo sličan Benaseru, uz lošiji šut i pas.
Ono što je zanimljivo ima donekle sličan karijeri put, kao i Benaser je prošao Arsenalovu akademiju.
Odlično iznosi loptu, zna da je povuče (Kanga style), poprilicno brz i agilan. U 4-4-2 formaciji je čak igrao desno krilo, pa je prešao u sredinu.
Mana svakako fizikalije- nizak i nešto preko 70kg.
Takođe ima lošiji šut, nešto mi ti preslabo izgledalo :D. Sve u svemu, može biti odličan za godinu-dve, ali jeste doveden najviše zbog amera i pasosa.

Stigao je Alex Himenez iz Reala kao desni bek na pozajmicu; De Ketelare će možda u PSV na pozajmicu.

Šteta što s propustili Parizija iz Empolija za LB, ode u violu
DelijaMomak

Postby Tileoleo » 19 Jul 2023, 13:00

:lol2: :lol2: :lol2: Е свака част маркетинг служби Барнлија.
Tileoleo

Postby Radlirez88 » 21 Jul 2023, 11:26

Radonja, Okafor?
Radlirez88

Postby yobara » 21 Jul 2023, 11:47

Dobar talenat, nije onaj malokrvni Ketelare iz jebene belgijske lige, gde dodju Okazaki/Suzuki i Kagava (dok je igrao) i useru ih od fudbala...
uz onog iz Viljareala, dobra sveza krv, a tu je uvek Salemakers da uskoci kao defanzivno-ofanzivni dzoker

Pobega mora da igra, pusi ga Pioli
yobara

Postby DelijaMomak » 21 Jul 2023, 12:34

Okafor bombona, pritom ne zauzima non-EU mesto. Konačno špic koji je i brz i ima završnicu, a ne kao ona panjina Origi, nije ni za Sijenu.

Još Chukwueze i Isaksen, pa da peva ova kuća
Edit, izgleda i da je Chukwueze gotov, 25-28 miliona. :jupi:
DelijaMomak

Postby Starks » 22 Jul 2023, 21:44

Čitam danas Krespovu izjavu o Okaforu, a zatim sam naletio na sliku ukrštanja Alana Harpera i Derika Vajta:
Image

Jebote 7/10 sredovječnih učesnika fuce u balonu izgledaju u boljoj formi od ovog lika.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Houdini » 24 Jul 2023, 18:16

PSG kao na menadžeru kad uzmeš drugi klub pa onda ponudiš igraču velike pare..

Peglanje finansijskog Fair Playa...
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Гроф Тинторето » 24 Jul 2023, 20:17

700 miliona godisnja plata ili za ceo ugovor?
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby ИлићКапитен22 » 24 Jul 2023, 20:20

Годишње. Једногодишњи уговор.

Болест.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Гроф Тинторето » 24 Jul 2023, 20:24

Vredi svaki dinar :D

2 miliona dnevno majku im ludu.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby СрбинПодгорица » 24 Jul 2023, 20:28

Митар и Килијан какав напад
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Houdini » 24 Jul 2023, 20:30

Valjda ako ode besplatno u Real dogodine, PSG mora da bude u plusu 200 miliona od transfera da bi ispeglao Fair Play..

Mbape na ime loyalty bonusa će uzeti 200 miliona valjda plus plata ako ode u Real sledeće godine..

Tako da je ovo klasično pišanje Arapa po FIFA i UEFA, a nije da mi je žao.. nek ih jebu do kraja..

Pitanje je jedino hoće li Mbape pristati na godinu dana rekreacije, mada možda to upada u ovih 700 miliona pa u Real..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Produzenisamlekom » 25 Jul 2023, 07:39

Гроф Тинторето wrote:700 miliona godisnja plata ili za ceo ugovor?

Mislim da je u tih 700m uključeno i obeštećenje PSG-u od nekih 200-230m
Tako sam negde pročitao
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal