Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby VMJunior » 04 Oct 2011, 07:26

Čelsi napušta Stamford Bridž
03. OKTOBAR 2011. | 22:36 | IZVOR: SPORTSKE.NET
Po svoj prilici nazire se kraj Stamford Bridža. Čelnici Čelsija planiraju izgradnju novog stadiona. Nova lokacija najverovatnije na samoj obali Temze.

Čelsi planira da napusti Stamford Bridž i napravi novi stadion. Iako čelnici kluba tvrde da se još ne razmišlja o napuštanju stadiona, njihovi potezi govore suprotno.

Prvi korak je kupovina zemljišta na kome je Stamford Bridž. Naime, navijači su oformili fond koji je u vreme kad je Čelsi bio u ozbiljnoj finansijskoj krizi otkupio zemljište na kom je stadion kako ono ne bi palo u ruke građevinskim preduzećima. To je bilo 1997., ali je posle došao Roman i stvari su se preokrenule.

Sada klub želi da otkupi zemljište nazad kako bi mogao da ga iskoristi kao zamenu za novu lokaciju o kojoj se pregovara. Potencijalno naselje za premeštaj je Najn Elms, severno istočni deo Londona, a lokacija je na samoj obali Temze.

Čelsi je na Stamford Bridžu od 1905. godine, ali se čini da je novom vlasniku stadion mali da zadovolji ambicije.

Stamford Bridž prima samo 41.000 gledalaca, što je malo da bi se ostvarila zarada od ulaznica koju imaju Mančester junajted i Arsenal sa mnogo većim stadionima.
VMJunior

Postby nolinjo » 04 Oct 2011, 08:27

a zasto newcastle jos uvek ima 0 u rubrici porazi ...i zasto se gutjerez "pokakio" ... :) ajmo crno beli ooo
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 04 Oct 2011, 09:40

Ako se dobro secam podataka iz neke emisije koja je davno emitovana, Celzijev stadion se nalazi u delu grada Fulham, gde se naravno uglavnom pristalice najstarijeg londonskog kluba i da Plavce cesto zezaju da su podstanari?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Tumbas » 04 Oct 2011, 14:48

mali_buda wrote:Ako se dobro secam podataka iz neke emisije koja je davno emitovana, Celzijev stadion se nalazi u delu grada Fulham, gde se naravno uglavnom pristalice najstarijeg londonskog kluba i da Plavce cesto zezaju da su podstanari?

Taj deo grada, tj ulica se zove Fulham Road! Zezaju, zezaju dok ne dodju na rende, posle nose obloge... :prcprcprc:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Fića » 05 Oct 2011, 17:11

U vreme pauze, ako mogu da vas zamolim za odgovor... KANTONA ili ANRI? Sve uzeto u obzir.
Fića

Postby Panta » 05 Oct 2011, 17:40

Fića wrote:U vreme pauze, ako mogu da vas zamolim za odgovor... KANTONA ili ANRI? Sve uzeto u obzir.

Anri po fudbalskom znanju i uspesnijoj karijeri.

Kantona po harizmi.
Fedor is back.
Panta

Postby nolinjo » 05 Oct 2011, 22:59

Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 09 Oct 2011, 23:28

Jedaj moj brat
nolinjo

Postby ОГИ » 12 Oct 2011, 10:41

15. Oktobar:

Liverpool v Man Utd
Manchester City v Aston Villa
Norwich City v Swansea City
QPR v Blackburn
Stoke City v Fulham
Wigan Athletic v Bolton
Chelsea v Everton

16. Oktobar:

WBA v Wolves
Arsenal v Sunderland
Newcastle v Tottenham
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby VMJunior » 16 Oct 2011, 18:53

Pribojavao sam se meca sa Evertonom i srecan sam sto nismo imali vecih problema..
Priblizili smo se vodecem dvojcu i sto je najvaznije,tim sa novim trenerom bezbolno prosao prvih 10ak utakmica i tu smo,sto se kaze..

Samo napred..
VMJunior

Postby nolinjo » 16 Oct 2011, 19:32

t0tenhem ima kompleks newcastle uniteda .tacka.
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Unexpected » 17 Oct 2011, 22:47

ponedeljak 17.10.2011 | 22:35
Bez ispadanja iz Premijer lige!?
Izvor: B92

Strani vlasnici Premijerligaša zatražili su promenu takmičenja kojom bi se ukinulo ispadanje iz elitne konkurencije!

Predsednik Udruženja menadžera Premijer lige Ričard Bevan izjavio je da je polovina od 20 vlasnika klubova u Engleskoj spremna da se ugleda na američki sistem takmičenja, gde NFL, NBA i NHL timovi ne ispadnu iz lige.

Bevan je rekao da ima podršku američkih i azijskih vlasnika klubova, koji poseduju većinu deonica u Arsenalu, Aston Vili, Liverpulu, Mančester junajtedu, Sanderlendu, Blekburnu i Kvins Park Rendžersu.

Predsednik Stouka Piter Kouts je, međutim, upozorio je da bi promena negativno uticala na igru i "ubila suštinu ostrvskog takmičenja".

"Naša tradicija je sasvim drugačija i bilo bi nezamisivo da imamo sistem kao u Americi, gde se klubovi stalno bore u prvoj ligi. Šansa da klubovi ispadnu iz lige donosi veliko interesovanje i podjednako može da bude zanimljivo kao i borba za titulu", rekao je Kouts.

U sadašnjem sistemu takmičenja tri najslabije plasirana kluba svake sezone prelaze u Čempionšip, dok prvoplasirane tri ekipe iz tog takmičenja ulazi u Premijer ligu.
The End.
Unexpected

Postby nolinjo » 17 Oct 2011, 22:56

Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Burke » 22 Oct 2011, 15:36

Какав пенал судија свира за ВБА :krsti: И још црвени :krsti: Али Брант маши.
Burke

Postby dr schwarz » 22 Oct 2011, 15:50

Ali 1-1 wba ga dade! :laugh:
dr schwarz

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal