Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby AirBall » 18 Jun 2017, 15:11

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby vaterpolista » 18 Jun 2017, 15:42

Šuška se,šuška.. :biggrin:
:drool:
vaterpolista

Postby Гроф Тинторето » 18 Jun 2017, 18:12

Da ne bude posle pljuvacine kada ne ispuni ocekivanja, tj igra kao sto je igrao u prvom mandatu i Realu.
Jeste da on nije obican povratnik, ali opet.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby pick&roll » 20 Jun 2017, 01:47

Ako dođe CR kod čika Žozea, o'ma idem do kladže da stavim pare da MU osvaja LŠ :biggrin:

Bila bi fora da dovedu i Bejla :lollol:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Čekicar » 20 Jun 2017, 14:56

pick&roll wrote:Ako dođe CR kod čika Žozea, o'ma idem do kladže da stavim pare da MU osvaja LŠ :biggrin:

:okk:

Dovoljan je i manje kvalitetan igrac za slican scenario.
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby pick&roll » 20 Jun 2017, 20:01

Rächer wrote:
pick&roll wrote:Ako dođe CR kod čika Žozea, o'ma idem do kladže da stavim pare da MU osvaja LŠ :biggrin:

:okk:

Dovoljan je i manje kvalitetan igrac za slican scenario.

Pa to... ako ne CR, onda manje kvalitetan igrač tipa Bejl :D

Ali CR je CR :beyond:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby vaterpolista » 23 Jun 2017, 13:53

Piše se da se Matic dogovorio sa Unitedom.
On i Pogba na sredini :drool:
vaterpolista

Postby Čekicar » 23 Jun 2017, 14:09

vaterpolista wrote:Piše se da se Matic dogovorio sa Unitedom.
On i Pogba na sredini :drool:

Plus vredni mrav Herera a iza Bailly i Lindelof i terminator Valencia na beku....Armirani beton :biggrin:

Malo je skakljiva pozicija levog beka....Ako dodje i Fabinjo pa Fabinja na desnog beka a Valencia na levog(ne bi bilo prvi put Murinju da ovo radi,iako ne volim to,Valencia je predator taj bi jeo malu decu gde god da igra)...
Kada bi se resili spanca na golu i doveli Oblaka :okk:

Oblak-Valenica-Fabinho-Lindelof-Bailly-Herea-Matic-Pogba....krv ti jebem,ko bi ovo probio :lollol:

Gore opcije...Perisic,Bale,James,Morata,Ronaldo....nesto dobro ce se desiti..rekao bih da dvojica od nabrojanih dolaze sigurno...UTD ce imati timcinu...

Zelim Perisica ljudiii da vidite....Nije zanimljivo ako dodje jako ime,svi ce ocekivati upseh :biggrin:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Tileoleo » 23 Jun 2017, 15:04

Racher, analiziraj mi zacas odlazak mladog Haropa u Preston. Delovao mi je dobro i agilno na onom zadnjem mecu, mozda je mogao Murinjo da ga ostavi?
Tileoleo

Postby Čekicar » 23 Jun 2017, 15:24

Tileoleo wrote:Racher, analiziraj mi zacas odlazak mladog Haropa u Preston. Delovao mi je dobro i agilno na onom zadnjem mecu, mozda je mogao Murinjo da ga ostavi?

Pa pazi,decko je doneo pravu odluku.Otisao je za minutazom..
Delovao je sasvim dobro u tom jednom mecu ali mali je to uzorak da bi se dao neki konacan sud o njemu..Za mladu reprezentaciju ima svega par nastupa...Svakako da su ljudi u klubu upuceniji od nas i da su procenili da nije igrac kojeg treba gurati..Recimo Rasford je mladji od njega 2 godine :biggrin: ..UTD i Mou svakako nemaju ni prostora za tako nesto iz razloga sto se traze titule...gladni su...pljuvacka curi niz usta.....Samo top potencijal moze da racuna na minute,Harop je ipak daleko od toga...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Tileoleo » 23 Jun 2017, 15:28

Nikada izgleda necemo ni saznati da li je nesto mogao da uradi u Utd. Ja bih voleo kada bi Mancester dao novu sansu Pereiri, sto se kaze ima utakmice u nogama, skoro svaki mec je odigrao prosle sezone za Granadu, dao 7,8 golova a i mlad je. Nek se ratosiljaju samo Lingarda, mada tesko jer je produzio ugovor.
Tileoleo

Postby fabricio » 23 Jun 2017, 15:34

Od svih pobrojanih UTD ima sanse da dovede jedino otpadnike Reala Moratu i mozda Rodrigeza.

Kakav crni Ronaldo i njegov povratak. Mislio sam da u to ne veruju ni 10-godisnjaci,a kamoli clanovi ovog foruma koje cenim,Racher pre svih.

Bejl isto iako deluje kao realna opcija,nema sanse da napusta Madrid. Covek kad je u forni automatski je u top 5-10 igraca sveta. Ne vidim neku potrebu da ga se Real odrice.
Ako izuzmemo spin novine,ko je to od uticajnijih novinara pomenuo da Bejl ide iz Reala ili da se suska bilo sta?

Prenose raznorazne Marce,Indepedent i ostali strani "Blicevi i Kuriri"
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Čekicar » 23 Jun 2017, 15:40

Tileoleo wrote:Nikada izgleda necemo ni saznati da li je nesto mogao da uradi u Utd. Ja bih voleo kada bi Mancester dao novu sansu Pereiri, sto se kaze ima utakmice u nogama, skoro svaki mec je odigrao prosle sezone za Granadu, dao 7,8 golova a i mlad je. Nek se ratosiljaju samo Lingarda, mada tesko jer je produzio ugovor.

Tesko da za njega ima mesta u UTD....Mourinho je trener koji insistira na jakoj prekid igri.U svim timovima najvecu opasnost nakon prekida predstavljaju stoperi i spic igraci a Mou na to uvek zeli da pridoda i vezne igrace....
Pogba 1.91
Fellaini 1.94

Eventualno Matic 1.94,Fabinho 1.88....

Znaci jedino moze da upadne umesto Herere sto je gotovo nemoguce jer je baskijac prava radilica plus ima dobar pas,pregled igre....
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Čekicar » 23 Jun 2017, 15:51

fabricio wrote:Od svih pobrojanih UTD ima sanse da dovede jedino otpadnike Reala Moratu i mozda Rodrigeza.

Kakav crni Ronaldo i njegov povratak. Mislio sam da u to ne veruju ni 10-godisnjaci,a kamoli clanovi ovog foruma koje cenim,Racher pre svih.

Bejl isto iako deluje kao realna opcija,nema sanse da napusta Madrid. Covek kad je u forni automatski je u top 5-10 igraca sveta. Ne vidim neku potrebu da ga se Real odrice.
Ako izuzmemo spin novine,ko je to od uticajnijih novinara pomenuo da Bejl ide iz Reala ili da se suska bilo sta?

Prenose raznorazne Marce,Indepedent i ostali strani "Blicevi i Kuriri"

Ti otpadci su preozbiljnu igraci,svetska klasa...Samo Real Madrid ti je najveci klub na svetu,kraljevski klub...galaktikosi....Konkurencija je brutalna....Jedan James i Isco greju klupu u vecem delu sezone...A tokom SP svi su ga bacali na Jamesa...Prava desetka..

Nigde nisam napisao da verujem da ce se Ronaldo vratiti,vec sam nabrojao opcije koje se spominju....Mogucnost svakako postoji,da li ce do toga doci videcemo...Ronaldo ima 32 godine,idealan je trenutak za prodaju ovo ili sledece leto,da se uzmu masne pare i da se dovede novi brutalan igrac....Slicno je i Barselona uradila sa Ronaldinjom,prodali su ga tacno kada je krenuo da pada...godine ucine svoje...Isto ce uraditi i sa Mesijem..videcete....Nejmar ce preuzeti palicu kao nekada Mesi od Ronaldinja jednog od najboljih igraca svih vremena....

Bale je dosta realna opcija..Povezivao se sa UTD i pre odlaska u Real i on zeli u UTD.....Real je lagano odbranio titulu u LS i bez Bale-a tako da su dobili dokaz da im nije ni potreban.....E sad koliko su oni raspolozeni da pojacavaju najveceg konkurenta u buducnosti to je druga prica.....Zele De Heu,dakle ima i UTD nesto sto Real zeli,tako da je realno za ocekivati neki transfer na relaciji UTD-RMD......
Dosta igraca Reala je povezivano sa Mancesterom....videcemo na kojem ce se na kraju zalomiti...UTD promasiti ne moze,sve vrhunski igraci...

Zelim samo sto jacu konkurenciju u PL...City se fino pojacava,samo mi nije jasno nakon dolaska zvake gde ce stati svi ti ofanzivni igraci :biggrin:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby fabricio » 23 Jun 2017, 16:00

Kompenzaciono gledano, Real moze da se nagadja samo sa tim Moratom i mojim omiljenim igracem Rodrigezom za kog me dusa boli jer je prosao slicno kao Kaka u Realu :crybaby: .Rodrigez ce biti pojacanje za UTD sigurno,sto za Moratu ne mogu da kazem.

Mada njima De Gea nije potreban i koliko sam nesto ofrlje video, Zidan je trazio da se produzi ugovor Navasu.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal