Kreanga wrote:Uporedi igru tad i sad.
Mi bi danasnju utakmicu zavrsili u prvom pol sa onom igrom.
O madjarima da ne pricam
E vidiš ni tada kao ni sada mi niti jednom nismo brljirali u prvim poluvremenima pogotovo na utakmicama na kojima smo bili domaćini.
Međutim eto prođe neko vreme,pa se mnoge stvari zaborave.
Sećaš li se početka i prvog poluvremena protiv Republike Irske na Rajku ?
Svako prvo poluvreme traljavo,te se dižemo polako u nastavku.
Pa nismo brljirali ni protiv Azerbejdžana ,pa ni Luksemburga,a o prvom poluvremenu protiv Portugala da ne govorimo.
Utakmica i prvo poluvreme protiv Mađarske na Rajku ti je neki prosek naših prvih poluvremena.
Tada terensku nadmoć ,kao i veliki broj šansi u drugom poluvremenu nisi materijalizovao,isto kao i protiv recimo Norveške u LN,dok si protiv Irske,Portugala i večeras uspeo da se iskobeljaš iz nezgodne situacije.
Tri najbolje utakmice pod Piksijem su odigrane na gostovanjima Dablin gde nismo imali sreće da pobedimo,no vratilo se hvala bogu u Lisabonu utakmica generacije i naravno pobeda u Norveškoj za prvo mesto grupe LN gde smo im se revanširali za poraz na Rajku.
Dakle bolje su se igrala gostovanja protiv tih zvučnijih reprezentacija nego li protiv nešto slabijih.
I protiv Azerbejdžana kao i Luksemburga je bilo mnogo muke da se dobije,ništa bolje nije odigrano u poređenju sa Bugarskom gde si opet bio i bez Mitra i bez Vlahovića.
Ukratko drastične razlike nema po meni,ako je i ima eto spletom okolnosti Mađari su je napravili, isti koji su vukli reprezentaciju u prošlim kvalifikacijama vuku i sada ...iskreno se nadam da ćemo što potcenjeniji biti pred odlazak na EURO,prvo naravno da se tamo i matematički plasiramo.