Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Fudbaloman » 13 Dec 2024, 12:57

Hajzenberg wrote:Konačno sa Letonijom, nzm da li smo sa njima do sada i prijateljsku, mislim da nismo. Litvanije nam je pun k, a po zlu smo i Estoniju zapamtili. Ali Belgija i Vels opet zajedno, barem u 70% kvalifikacija je to tandem u zadnjih desetak godina.

Nismo nismo nikad. Dobro si primetio za Belgiju i Vels, stalno se spajaju.
Fudbaloman

Postby Rancesco » 13 Dec 2024, 12:58

Гроф Тинторето wrote:Samo prvi ide dalje?

Prvi dalje, drugi u baraz
Rancesco

Postby Banka15 » 13 Dec 2024, 12:59

Fudbaloman wrote:Ma sjajno!!! Divno!!! Nove problematicne kvalifikacije ispunjene politicko-provokativnim svinjarijama _______! Ljudi, mi smo ovde zavrsili, pakujmo kofere i zaboravimo i kvalifikacije i sve.

Imam osecaj da nece biti ozbiljnih problema tog tipa, ali nam fudbalski ne leze. Limitirana, ali jako dobro organizovana ekipa, sa takvima uglavnom imamo probleme.
Banka15

Postby Fudbaloman » 13 Dec 2024, 12:59

Nismo nikad ni sa Andorom, takodje ni kvalifikacije ni prijateljsku. Ako nista grupa nam je donela dve reprezentacije koje su novina za nas u svakom smislu.
Fudbaloman

Postby Baxter Stockman » 13 Dec 2024, 12:59

Jbt da smo dobili Dance igrali bi sa Škotima, Grcima i Belorusima za SP :krsti:

BiH dobro prošla, da imaju trenera mogli bi da se pošibaju za prolaz, svakako će u Beču igrati pred domaćim tribinama.

Do zla Boga neatraktivna grupa, za ostrvo nemam vizu, u Albaniju se ne može, Riga totalno neatraktivna, a Andora u pm.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 13 Dec 2024, 13:01

Morali su i ti Englezi jednom da nam zapadnu u kvalama...davno je bila ta 1987 kada su nas u nekom ranom popodnevnom terminu razbaštinili usred Marakane i ostavili bez EP u Nemačkoj. Jurio sam kao lud iz škole do obližnjeg stana da gledam meč na nekom velikom odmoru a možda sam i napustio neki čas :biggrin:

Rezultati protiv Andore se neće računati kada se budu određivali najbolji drugoplasirani a razlog je naravno grupa sa 5 timova. Protiv Albanije i Letonije se moraju uzeti neki značajni bodovi da bi bili makar domaćini polufinala baraža.
Hajzenberg

Postby Fudbaloman » 13 Dec 2024, 13:12

Baxter Stockman wrote:Jbt da smo dobili Dance igrali bi sa Škotima, Grcima i Belorusima za SP :krsti:

BiH dobro prošla, da imaju trenera mogli bi da se pošibaju za prolaz, svakako će u Beču igrati pred domaćim tribinama.

Do zla Boga neatraktivna grupa, za ostrvo nemam vizu, u Albaniju se ne može, Riga totalno neatraktivna, a Andora u pm.

Na kraju ispada da bi ta grupa sa Skotima i Grcima bila vrrrrrrlo nezgodna. Doduse, mnogo je bolje nezgodna nego neprolazna.
Fudbaloman

Postby Fudbaloman » 13 Dec 2024, 13:13

Hajzenberg wrote:Morali su i ti Englezi jednom da nam zapadnu u kvalama...davno je bila ta 1987 kada su nas u nekom ranom popodnevnom terminu razbaštinili usred Marakane i ostavili bez EP u Nemačkoj. Jurio sam kao lud iz škole do obližnjeg stana da gledam meč na nekom velikom odmoru a možda sam i napustio neki čas :biggrin:

Rezultati protiv Andore se neće računati kada se budu određivali najbolji drugoplasirani a razlog je naravno grupa sa 5 timova. Protiv Albanije i Letonije se moraju uzeti neki značajni bodovi da bi bili makar domaćini polufinala baraža.

Bas sam o tome pisao pre neki dan. Od raspada Jugoslavije do ovog EP samo smo se 2003. kao SCG sastali sa njima. Dakle skoro 30 godina su nas izbegavali i nekako sam osecao da ce sada da upadnu. Sve crno na belo kako sam i napisao :biggrin:
Fudbaloman

Postby Hajzenberg » 13 Dec 2024, 13:13

Fudbaloman wrote:
Hajzenberg wrote:Znači krećemo u junu pošto je 5 timova u grupi. Aj sad daj još i ostalo najteže kad je ovako krenulo. Englezi nisu videli SAD pre 30 godina, samo kažem :biggrin:

Jbt, sve mine iz LN prođu pored tebe, čekaš AUT ili BEL i dođe Albion.

A mi nismo videli kako Meksiko 1970. i 1986., tako ni isti taj SAD 1994., samo kazem :lollol:

Ono što jes', jes', boli ta činjenica a još više će boleti ako opet ne vidimo Severnu Ameriku gde nijedan stadion što se konkretno SAD tiče neće biti domaćin turnira a da je to već bio 1994 g. I gde će se igrati po 4 meča dnevno a čak po 6 u tri termina kada budu zadnja kola u grupama na programu.

Inače, bilo bi opasnih problema i sa Škotima i sa Grcima da smo bili nosioci grupe ali opet ako ne lakše a ono manje teže nego da ti jedna Engleska nosilac.
Hajzenberg

Postby Olimp » 13 Dec 2024, 13:14

Jbg šteta na kraju je bilo 50-50 da igramo s Hrvatima, ta grupa je prelagana, i imali bi s njima šansu.
Ovako ništa glava gore, za baraž smo favoriti, bez sranja protiv Albanije.

Inače nikad gora kvaliteta evropskog fudbala. Jebote pa mi smo poslije Turaka najveća mina iz drugog pota.
Olimp

Postby Gerzovo » 13 Dec 2024, 13:15

Bićemo ispred engleza.
Gerzovo

Postby Fudbaloman » 13 Dec 2024, 13:19

Najjace od svega je sto ce iz ove grupe gde su Austrija i Rumunija neko na SP, a ni jedni ni drugi ga nisu videli od daleke 1998. godine kada su zajedno bili u Francuskoj. Ne verujem da Bosna tu moze ozbiljnije da se umesa iako na papiru ima sansu, jednostavno nemaju igracki kvalitet.
Fudbaloman

Postby Hajzenberg » 13 Dec 2024, 13:22

Olimp, sa Hrvatima smo mogli samo pod uslovom da oni pobede Francuze i da nam je naravno zapao taj par prvenstveno.

Grčka i Škotska igraju već u martu međusobno za ulaz/opstanak u A LN a onda na jesen dva meča u kvalifikacijama, ulog je veliki u kvalifikacijama za oba ta tima jer preko LN ni jedni ni drugi nemaju baraž tako da shodno tome jedna od te dve ekipe neće ići ni u taj čuveni baraž ali će zato neka bezvezna ekipa igrati to u martu '26.

Videćemo da li će FRA birati Ukrajinu ili Češku, iako je u minuloj LN Češka bila ispred Ukrajine mislim da Ukri imaju bolji tim ali naravno i da će Hrvati biti tu maksimalno opušteni.

Fun fact: Pobednik dvomeča ŠPA-HOL ide na Tursku, Gruziju, Bugarsku a poraženi na Poljsku i Finsku i kako sad čovek da veruje večitim funjarama Špancima da će pobediti Holandeze :roll:
Hajzenberg

Postby Fudbaloman » 13 Dec 2024, 13:26

Znaci gledamo nas i u martu u LN i u junu, za razliku od nekih koji do septembra nemaju nista. Grupu sam prezalio, mi pored Engleza ne mozemo biti prvi, ali svejedno se nadam da ce u Savezu imati sluha i pameti sto se tice izbora domacinstva. Dakle Engleska i ________moraju na Marakanu, ne ponoviti nikako gresku iz 2014. godine kada se iz potpuno nejasnih razloga mec smestio na JNA gde su prvi put otkrili letelice u civilizovanom svetu. Takodje idealna je prilika da posle Leskovca koji je ugostio cak tri A utakmice od izgradnje, tu cast dobiju sada konacno i Loznica i Zajecar. Mozemo Letoniju smestiti u Loznicu a Andoru u Zajecar i to bi bar sto se tice te strane bio pametan posao onih koji odlucuju. Nadam se da nisu toliko glupi da sve smeste u Beograd ili eventualno samo jednu opet u Leskovac. Ovo je odlicna prilika za druga dva nova stadiona da vide A tim.
Last edited by Milutinov Tata on 13 Dec 2024, 17:34, edited 3 times in total.
Reason: Recnik
Fudbaloman

Postby Cinciripini » 13 Dec 2024, 13:27

Hajzenberg wrote:
Bez obzira na sve, žreb je neregularan jer ne postoje imena svih timova koji se unapred znaju ko je u kojoj grupi, nevezano za nas.

Skandal šta rade fifa i uefa, žreb takav da neke reprezentacije mogu da biraju grupe, još uslovljavaju gde neki ne mogu da budu, iako su po redu izvučeni!!!
Cinciripini

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja