Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Inzaghi » 02 Jun 2025, 21:42

Hoćete reći da sam problem? Ako jesam, podneću sutra ostavku! A nisam.

Gde li smo vec culi ove govorancije.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Stefanm992 » 02 Jun 2025, 21:49

najbolji nasi igraci poput kataija koji je dobro poznat po svojim magicnim predstavama u ligama petice i ligi sampiona , ili onog kome sam ime zaboravio a bolji je od jamala pa izvesni rosic iz vojvodine za koga ni uza porodica nije cula , pa ves masina za pranje para zvana stojic , pa igrac koji je pogodio stativu na treningu - srpski falkao luka jovic , pa izvesni mitrovic iz levena odakle god da su ti ljudi ...

vredjanje inteligencije , a uz sve to selektor koji se toliko srozao i unistio sve sto je gradio ceo zivot sa ovih zadnjih godinu dana ...

jebe mi se za siptariju ali bih voleo da ova gamad najodvratnija ikada bude ponizena zato sto ponizenje njih je ponizenje vucica a ne Srbije i njenih ljudi koji nisu slepi kod ociju da vide sta se radi i na sta ovo lici

pored svega toga mogu da se kladim da su englezi stavljeni za zajecar ili leskovac da bi bila kontrolisana publika koliko je ova reprezentacija "narodna i voljena"
Stefanm992

Postby Hajzenberg » 05 Jun 2025, 00:27

Pričajmo o sportu :biggrin: ko u principu jebe glupog nazadnjačkog selektora a i većinu ovih primadona ali druge nemamo a vraški će teško biti domoći se sveameričkog Mundijala, podneblje koje naša reprezentacija ma kako se zvala nije videla decenijama i decenijama.

Da bacim sad neku ne kalkulaciju nego nešto oko propozicija takmičenja pošto nzm kada ću sledeći put biti u nekoj prilici. Pisao sam ranije da nam drugo mesto donosi ulogu nosioca u polufinalu plej ofa ako budemo 8/12 od svih drugoplasiranih jer je tako bilo predviđeno da bude ali ipak se FIFA odlučila da zadrži stari sistem odnosno rangiranje po njenoj listi na kraju takmičenja po grupama a pre baraža. Biće naravno 4 dela baraža sa isto toliko šešira, Srbija bi trenutno sa svojim rejtingom bila u drugom šeširu sa možda nekim šansama da se domogne i prvog ali isto tako i da padne u treći gde ne bi igrala polufinale kao domaćin i sve zavisi kakve rezultate bude postizala u kvalifikacijama. Za početak da obezbedi to drugo mesto u grupi ali i da protiv rivala slabijih od nje ne gubi neke bodove a protiv Engleza šta se uradilo uradilo se. Uvek naravno postoji mogućnost i opasnost da neko od ovih nosilaca po grupama ne završi prvi (meni su pre svega sumnjivi Italija, Švajcarska i Danska) pa bi onda neka od tih ekipa em bila u prvom šeširu em gurnula Srbiju u treći i bila bi nam potencijalni rival u finalnom meču i još kao domaćin ako bi žreb to odredio. Prvi šešir može biti i blagodet imajući u vidu da će ekipe iz tog šešira igrati protiv onih iz četvrtog gde će biti par selekcija koje dolaze iz LN a pre svega mislim na S.Irsku, možda Moldaviju ili čak i San Marino mada bi za te dve selekcije morale neke stvari da se poklope pa da zaigraju u baražu. Ako svi favoriti opravdaju očekivanja onda bi prvi šešir po trenutnom stanju FIFA liste činile Ukrajina, Švedska, Turska i Vels a Srbija je odmah iza njih i sa šansom da prestigne nekoga, solidna je prednost u odnosu na timove iz trećeg šešira ali eto postoji ta šansa da se ide na dole ako neko od ovih 12 nosilaca grupa ne završi kao prvi.

Naravno sve ovo ako završimo kao drugi jer u prvo mesto gotovo niko i da ne veruje a ako budemo treći... :biggrin: što uopšte nije nemoguće onda bi i dalje imali šanse da se kao učesnici LN domognemo baraža ali bi to bio prilično težak ali ne i utopijski scenario o kojem sam pre par meseci pisao na drugoj temi pa ću sada samo citirati. U tom slučaju bili bismo naravno u četvrtom šeširu i potencijalno bi tražili izlaz na SP možda i sa dva i to teška gostovanja.

Ako svi favoriti iz prva dva šešira u kvalifikacijama na kraju budu i zaista među prva dva tima u grupi, ako Severna Irska bude ispred Slovačke u kvalifikacijama i ako Škotska bude ispred Grčke u grupi onda će Srbija dobiti kartu za baraž preko LN ako ne budemo u top 2 u našoj grupi u predstojećim kvalifikacijama.

Ovaj koncept sada već dobrano ruši BIH a srušiće ga još neko sigurno tako da će ovaj vrlo teško ostvariv scenario biti na kraju i realizovan tako da ili top 2 u grupi i baraž ili još jedno propušteno prvenstvo u tim Amerikama.

Inače UEFA je nedavno objavila i kako će izgledati kval.za EURO 2028, otom-potom ali biće i tu muka i problema kvalifikovati jer baraž se neće sam po sebi ostvariti učešćem u A LN kao što je bilo do sada kada su u pitanju EP jer će vrlo malo timova iz Lige Nacija igrati baraž za EURO a ne kao do sada ali samim učešćem u A LN imamo drugi šešir za kvalifikacije siguran a biće i prvi ako ne budemo naredne godine zadnji u grupi LN. Na prvenstvo će otići 12 pobednika grupa, 8 najboljih drugoplasiranih, preostale 4 u baraž gde će im se pridružiti 4-8 ili još neki tim iz LN koji bude pobednik svojih divizija u nekoj od liga a i taj broj učesnika iz LN zavisi od toga koliko će se britanskih domaćina direktno kvalifikovati pa se tu dodeljuju neke kvote, bla, bla, bla :biggrin: ima vremena da se to i razmrsi i obelodani jer sve će se to igrati kako naredne godine (LN) tako za dve godine (kval.za EP).
Hajzenberg

Postby Fudbaloman » 05 Jun 2025, 14:01

Konacno neko normalan :roll: Iako se obicno pre svakih kvalifikacija prvom mecu daje epitet "bitnog", mislim da kao nikada do sada ce nam upravo prvi presuditi i da je to nase finale ovih kvalifikacija. Pogotovo zato sto Albanija vec ima 3 boda vise od nas i u slucaju poraza bez obzira na 2 meca vise otisla bi na 6, i to je psiholoski mozda i bitnije nego sami bodovi u ovom junskom izdanju. S druge strane pobeda nad njima i to u gostima, mogla bi zaista da osim presudna 3 boda u citavim kvalifikacijama da vetar u ledja i za septembar i Englesku, jer svakako nema sta da se izgubi. Naravno o Letoniji i Andori nema sta da se prica, bilo kakav kiks s njima bi nas verovatno nepovratno odveo u bunar, ako se naravno ne dogodi neko cudo od grupe pa se nadje vise takvih "otkidanja" bodova. Od kad pratim i pamtim, nikad nam jedan kvalifikacioni ciklus nece stati u toliko kratkom rasponu kao sada, dakle od juna do novembra, sve staje u svega 5 meseci, a ne tako davno ciklusi su obuhvatali period od septembra jedne godine do novembra naredne, sto je 14 meseci. Razlika poprilicna. Bice tesko otici u Severnu Ameriku ali ne i nemoguce. Nekako smo uvek te kvalifikacije za Svetsko odradjivali kako treba. Pa neka se nastavi tradicija.
Fudbaloman

Postby Monogamija » 06 Jun 2025, 22:44

Kaže napredni Piksi "šta će nam igrač koji se bori za opstanak sa svojom ekipom u Italiji" aludirajući na Darka Lazovića. Pa jebo ga ti, valjda nam treba njegov kvalitet, koji nesumnjivo poseduje, brzina i iskustvo, ali ne, izgleda da nije podoban.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Fudbaloman » 07 Jun 2025, 00:08

Darko Lazovic ima 35 godina. Ako ga je nekad neka brzina i odlikovala, davno ga je napustila. U reprezentaciji je uglavnom pruzao prosecne i ispodprosecne partije. Jeste, svi ce se uhvatiti onog gola u Bugarskoj u nadoknadi za 1:1, ali to je jedan gol. Darko Lazovic i ono malo sto je mogao pre 4-5 godina da doprinese, vise ne moze. To je mogao da vidi svako ko ga je pazljivo analizirao jos u Kataru, koliko je zaostajao u tajmingu i bio nemocan da bilo sta uradi, a to bese pre skoro sad vec 3 godine. Daj da se uozbiljimo. Da li je on podoban ili nije, ne znam i ne zanima me, gledam samo fudbalski aspekt, ali Darko Lazovic vise nema sta da pruzi ovoj reprezentaciji. Kamo srece da je Lazovic najveci problem, pritom za mene nije uopste problem. Mi imamo trenutno statisticki verovatno 3 od trenutno 10 najboljih golmana Evrope, a cak dvojica nisu deo reprezentacije vez duzi period. Mi imamo Tadica koji jos moze nesto da da, a oprostio se uvredjen klupom na EP. Godinu dana smo vec i bez Kostica koji je takodje potreban ovoj selekciji, jer ima kvalitet. Nepozivanje 24-godisnjeg Zukica koji je clan idealne postave austrijskog prvenstva je nejasan i nelogican. Igrac koji napreduje i koji je u uzletu. A ne Lazovic pred penzijom i opstankom, kako klupskim tako i karijernim.
Fudbaloman

Postby fontaneros » 07 Jun 2025, 07:30

Da jebemo, da jebemo, siptare da jebemo, peva ceo stadion

Petrović – Eraković, Milenković, Pavlović – Živković, Gudelj, Lukić, Terzić – Samardžić – Vlahović, Mitrović.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Veljkona22 » 07 Jun 2025, 10:45

2 razlike za Šiptare je moja prognoza
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Гроф Тинторето » 07 Jun 2025, 10:50

Lagana pobeda veceras nakon koje cemo poleteti kao da smo osvojili SP.
Nakon toga sledi uobicajen pad
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Bogisa91 » 07 Jun 2025, 11:49

Bod bi bio odlican rezultat da budemo malo realni. Dovoljno je videti nas sastav i gde igraju nasi igraci pa shvatiti da mi bolje i ne mozemo. Ako pobede to ce biti veliki korak ka sigurnom barazu. Mi smo od raspada propustili samo Mondijale 2002 i 2014 a jedna Italija vec dva svetska zaredom i veliko pitanje i ovo naredno da li ce igrati.
Bogisa91

Postby Fudbaloman » 07 Jun 2025, 12:17

Pa sto ne budes realan? :roll: Kazes da pogledamo gde igraju nasi igraci, a gde oni igraju? Evo i jednog podatka koji dovoljno govori "Vrednost igrača nacionalnog tima Albanije procenjuje se na 108.550.000 evra, a srpskih "orlova" na 245.900.000 evropskih novčanica". Mozda si ti nesto pomesao, ali veceras nije na redu mec sa Englezima, posto to sto si napisao je realno za mec sa njima :biggrin: Salu na stranu, bod je minimum, a pobeda je nesto sto bi u normalnim okolnostima bilo sasvim realno i ocekivano. Druga je stvar sto mi na to nismo navikli, vec mnogo vise na razocarenja. Ako su makar malo svesni da ih pobeda veceras prakticno vodi na neki nacin vec u baraz, onda ce biti pravi, ako ne, onda jbg, kao i puno puta do sada.
Fudbaloman

Postby Џејси Керол » 07 Jun 2025, 12:31

deluje mi da su ovi naši spremni za klanje
proces.
Џејси Керол

Postby Bogisa91 » 07 Jun 2025, 12:46

Fudbaloman wrote:Pa sto ne budes realan? :roll: Kazes da pogledamo gde igraju nasi igraci, a gde oni igraju? Evo i jednog podatka koji dovoljno govori "Vrednost igrača nacionalnog tima Albanije procenjuje se na 108.550.000 evra, a srpskih "orlova" na 245.900.000 evropskih novčanica". Mozda si ti nesto pomesao, ali veceras nije na redu mec sa Englezima, posto to sto si napisao je realno za mec sa njima :biggrin: Salu na stranu, bod je minimum, a pobeda je nesto sto bi u normalnim okolnostima bilo sasvim realno i ocekivano. Druga je stvar sto mi na to nismo navikli, vec mnogo vise na razocarenja. Ako su makar malo svesni da ih pobeda veceras prakticno vodi na neki nacin vec u baraz, onda ce biti pravi, ako ne, onda jbg, kao i puno puta do sada.

Koliko naših igrača igra u ligama petice i koliko igra standardno. Lukic golman Petrovic mozda Gudelj koji je na zalasku karijere i Milenkovic. Vlahovic rezerva Mitar igra u Arabiji krila bekovi su ili rezerve neke ili igraju po Grčkoj Austriji.
Bogisa91

Postby Pit Bull » 07 Jun 2025, 12:58

Veceras se odredjuje sudbina kvalifikacija.

Nama je pobjeda imperativ, nikakav bod... Pa mi baraz imamo u dzepu samim time sto igramo A grupu Lige nacija... Tako da je nama u sustini svejedno hocemo biti drugi ili peti u ovoj grupi.

Ovdje treba po svaku cijenu dobiti i onda cekati mec sa Englezima na Marakani u ambijentu gdje sa pobjedom mi kontrolisemo sve u grupi, dok bi i bod ostavio sve otvoreno do meca na Vembliju, iako bi onda morali da punimo gol razliku na ostalim mecevima jace nego oni.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Fudbaloman » 07 Jun 2025, 13:12

Bogisa91 wrote:
Fudbaloman wrote:Pa sto ne budes realan? :roll: Kazes da pogledamo gde igraju nasi igraci, a gde oni igraju? Evo i jednog podatka koji dovoljno govori "Vrednost igrača nacionalnog tima Albanije procenjuje se na 108.550.000 evra, a srpskih "orlova" na 245.900.000 evropskih novčanica". Mozda si ti nesto pomesao, ali veceras nije na redu mec sa Englezima, posto to sto si napisao je realno za mec sa njima :biggrin: Salu na stranu, bod je minimum, a pobeda je nesto sto bi u normalnim okolnostima bilo sasvim realno i ocekivano. Druga je stvar sto mi na to nismo navikli, vec mnogo vise na razocarenja. Ako su makar malo svesni da ih pobeda veceras prakticno vodi na neki nacin vec u baraz, onda ce biti pravi, ako ne, onda jbg, kao i puno puta do sada.

Koliko naših igrača igra u ligama petice i koliko igra standardno. Lukic golman Petrovic mozda Gudelj koji je na zalasku karijere i Milenkovic. Vlahovic rezerva Mitar igra u Arabiji krila bekovi su ili rezerve neke ili igraju po Grčkoj Austriji.

Nisi razumeo opet. Igramo protiv ALBANIJE, ciji igraci dolaze izmedju ostalog iz klubova kao sto su Bodrum, albanski Dinamo Siti, Citadela, Vidzev Lodj, Sivaspor, Gvangdzu itd....Ne igramo protiv Francuske i Spanije. Ne samo da nam vecina igraca igra u mnogo boljim klubovima i ligama nego njihovi, nego sam ti naveo i trzisnu razliku koja je vise nego duplo veca u nasu korist. Zasto bi bod protiv takve selekcije za nas bio "odlican rezultat", kako si naveo da budemo realni? Mozda jedino zbog politickih okolnosti s obzirom na gostovanje, ali u cisto fudbalskom smislu, bod uopste ne bi bio odlican rezultat. Imamo mnogo bolji tim od njih ma koliko nasih igraca da igra ili ne igra standardno.
Last edited by Fudbaloman on 07 Jun 2025, 13:21, edited 1 time in total.
Fudbaloman

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja