Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije

Re: Mlada reprezentacija Srbije

Postby Laufer » 02 Sep 2011, 17:30

Kako smo glupo ispustili Nastasića. :tap: Dečko će biti strašan igrač, samo da ga zaobiđu povrede.
Laufer

Postby Sasa_Beli » 02 Sep 2011, 17:36

Nismo ga mi ispustili vec prodali za 2.5m eura bez minuta u prvom timu.
Sasa_Beli

Postby Laufer » 02 Sep 2011, 19:28

Nisam mislio bukvalno da je ispušten, već da je mnogo više da doprinose da je ostao kod nas. A i kasnije kada bi se prodavao bi išao za mnogo veći novac.
Laufer

Postby Sasa_Beli » 04 Sep 2011, 09:01

A to , naravno :thumbup:
Sasa_Beli

Postby bekrinjo » 06 Sep 2011, 15:44

Vec 3 gola u Uzicu...
Prijatno sam iznenadjen posetom na stadionu
bekrinjo

Postby Tumbas » 06 Sep 2011, 16:18

bekrinjo wrote:Vec 3 gola u Uzicu...
Prijatno sam iznenadjen posetom na stadionu

Ja sam ocekivao ovako nesto. Ljudi u tom kraju vole reprezentaciju, ponosni su kada neka od nasih selekcija igra utakmice na njihovom terenu. Znam kako je Pozeska hala uvek krcata kada se igraju mecevi kvalifikacija za juniorska i kadetska prvenstva u rukometu. To je veliki dogadjaj za ceo Zlatiborski kraj, zato ne treba da cudi ova poseta.
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby AirBall » 06 Sep 2011, 16:22

Jos kad bi i neku ozbiljniju reprezentaciju razbili kao sto smo Farska Ostrva gde bi nam kraj bio...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby KKP » 06 Sep 2011, 16:23

Kad su poveli farani, ppmislio sam, biće čupavo, ali mnogo su slabi, rutinski i lako odrađujemo posao...
KKP

Postby bekrinjo » 06 Sep 2011, 16:32

Kaze Kovinjalo da prenos rade samo sa 1 kamerom :ajdejebote:
bekrinjo

Postby KKP » 06 Sep 2011, 18:14

Ako je Kojić bolji od Lazara Markoviću, ja ću se odma obesim! :ajdejebote:

Ne sviđa mi se izbor igrača Jankovića, ima neke ideje, meša, menja pozicije, ali dobro, ostvario je startne dve pobede, mada, ova reprezentacija nema neku budućnost po meni, slabija od predhodnih koji su beležili velike uspehe... :nisamodavle:
KKP

Postby Burke » 22 Sep 2011, 23:11

Мало, мало па се неко пита шта је са Никоном Јевтићем. Ево, дечко променио презиме, а изгледа и професију :ajdejebote:

http://www.pressonline.rs/sr/sport/najnovije_vesti/story/177375/El+Maestro+suspendovan+zbog+rasizma.html
Burke

Postby Stoxan » 28 Sep 2011, 07:06

Mrkela pred odlaskom, dosta mu Đorića!?

Učestale svađe bivšeg selektora sa direktorom mlađih selekcija. Zakuvalo kada je Mrkela predložio imena novih selektora što se Đoriću nije svidelo

DIREKTOR mlađih kategorija Mitar Mrkela je po svemu sudeći pred izlaznim vratima Fudbalskog saveza Srbije, saznaje „Sport“!

Razlog Mrkelinog demisioniranja iz srpske „kuće fudbala“ jesu učestala razmimoilaženja i svađe sa bivšim selektorom generacije 1994. Milovanom Đorićem, pa bivši Zvezdin as razmišlja da mesto direktora prepusti nekom drugom.

Sve se zakuvalo onog trenutka kada je Mrkela predložio imena novih selektora za generacije 1996. (Milan Lešnjak) i 1994. (Marko Nikolić), što se Đoriću nije svidelo. Kako svedoci ističu, dogodio se i žestok verbalni duel u prostorijama saveza, u kome su razmenjene teške reči između Mrkele i zvaničnog penzionera Đorića?! Očigledno je prekipelo Mrkeli, koji ne želi da trpi pritisak od strane Đorića ili bilo koga drugog, da mu neko drugi postavlja selektore umesto njega i pogotovo ne da ga degradira pred zaposlenim ljudima u Savezu.

Da podsetimo da je Milovan Đorić penzionisan sredinom maja ove godine, posle rezultatskog fijaska sa kadetskom reprezentacijom Srbije na EP koje je održano u našoj zemlji. Očigledno ga ni to ne sputava da preko svojih ljudi u FSS vedri i oblači. Trenutno je zvanično angažovan u Fudbalskom savezu Beograda, gde je preko svojih veza i ljudi izabran za predsednik dužnosti trenerske organizacije našeg glavnog grada, a posle ostavke Ljupka Petrovića sa mesta prvog čoveka trenerske organizacije Srbije, Đorić je vršilac dužnosti predsednika.

Ako neko zaista može da kontroliše rad Mitra Mrkele i eventualno ga smeni zbog nezadovoljavajućih rezultata, onda to je Izvršni odbor FSS i niko više, jer je to organ koji ga je i imenovao, doduše na Đorićev predlog...

U svakom slučaju, ovakva situacija nikome ne ide u prilog, jer su na pragu kvalifikacije za EP u konkurenciji kadeta i omladinaca.

Ko je u ovom „ratu“ u pravu i ko će izaći kao pobednik, ostaje da se vidi. Ipak, činjenica je da je malo onih koji su dobili bitku sa Milovanom Đorićem, a ako su neku bitku i dobili, rat nisu...

Ono što je u svemu tome nelogično je da je Đorić penzioner i da iz takvog statusa može samo da bude gost u prostorijama FSS, a ne da vodi kadrovsku politiku.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... mu-Djorica
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby RobRoy » 08 Nov 2011, 15:23

Okupili se i ''orlići'', izostao Lazović

Osim najbolje selekcije, pripreme je danas počela i mlada reprezentacija Srbije, uoči kvalifikacionog susreta sa Severnom Irskom, 15. novembra.

I dok ''A'' selekcija pokušava da se oporavi od neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ''orlići'' još uvek imaju šanse da ostvare svoj cilj.

Narednog utorka očekuje ih gostovanje Severnoj Irskoj, u okviru takmičenja u Grupi 4 kvalifikacija za EP 2013. Susret se igra u Kolerajnu, a početak je zakazan za 14 časova.

Izuzev povređenog Darka Lazovića, selektor Janković ima sve igrače na raspolaganju, a kapiten Slobodan Medojević je optimista u pogledu ishoda predstojećeg duela.

''Protiv istog rivala u septembru u Novom Sadu, videlo se da smo kvalitetniji tim, ali ćemo to morati da dokažemo i na terenu. Ova generacija ide ka svom cilju, najpre plasmanu u baraž, a onda i ka završnom turniru EP. Meč u Severnoj Irskoj ima veliku važnost za nas, jer bismo pobedom i osvajanjem tri boda sudbinu i dalje imali u svojim rukama'', poručuje Medojević.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby RobRoy » 15 Nov 2011, 11:31

Danas u 15:00 h gostujemo Sjevernoj Irskoj, evo našeg najavljenog sastava:

Aleksić,
Miljković, Nastasić, Medojević, Mladenović,
Ignjovski, Milivojević, Đuričić,
Milunović, Šćepović, Lazar Marković.
GoTorreyGoHome
RobRoy