Sticajem okolnosti nisam odgledao nijednu od tri utakmice.

Tako da je glupo da bilo sta sada pametujem.
Ali ocito je da sam samo postedeo sebe nerviranja, citam samo tremijeve komentare i sve mi je jasno.
Sto se trenerskog maga na klupi tice, statistika sve govori:
SP 2021: 12. mesto, skor 4-2, gol razlika +24 (ali samo zato sto su devojke pobedile amaterke iz Kameruna sa +25, bez te utakmice bila bi -1, mada da ne gresim dusu, ovo je zadnji iole pristojniji turnir koji smo odigrali, dobijene su tri evropske ekipe, pobedjena prvi put Crna Gora, a malo je nedostajalo bilo da se dobiju i Francuskinje i ode u cetvrtfinale).
EP 2022: 15. mesto, skor 0-3, gol razlika -22 (u momentu kada je trebalo da se presece i zahvali starijim igracicama, to nije ucinjeno, nastavilo se sa polovicnim resenjima, tri ubedljiva poraza i odlazak kuci vec posle prve faze takmicenja)
SP 2023: 21. mesto, skor 1-5, gol razlika -12 (pobedjene samo amaterke iz Cilea, ostalo sve sem dela meca sa Dankinjama bilo brukanje)
EP 2024: 21. mesto, skor 0-3, gol razlika -11 (brukanje)
Dakle, cetiri turnira je dasa stracio ni u sta, niti je bilo vidljivijih promena koncepcija igre, niti smo dobili neku novu mladju igracicu (Jovovic je bila jos kod Ljube u rosterima), niti smo imali neki zapazeniji plasman za to vreme. Jasno mi je da sa postojecim igrackim kadrom nije lako ostvariti bolje plasmane, ali Bregar se pokazao kao cisto gubljenje vremena, promasaj i nista vise.