Board index Razni Sportovi Rukomet

Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljivosti

Re: Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljiv

Postby Balon » 30 Nov 2024, 12:14

werbatim wrote:Evo, ne znam, pocecu da navijam da Vojvodina opet osvoji...

Ne kazem da je Vujovic los igrac (ne kazem ni da je dobar), nego imas Zecevica, pa dovodis Djordjica, i onda jos i Vujovica. Aj da ima 20ak godima pa da i shvatim, ovo ne shvatam bas. Cilj je da se ugusi Zecevic, ili sta?

Ne razumem ni za Radojkovica, ali ajde da kazemo da ne moze bas svako mlado desno krilo u Partizanu da se pretvori u beka - pa, kao, zato.

Vjerovatno su najvece ambicije i na evropskom takmicenju, sta ces ako se ne daj boze povrijde Crnoglavac i Zecevic da bacis sezonu? veca konkurencija izaziva veca zalaganja, da odmara neke za bitnije meceve... Polako uvijek je konkurencija dobra, mozda oce nesto da pomjera ....
Balon

Postby werbatim » 30 Nov 2024, 18:35

Neka konkurencije, ali ako se vec dovede igraci od 35 godina, daj da dodju oni koji su (bar bili) neki visoki nivo.
Jbg, meni se ne svidja, sta da radim...
werbatim

Postby Dr. Thomas » 30 Nov 2024, 18:54

Глупа арена. :colera:
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Balon » 30 Nov 2024, 21:12

werbatim wrote:Neka konkurencije, ali ako se vec dovede igraci od 35 godina, daj da dodju oni koji su (bar bili) neki visoki nivo.
Jbg, meni se ne svidja, sta da radim...

Jesi vidio kako je brzo Zecevic dobio 2 iskljucenja, Crnoglavac dobio crveni sta bi radili da je dobio jos i trece a da smo igrali jacu utakmicu? Jesi vidio da smo jedan dio utakmice u napadu igrali sa 4 beka? Jesi vidio dobar dio meca da se Vujovic koristio samo za odbranu? Ima mjesta brate pogotovo kad gadjas visoko, mozes dosta togaa da kombinujes i da drzis visok intenzitet Zecevic i Crnoglavac nisu ugrozeni oni ce imati najvece minutaze ali moraju i oni malo odmorit i za ne daj boze povredi ili da se dese crveni kartoni, mora imati uvijek spremna zamjena Nindza je pokidao prvo poluvrijeme kakva golmancina od 45 minuta sam miksovao sa kosarkom...
Balon

Postby werbatim » 01 Dec 2024, 15:23

Koliko je minuta igrao Djordjic? :)
Cetiri beka su igrala malo zbog odbrane protivnika, a vise zato jer nemamo pivota kad se Micic ne oseca dobro i da moze da izdrzi (kao sinoc). nesto ne verujem da ce se to ponavljati... E, na toj poziciji bi mogao jedan stariji (dobar) igrac, tu ne bih imao problema. Ne znam, ja ne vidim Radojkovica kao pojacanje (nisam ni Vujovica ni Djordjica). Ne znam da li se razumemo. Neka dodje pet dobrih, perspektivnih bekova, i neka budu bolji od npr. Zecevica i neka on ispadne iz rotacije - tu nemam problem. Sa ovom dvojicom - ne vidim neku svrhu. To je sve
werbatim

Postby Balon » 01 Dec 2024, 16:12

werbatim wrote:Koliko je minuta igrao Djordjic? :)
Cetiri beka su igrala malo zbog odbrane protivnika, a vise zato jer nemamo pivota kad se Micic ne oseca dobro i da moze da izdrzi (kao sinoc). nesto ne verujem da ce se to ponavljati... E, na toj poziciji bi mogao jedan stariji (dobar) igrac, tu ne bih imao problema. Ne znam, ja ne vidim Radojkovica kao pojacanje (nisam ni Vujovica ni Djordjica). Ne znam da li se razumemo. Neka dodje pet dobrih, perspektivnih bekova, i neka budu bolji od npr. Zecevica i neka on ispadne iz rotacije - tu nemam problem. Sa ovom dvojicom - ne vidim neku svrhu. To je sve

Nije igrao, ja mislim da ce se malo kombinovati u zavisnosti od protivnika, niko od njih nece ugroziti minute Zecevicu, za Vujovica mislim da je ozbiljno pojacanje za nase uslove prvenstvo i ovo Evropsko takmicenje da moze da doprinese, daj Radojkovicu malo vremena pa i Djordjicu... Vjerovatno ce se rotirat pojedinci utorak Kolubaara, subota Vojvodina kad pocne da se preklapaju termini sa Evropom treba svjezina cilj su domaca titula i kup kao i da pokusa da se uzme Evropski trofej sta ces ako ti se povrijedi 1 a drugi dobije crveni direktni :biggrin: Ovo nam svakako omogucava cvrscu igru i veci intenzitet cesce izmjene .. . Zna bolje Cirkovic od tebe i mene.... Radojkovic je svakako do kraja sezone potpisao pa ce se otvoriti prostor za drugog igraca sl sezone... Ne znam meni se svidja tim...
Balon

Postby Lester Bo » 01 Dec 2024, 22:28

Balon wrote:
Vjerovatno ce se rotirat pojedinci utorak Kolubaara, subota Vojvodina kad pocne da se preklapaju termini sa Evropom treba svjezina cilj su domaca titula i kup kao i da pokusa da se uzme Evropski trofej sta ces ako ti se povrijedi 1 a drugi dobije crveni direktni :biggrin:

Dosta visoko postavljena lestvica.

Da bi imao za početak neku šansu da ti se ciljevi ostvare prvi i osnovni uslov jeste da ti na svakoj malko važnijoj utakmici Banjica bude na nivou onoga od sinoć.

Dakle počevši od subote trenutak se mora prepoznati.

Igrački si ove sezone odskočio u odnosu na taj neki nivo klubova koji su godinama iznad proseka lige,Metaloplastika i Pančevo,međutim i dalje vidljivo kada pogledaš oba igračka kadra kaskaš za Vojvodinom.

Ona utakmica kada si ih uhvatio na spavanju u NS možda da pogrešnu sliku,a možda se ispostavi i kao ključna.

Ide za par kola pauza i prelazni rok,gde će sigurno dodatno da se zagrize,još ukoliko se ostvari u subotu pozitivan rezultat.
Lester Bo

Postby Balon » 02 Dec 2024, 12:27

Lester Bo wrote:
Balon wrote:
Vjerovatno ce se rotirat pojedinci utorak Kolubaara, subota Vojvodina kad pocne da se preklapaju termini sa Evropom treba svjezina cilj su domaca titula i kup kao i da pokusa da se uzme Evropski trofej sta ces ako ti se povrijedi 1 a drugi dobije crveni direktni :biggrin:

Dosta visoko postavljena lestvica.

Da bi imao za početak neku šansu da ti se ciljevi ostvare prvi i osnovni uslov jeste da ti na svakoj malko važnijoj utakmici Banjica bude na nivou onoga od sinoć.

Dakle počevši od subote trenutak se mora prepoznati.

Igrački si ove sezone odskočio u odnosu na taj neki nivo klubova koji su godinama iznad proseka lige,Metaloplastika i Pančevo,međutim i dalje vidljivo kada pogledaš oba igračka kadra kaskaš za Vojvodinom.

Ona utakmica kada si ih uhvatio na spavanju u NS možda da pogrešnu sliku,a možda se ispostavi i kao ključna.

Ide za par kola pauza i prelazni rok,gde će sigurno dodatno da se zagrize,još ukoliko se ostvari u subotu pozitivan rezultat.

Mislis da cemo se dodatno pojaciti? Ako bude krcata Banjica i onakvo navijanje ocekujem bar 2-3 razlike protiv Vojvodine, jesu jaci od nas ali na nasem terenu i sa navijacima to prelazi na nasu stranu za par golova.... Mozda sam malo pretjerao sa ciljevima, ali ako se otvori evropa sto da ne, subotu ce se pokazati kakvi smo kuci pred punim tribinama protiv najjaceg protivnika, ali ako Nindza bude na nivou prvog poluvremena ove evropske utakmice spustice roletnu, kakve je zicere skidao
Balon

Postby Hajzenberg » 06 Dec 2024, 20:16

Partizan protiv grčkog Diomidosa u 1/8 finala, treći put zaredom nas žreb pomilovao ove sezone i svaki put kao nenosioca. Protekle tri sezone smo imali ubedljivo najjače rivale i rano smo ispadali, ali ovaj put šansa za četvrtfinale zaista velika.

Vidim da pišete o osvajanju trofeja ali neće ići to baš lako, naprotiv. Imaju ovde grčki AEK i Olimpijakos koji ne samo da su dosta jači od ovog Diomidosa nego je AEK pun španskih, francuskih i portugalskih igrača, pre 4 sezone su i osvojili ovo takmičenje a pre par dana su Lovćenu u dvomeču uvalili preko 80 golova uz zbirno sigurno preko nekih 30 razlike u ta dva meča. Olimpijakos sa malo stranaca ali skoro pa grčka reprezentacija u malom, pre par meseci igrali u skoro punom Pireju revanš finala upravo ovog takmičenja gde su posle sedmeraca izgubili od islandskog Valura. Pa rumunski Baia Mare koji nas pre 3 sezone izbacio u 1/16 finala ovog takmičenja i posle došao do finala pa par norveških ekipa. Imajući u vidu da smo protiv tih Rumuna i godinu dana kasnije od Velenja ispadali još u fazi koja je ekvivalentna ovoj fazi gde smo sad izbacili Austrijance a prošle sezone smo ispali još u 1/32 finala od islandskog Hafnarjordura tada iznenadno pojačanim sjajnim Palmarsonom mi smo sa ovom osminom finala postigli dosta, prvi put posle više od 10 godina i prezimeli u Evropi ali ne treba se naravno ovde zaustaviti. Četvrtfinale je sada imperativ i možemo makar do njega.

Očigledno je cilj nove uprave i novog sportskog direktora Vugrineca (od pre par dana i člana SNS-a :lollol: ) da se možda već dogodine domognemo jake i prejake LE koju Vojvodina uspešno igra prošle i ove sezone. Do LE imaju dva putića - ili osvajanje titule u Srbiji ili osvajanje ovog EHF Evrokupa koji po automatizmu osvajaču trofeja ne donosi Ligu Evrope ali u praksi i da jer su AEK (2021), Vojvodina (2023) te Valur (2024) kao pobednici ovog takmičenja igrali naredne godine u LE, jedino norveški Narbo koji je 2022 g. osvojio ovaj trofej nije dobio pozivnicu da igra LE sezonu posle toga nego je branio trofej u EC i dogurao ponovo do finala gde ga je naravno Voša dobila i uzela pehar. Ima i treća nazovi prečica do LE a to je ulaganje neke kinte i kupovina pozivnice za LE ali ipak je to neka druga priča.

Već sutra na Banjici videćemo da li Partizan može ostati makar neporažen protiv Vojvodine i tako gotovo sigurno osigurati pol poziciju pred plej of. Za narednu sezonu se najavljuju baš prava pojačanja pa ostaje da vidimo da li će se to desiti i da li se možemo domoći LE a za početak u EHF EC bar da se plasiramo među 8 najboljih.
Hajzenberg

Postby fontaneros » 07 Dec 2024, 09:28

Danas u 18h dolazi Vosa na Banjicu

Da li ce konacno doci i navijacka skupina pod imenom "Firma", ostaje da se vidi
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Slaninar » 07 Dec 2024, 14:36

fontaneros wrote:Danas u 18h dolazi Vosa na Banjicu

Da li ce konacno doci i navijacka skupina pod imenom "Firma", ostaje da se vidi

Mislim da ne dolaze najavili su samo utakmicu protiv Cukarickog.

Bice dobra utakmica danas ali verujem u rutinsku pobedu od par razlike samo da pokazemo da postoji odredjena razlika izmedju dve ekipe a i da se spustite malo sto vam mozda i ne bi skodilo za nastavak sezone.

Vojvodino nek ti rastu krila, najdraza si uvek nama bila.
Slaninar

Postby jsdp4101945 » 07 Dec 2024, 17:32

Solidno popunjena Banjica pred derbi mec Grobara sa Slaninarima, deluje mi vise ljudi nego u Evropi prosle subote u ovo doba. Nema mnogo policije na Banjici mada ih ima u delu ka RM stadionu. Bice jos pojacanja za Evropu do februara. :)
jsdp4101945

Postby enbidzi » 07 Dec 2024, 17:58

Ako postoji neki link sibnite
enbidzi

PreviousNext

Return to Rukomet