Board index Razni Sportovi Rukomet

Muski reprezentativni rukomet

Re: Reprezentacija Srbije... Reprezentativna takmicenja u sv

Postby Unexpected » 27 Mar 2012, 23:55

Селектору Веселину Вуковићу понуђен је наставак сарадње на још четири године, што практично значи до Олимпијских игара у Рио де Женеиру 2016. године...
РСС: Нови уговор за Вуковића
The End.
Unexpected

Postby DON » 30 Mar 2012, 20:26

Zagubljen prtljag reprezentativcima....
Проблеми за Орлове у Аликантеу

Generacija 94 grabi ka EP u Austriji.... Nadam se da je Tumbas bio i da ce nam preneti utiske.
Орлићи убедљиви против Белгије
DON

Postby Tumbas » 30 Mar 2012, 23:58

@ Vucko Macka si!! Keva smotala sarmu, ocekivala goste, a ono nista!! :nisamodavle:
Sutra i u Nedelju detaljan izvestaj sa turnira... ako prezivim 10-ak minuta paklenog ritma druge lige-jug, u matineu! :laugh:

Uglavnom hala prepuna, organizacija sasvim dobra. Pozega ima visegodisnje iskustvo organizovanja kvalifikacija za mladje selekcije. Nasi su igrali koliko im je bilo potrebno, gosti nisu ozbiljna ekipa. Sutra Belgijanci igraju sa Jermenijom, u Nedelju je poslednja utakmica, Srbija - Jermenija!
Narednog vikenda su i devojke na istom terenu, juniorke. Domacini smo Hrvatskoj, Bugarskoj i Ukrajini. Sigurno ce biti dosta ozbiljnije i zanimljivije od muskog turnira!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby DON » 31 Mar 2012, 00:03

Jebi ga brate, evo sad udjoh u stan... Nema nas, jedna koleginica na odmoru, jedna zapalila za Alikante, jedan kaznjen nesto tako da je rukomet u Srbiji pao na moja pleca :biggrin:

Ocekivano smo dobili, ipak je ova generacija medju jacima u Evropi.... Daj mu ga malo po tom izvestaju, kakvi su Mladenovic, Babic i ostali individualno, kakvi smo timski i to.

inace, svi su prezadovoljni uslovima kod Vas, gostoprimstvom i to, tako da svaka cast....
DON

Postby Tumbas » 31 Mar 2012, 00:11

VUČKO_88 wrote:Jebi ga brate, evo sad udjoh u stan... Nema nas, jedna koleginica na odmoru, jedna zapalila za Alikante, jedan kaznjen nesto tako da je rukomet u Srbiji pao na moja pleca :biggrin:

Ocekivano smo dobili, ipak je ova generacija medju jacima u Evropi.... Daj mu ga malo po tom izvestaju, kakvi su Mladenovic, Babic i ostali individualno, kakvi smo timski i to.

inace, svi su prezadovoljni uslovima kod Vas, gostoprimstvom i to, tako da svaka cast....

Sutra i u Nedelju sve komplet!!! Obecavam! :nisamja:
Nisam stigao na utakmicu. Rekose mi ljudi da su momci igrali koliko im je bilo potrebno, sevale su kontre, belgijanci ih nisu naterali da se pomuce. Nije se niko posebno istakao. Videcemo ih u Nedelju. Ne znam kakvi su Jermeni.
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Unexpected » 01 Apr 2012, 19:42

nedelja 1.04.2012 | 20:28
Čile razigrava srpske rukometaše
Izvor. B92 | UŽ

Rukometna reprezentacija Srbije odigraće u ponedeljak pripremni meč sa selekcijom Čilea uoči početka kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

Srbija će sa Čiletom igrati u ponedeljak od 20 časova u hali „Florida Babel“ u Alikanteu.

Selektro Veselin Vuković će u ponedaljak na raspolaganju imati svih 18 igrača. U nedelju uveče su se reprezentaciji priključili Nikola Manojlovic i Alem Toskic, dok u ponedeljak u hotel „Bonalba“ u Alikanteu stigžu Petar Nenadić i Ivan Stanković.

Srbija u Španiji igra kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre sa selekcijama domaćina, Poljske i Alžira.

Turnir počinje u petak 6. aprila, a Srbija u prvom kolu od 20.15 časova igra sa Španijom.
The End.
Unexpected

Postby Unexpected » 02 Apr 2012, 22:05

ponedeljak 2.04.2012 | 22:48
Srbija odlična pred kvalifikacije
Izvor. B92 | NK

Rukometna reprezentacija Srbije, pobedila je selekciju Čilea rezultatom 30:15 u Alikaneteu u prijateljskoj utakmici.

Bila je to jedina provera našeg tima pred kvalifikacione utakmice za Olimpijske igre.

Selektor Veselin Vuković pružio je šansu svim igračima, sem Petra Nedanića koji se ekipi priključio u ponedeljak uveče. Srbija prvi kvalifikacioni meč igra u petak od 20 časova i 15 minuta protiv domaćina Španije.

Srbija: Šešum 4, Vujin 3, Nikčević 1, Manojlović 1, Toskić 1, Ilić, Marković 3, Prodanović 3, Stojković 3, Rnić 5, Kostadinović, Beljanski 1, Vučković, Čutura 2, Stanković 3, Stanić ( 8 odbrana), Marjanac (12 odbrana).

Čile: Valencuela, E. J. Peres Fuetcman 1, Horhe Alvarado 1, Diaz Castelo, Donoso Andalaft, Salazar Medrano, Oneto Zuinga 1, E. Peres Fuetcaman 3, Koneho Paredes 1, Salinas Munos 2, Sakana Cavez 1, H. Peres Fuetcman 4, Del Rio Rohas, Barientos ( 6 odbrana), Oliva Cifuetes ( 3 odbrane).
The End.
Unexpected

Postby Tumbas » 03 Apr 2012, 23:33

Samo da bacim kratak osvrt na kvalifikacije kadeta odrzane proslog vikenda. Momci odlicni, jako dobro selektirani, solidne individualne tehnike. u odnosu na svoje vrsnjake iz Belgije i Jermenije izgledaju impozantno i fizicki i igracki. Kvalifikacije su "odradjene" bez ikakvih poteskoca. Prvenstvo je u Junu, cini mi se! Domacin je Austrija. Nasi svi odreda najavljuju pohod na medalju, pucaju od samopouzdanja. Srecno im bilo! Jedna fotka buducih sampiona!

Image
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Opojni zumbul » 05 Apr 2012, 20:42

Srećno u kvalifikacijama za London i da se plasiraju na OI!
Opojni zumbul

Postby Tumbas » 06 Apr 2012, 09:51

Utakmica je u 20:15 h, za sada bez sanse za prenosom! :colera:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby VMJunior » 06 Apr 2012, 11:02

Prenos je na RTS 1 od 20:15h. ;)

Mene takodje interesuje da li moze da se nadje strim za mec Madjarska-Makedonija?

Pretpostavljam da ce se na ovoj temi pratiti i ostali mecevi kvalifikacija.
VMJunior

Postby Delija67 » 06 Apr 2012, 13:40

Vidi na balkansportu. Ako sitel prenosi, trebalo bi da bude tamo potok.
Delija67

Postby VMJunior » 06 Apr 2012, 15:30

Madjarska pobedila Makedoniju 28:26.Ceo mec su bili u vodjstvu.
VMJunior

Postby AirBall » 06 Apr 2012, 16:29

Veceras ce nam trebati i srece... Spanci su zlo na domacem terenu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Rukomet