https://n1info.rs/vesti/hapsenja-pod-op ... do-pobede/Naslovnica N1, Fratelo ne veruje

Ti i famozna milionska treca Srbija znate ko je patriota, a ko nije. Toliki Vidovdani prodjose, a mi sedimo kuci za svaki i tupimo djoku, a sad kad treba da se izadje na ulicu, natee ovo natee ono. Je l nam neko branio da izadjemo na ulicu u milionskom broju? Da krene nas 500.000 ka Kosmetu pesaka cisto u mirnu protestnu setnju bar do administrativne linije?
Moras da skapiras da medju masom ima mnogo vise onih koji su tebi slicni nego onih koji nisu, evo, pogledaj ovog decka u kojoj je majici, ja ti garantujem da je na svakom protestu 80 posto ljudi identicno orijentisano kao on
Najjace da ces sad da drkas decu koja su imala 7 do 10 godina kada je ova sekta zajahala i da im drzis pridike, a vrlo verovatno si sam svojim glasom doprineo dolasku iste na vlast, sto bi jedan pokusaj coveka rekao, licemeri najveci
I ne samo ti, nego mnogi odavde i generalno u javnosti
A to, za glas na izborima, i tvoj i Medjutimov, nema izbora ako nema mase na ulici, nije ovo Nizozemska