Imate sve informacije na wiki adresi
http://en.wikipedia.org/wiki/Volleyball_at_the_2012_Summer_Olympics Hteo sam da napišem ovaj post na OI podforumu al kad već pišete ovde..
Što se ženske reprezentacije tiče,ako se čudo ne desi i Brazil ispuši u kontinentalnim kvalifikacijama,jasno je da bi novo čudo trebalo da se desi pa da ne uletimo u te 4 iz Japana sa Ruskinjama i još dve ekipe po izboru
Znači ako Brazilke uzmu južnoameričke kvalifikacije koje se igraju od 9. do 13.5. nama upada Peru i uz Peru su tu još Japan,Tajpeh,Tajland,Portoriko,J.Koreja i Rusija..
Što se muškaraca tiče tamo je malo drugačiji sistem i uopšte ne bi tako lako našima bilo da se plasiraju kroz taj Tokijski turnir jer koliko ja kontam pitanje je da li bi uopšte i igrali na tom turniru jer imaju još dva,jedan u Nemačkoj,a drugi u Italiji..Mislim da je naša najbolja šansa ovaj turnir u Bugarskoj. Italija je na jedvite jade dobila Fince 3:2,Bugari su se dosta mučili sa Slovencima u prvom setu,nisu u nekoj formi. Tako da u polufinalu možemo očekivati ili Italiju ili Finsku a onda u finalu Bugare pa šta bude...