Board index Razni Sportovi Odbojka

Muška reprezentativna odbojka

Re: Muška reprezentativna odbojka

Postby Lester Bo » 19 Jun 2024, 17:32

Tako je bre.

Valjda neće usrati sada ovo do kraja.
Lester Bo

Postby Dexi » 19 Jun 2024, 17:32

Ma bravo bre momci :blue: Kakav preokret ,krucijalna pobeda,iako im je selektor dao Kovacevica i 2 seta fore.
Zaslužili su momci da odu na OI ,digli su se posle ocajnog prvog vikenda.
Sad Slovenci sutra da ih dotuku,i da Poljaci opravdaju ulogu favorita i to je to.
Dexi

Postby Storm » 19 Jun 2024, 17:33

Aaaaaaaa, idemooooooo!!!!!
Storm

Postby Pit Bull » 19 Jun 2024, 17:33

Da smo igrali bez Kovacevica od pocetka, bilo bi 3-0.

Ali i ovo je ogromno. Nisam ocekivao pobjedu znajuci kakav mentalitet imamo. A povratak nakon 0-2 bas ugodan sok za mene.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Novosadista » 19 Jun 2024, 17:34

Svaka cast za ovu pobedu. Zasluzili su ovi momci da odu na Olimpijske igre nakon kojih mora da dodje do smene generacije. Odbojka u Srbiji i dalje zivi
Last edited by Novosadista on 19 Jun 2024, 17:35, edited 1 time in total.
Novosadista

Postby Dexi » 19 Jun 2024, 17:34

Hajzenberg wrote:Nekad možda i valja iskukati kao i većina nas posle izgubljena prva dva seta i kao što vaskoliko forumaštvo to radi ponajviše u košarci i fudbalu pa se stvar ipak posle okrene. U zadnjem setu smo imali i sreće ali pre svega pameti.

Sada treba valorizovati ovo do kraja, jako je dobro što je sa Turskom tek za dva dana a Kuba sutra sa Slovenijom.

Što se tiče Jančićevog suflera to je jedan neopevani dripac sve i da ima odbojku u malom prstu.

Šta kažeš sada Hajz :biggrin: Iskustvo i domaci teren su presudili :biggrin:
Dexi

Postby D-Mill » 19 Jun 2024, 17:42

Hajzenberg wrote:
Što se tiče Jančićevog suflera to je jedan neopevani dripac sve i da ima odbojku u malom prstu.

Odavno veci prostak nije bio sufler da sam ja cuo na tvu. Sta lik komentarise i prica, nevezano zna li odbojku ili ne. Nabijedjen, odvratan.
D-Mill

Postby Tegi » 19 Jun 2024, 17:43

Loka wrote:Упркос Колаковићу
Свака част момци.

Ne piši svašta. Nemoguće je sa ovako psihički nestabilnim i igrački nedovršenim primačima uvek pogoditi rotaciju. Argentina, Kanada, Kuba, 3 meča zaredom imaju preslikan tok baš iz razloga što se u toku meča određuje rotacija. Jedina alternativna metoda je zvati Kanginog vrača. Sa ovakvim prijemom očekivao bih 3-0 ili rutinskih 3-1 za nas, nema dileme da nas je Uroš prodao u drugom delu drugog seta.

Nadam se da će neko dostaviti Jagličiću šta su ova dvojica izlupetala na 5-2 i 5-3 za nas u poslednjem setu, da im očita jednu pedagošku bukvicu.

D-Mil, sin Vanje Bulića. Nijednog od svojih grmalja nije vaspitao kako treba.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Pit Bull » 19 Jun 2024, 17:44

Kad je idiot rekao na 5-2 da je to to i da ne mozemo izgubiti, znao sam da ce biti belaja.

Istog momenta 3-0 serija.

Mislim da se nije oglasio do kraja meca.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Hajzenberg » 19 Jun 2024, 17:46

Pošto si ti Deksi u 99% svega i svačega i sa i bez pokrića večiti optimista za razliku od nekoga ko je u 99% slučajeva večiti pesimista onda je ovo fazon zakona velikih brojeva ili metoda slučajnog uzorka :biggrin:

Šalim se naravno, pa znaš i sam koliko smo na ovoj temi od oktobra strana ispisali i kalkulacija izneli tako da je na kraju dana svima naravno i više nego drago zbog ovakvog epiloga. Odlučilo je verovatno malo više i iskustva i kvaliteta na našoj strani, domaći teren ipak je barem po meni i očekivano izostao a i faktor psihologije prevagao na našu stranu.

Oglasio se Pite sufler i posle toga kada je rekao da je pre meča prognozirao na jednu loptu konačan ishod. Svaka čast Jančiću što ga je trpeo, gađao bi ga ja čime stignem.

E sad vidim i ko je dotični posle Tegijevog upisa.
Hajzenberg

Postby D-Mill » 19 Jun 2024, 17:49

Pit Bull wrote:Kad je idiot rekao na 5-2 da je to to i da ne mozemo izgubiti, znao sam da ce biti belaja.

Istog momenta 3-0 serija.

Mislim da se nije oglasio do kraja meca.

Lik ima komentar tipa: Ne znam zasto ne igra (npr) Kovacevic, kakav neprofesionalizam prema selektoru, lica na tom mjestu.

Kakva ubijedjenost u svoje znanje. Dalabu.
D-Mill

Postby Fudbaloman » 19 Jun 2024, 17:57

Bravo momci, bravo!!! Mislio sam posle 0-2 da smo otpisani, a verujem da nema onog ko to nije mislio? Ako neko nije, cestitam mu! :okk: Da li se sad bar okvirno zna sta nam treba da siguricu do kraja? Da li bi recimo "Nikolino pustanje" bilo dovoljno ili nam treba pre toga nesto i da li pre mozemo eventualno i resiti?
Fudbaloman

Postby Dexi » 19 Jun 2024, 18:00

Ono što je dobro da Kuba već sutra igra sa Slovenijom u 20 :30.Sve osim pobede Slovenaca posle ovakvog poraza Kubanaca danas za mene bi bilo ogromno iznenadjenje.

Onda u petak u 16:30 igraju su Bugarskom,dakle manje od 20 sati posle meča sa Slovenijom.Tako da ako sve bude kako treba već u petak bi moglo sve da bude rešeno.

Ne smemo takodje nikako da potcenimo Turke,jer smo igrali neke teške mečeve(izgubili u Tokiju).

Ako bude sve kako treba mečevi sa Slovenijom i Poljskom ne bi trebali da nam budu presudni.

Velika je ovo šansa i verujem da je momci neće propustiti. :okk:
Dexi

Postby Dexi » 19 Jun 2024, 18:01

Fudbaloman wrote:Bravo momci, bravo!!! Mislio sam posle 0-2 da smo otpisani, a verujem da nema onog ko to nije mislio? Ako neko nije, cestitam mu! :okk: Da li se sad bar okvirno zna sta nam treba da siguricu do kraja? Da li bi recimo "Nikolino pustanje" bilo dovoljno ili nam treba pre toga nesto i da li pre mozemo eventualno i resiti?

Ne mora niko da nas pusta,dovoljno je da Poljaci i Slovenci opravdaju ulogu favorita i dobiju Kubance :okk: .

Uz naravno našu pobedu protiv Turaka koja je apsolutni imperativ.
Dexi

Postby leteceprase » 19 Jun 2024, 18:02

Kuba za pobedu protiv Slovenije 15,12 ili 10 bodova. Nista ovde nije jos gotovo.
leteceprase

PreviousNext

Return to Odbojka