Pa idiotska su pravila Dexi, o tome pricamo

Ako je nesto pravilo, ne znaci da je ok, jer pravila neko smislja, a to ne znaci da je taj neko to uradio na logican i pravedan nacin. Sto se kosarke tice, to se prvi put odnosilo na 2017. godinu kada su Slovenci uzeli titulu, jer su do tada EP u kosarci bila na dve godine a od tada na 4. Pre toga, svako EP pred OI je davalo direktne plasmane na iste finalistima, to si zaboravio. Cinjenica je da odbojka glumi nesto sto niko drugi ne radi, iz samo njima znanih razloga i ako je istina da se to menja od sledecih OI, to vec ima smisla, samo sto sad jbg mi necemo biti prvaci ko zna kad

Mada opet ko zna, nismo mi ni te 2019. ocekivali, ni bili ni u nekom drugom krugu favorita pa smo pocistili sve. Ne treba nasu odbojku nikad otpisati, mozda nismo krem kao pre ali ja se i dalje nadam da necemo pasti na neke niske grane, vec odrzavati status uz najbolje ako nista vise od toga.

Jos nesto, stvaram sliku da je recimo na Nikolinom mestu Vanja, mislim da se nasa pobeda danas ne bi dovela u pitanje ni da smo izasli sa reketima

Nikola je uvek previse hladan lik za razliku od Vanje kod kojeg je sve prstalo, ali dobro, ajde da se ne bavimo Nikolom vise, ja se samo nadam da nece doci u situaciju da nemirno spava posle sutrasnjeg dana, iako on nista nije kriv u onom pravom smislu da se razumemo, ali ipak ako imas dovoljno patriotskog u sebi kao sto sam siguran da ima, ne moze da te ne proganja cinjenica da si imao priliku pustiti svoju reprezentaciju na OI, a nisi, naravno u slucaju da ne daj Boze sutra nesto krene po zlu u mecu sa Kubom.