Board index Razni Sportovi Odbojka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 07 Sep 2025, 23:12

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Cvele » 07 Sep 2025, 23:17

Jbt šta je ovih "guests", ozbiljne brojke.
Cvele

Postby SemperIdem » 08 Sep 2025, 00:06

Lepo je što prate.

Pre par sam dana dobio nekoliko poruka od jednog od 4-5 najčešće spominjanih naprednjaka na ovom forumu (sam vrh stranke), nevezano za Avangardu.
Možda i nije pametno da o tome pričam, ali neka.

Da li je moguće, čoveče, da sam ti na tapetu dok ti se stranka koprca i pitanje je trenutka kad će potonuti? Smetaju mu neki moji komentari.

I šta običan čovek da uradi kad mu se tako nakači lik za kojeg ne važe ista pravila kao za većinu? Spremiš se i čekaš.
Ja kao stari paranoik sa tim nemam problem, štekovi sa samoodbrambenim rekvizitima su na svakom koraku :biggrin:

Hoću da kažem da su trenutno u fazi jajarenja i da pokušavaju da na sve načine zastraše narod. Nažalost, često im ide od ruke.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Corba do groba! » 08 Sep 2025, 00:17

Drzi se, prijatelju.

Svasta se radi, mozda je pametnije cutati, al ne mogu. Ne znam da li nas ima dovoljno koji necemo, ne mozemo, ali ni ovo nije zivot, tako da nek bude sta biti mora. :okk:
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby Niksicanin » 08 Sep 2025, 05:54

Један друг из БГ ми рече да су га сјебали потпуно, добио је да ради посао на нивоу бабе сере. Јбг, није хтио да се укључи на било који начин што се ћација тиче.
Пошто је укључен у те ствари, рекао ми је да су само забранили концерт на Калимегдани момцима јер им је гост био неко ко их прозива. И пукоше момци 50.000 евра, нема везе што су карте распродате или било шта друго.
Niksicanin

Postby Niko123 » 08 Sep 2025, 09:03

:puke:
Niko123

Postby Everton804 » 08 Sep 2025, 10:02

Niksicanin wrote:Један друг из БГ ми рече да су га сјебали потпуно, добио је да ради посао на нивоу бабе сере. Јбг, није хтио да се укључи на било који начин што се ћација тиче.
Пошто је укључен у те ствари, рекао ми је да су само забранили концерт на Калимегдани момцима јер им је гост био неко ко их прозива. И пукоше момци 50.000 евра, нема везе што су карте распродате или било шта друго.

Za sta to? Dragi Bravo? Za njih znam da vec odredjeni period imaju velikih problema sa drzavom posto mi firma gde radim saradjuje sa njima
16.1
Everton804

Postby Dovla933 » 08 Sep 2025, 10:27

Everton804 wrote:
Niksicanin wrote:Један друг из БГ ми рече да су га сјебали потпуно, добио је да ради посао на нивоу бабе сере. Јбг, није хтио да се укључи на било који начин што се ћација тиче.

Za sta to? Dragi Bravo? Za njih znam da vec odredjeni period imaju velikih problema sa drzavom posto mi firma gde radim saradjuje sa njima

Hahah koje lažne preče lele, otkazuju jer su pukli sa prodajom.. Ne bih da pisem ovde, jer se sve čita, a već sam imao problema zbog nepromišljenosti :D
Dovla933

Postby Cvele » 08 Sep 2025, 10:29

Dovla933 wrote:Hahah koje lažne preče lele, otkazuju jer su pukli sa prodajom.. Ne bih da pisem ovde, jer se sve čita, a već sam imao problema zbog nepromišljenosti :D

Može se praktično reći da si bio u poteri
Cvele

Postby Ziks96 » 08 Sep 2025, 11:36

PKAŠ
Ziks96

Postby murinjo80 » 08 Sep 2025, 11:44

Zar nije isla prica SAJ pod komandom Amerikanaca,zvalavi se nista ne pita.Svi sve imaju za njega sta je radio i radi danas zvalavi .Mnogo mi gledamo filmove holivudske izgleda.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Woodoo » 08 Sep 2025, 11:50

Woodoo

Postby Niksicanin » 08 Sep 2025, 11:59

Everton804 wrote:

Valjda, valjda zbog Georgieva. On zvao nekoga rekli njemu da nije zbog njega, a ovima da je zbog njega.
Nemam pojma pravo da ti kažem. I zabole me za to. Važno mi je što su mi ovoga druga sjebali jbmhustžvlv.
Niksicanin

Postby Fred Perry » 08 Sep 2025, 12:07

Teško da je to dragi bravo jer koliko se sećam krava koja je ukrala tu stranicu ima neke veze sa snsom .

A i ta riba je svakako ukrala dragi bravo od ljudi koji su to napravili, valjda bila sa njima i imala šifre i digla naloge. I sad se leši od para od žurki i slično. Čak je napravila žurku u nsu gde su ljudima pokrali jakne tako da ko je jebe ako su je sjebali

Ovi što su originalno to držali su napravili novu stranicu ali naravno imaju brda manje pratilaca, i oni su protiv SNS-a svakako ne bi ni dobili da prave koncert na kališu.
Fred Perry

Postby Mikisha » 08 Sep 2025, 12:34

Sto zbog Georgijeva, zar nije i on caci?
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

PreviousNext

Return to Odbojka