Puta Tapar wrote:Vidim ti držiš nacionalne rekorde pa su ti ovi naši sramotni i očajni.
Inače, kolko nervira ovo novo pravilo za neispravan start.
Ne držim brate ali sam isto samokrtičan bio prema sebi dok sam se ozbiljno bavio atletikom od '84-91.
Bio sam dva puta viceprvak Beograda u kategoriji starijih pionira u dalju i viceprvak Srbije (ex SFRJ) Stotku sam trčao 11.5 (tada se ručno merilo) sa svojih 14g.
Bio sam član najjače štafete 4x100m za strarije pionire u Begradu i ekipnog prvaka u sezoni '87-88. Klub tadašnji DMB Rakovica. Zvezda mi je nudila '88 stipendiju da pređem kod njih u ekipu.
Dakle ateltiku jako, jako dobro poznajem do najsitnijih detalja a rezultate ponekad lakonski i grubo komentarišem jer me stvarno smara opširno objašnjavanje i "prosipanje pameti" kao što to rade drugi forumaši recimo na temi basket itd. a mogao bih s' obzirom na predznanje o ovom sportu.
Ako dođeš na EP nekih 20ak dana pred OI i istrčiš 100m u kvalifikacijama 10.54 (ako se ne varam) i gori od tebe po rezultatima budu samo dva takmičara ( očigledno po rezultatima jedva profesionalci) kako da karakterišmo takav rezultat?
Što se dalja tiče 7.95m je solidan skok. Solidan, ništa više.
7.61m je na nivou mogućnosti par stotina ljudi trenutno u svetu, ako ne i par hiljada. Dakle slabo, da ne ulazim u problematiku povrede.