Bravo za Angelinu, posebno za mentalnu snagu na 197.
Puta Tapar wrote: Ja našu atletiku i dalje gledam kao tešku egzotiku oa mi je generalno letvica (hehe) nisko postavljena. Realno je bilo da smo sa slabijom konkurencijom bar mogli negde da profitoramo.
Da je egzotika jeste, a letvice ne postavljamo mi nego oni svojim prethodnim rezultatima. Da je Ivani neko pre tri godine, kao srebrnoj na juniorskom evropskom sa 11.38s rekao da ce biti daleko od tog rezultata i 24, mesta u Evropi ne verujem da bi to prihvatila sa odusevljenjem kao sto bi neka Mica, Drca (i ja sa njima) bila odusevljena sa 11.61, Ivana siguran sam ne. Velika vecina nase reprezentacije, kuglasi, Stevic, Kostic, Ivana i Kijanovici sigurno nisu zadovoljni svojim izvedbama u Rimu, a sad sto ima zadovoljnih i to je sasvim u redu, malo je bezveze ubedjivati druge da budu zadovoljni, Ne znam koliko utice na sportiste tri negativna komentara na fb i jedan na avangardi, secam se Amele koja se pet godina uzastopno raspadala uz komentare, bice bolje, uspeh je to, iskustvo za ubuduce i tome sl. pa joj to na kraju balade nije pomoglo da dodje do uspeha na najvecoj sceni.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.