Obicno se ljudi samocitiraju kad zele da dokazu da su pametni, ja sam juce u tri reda napisao dve pogresne stvari, niti je oboren rekord SP, niti je druga Jamajcanka nesto, prastajte. Osim devojaka, juce su i momci trcali polufinale na 100m. Tebogo iz Bocvane je tako lako istrcao 10.11, ko zna gde su granice za tog momka. Jamajka je na OI bila bez momka u finalu, sadasnjost je sumorna, sudeci po ovom SP gde opet nemaju finalistu u muskom sprintu, ni buducnost nije puno svetlija.
Ajde sto je Ivana bolja od svojih prethodnica, ali mene impresionira kakva je u odnosu na Ivanu iz 2020. koja je isla 11.90. I sve to je postigla bez vidljivih promena, i dalje izgleda kao neuhranjena devojcica, nigde sprinterskih bicepsa i butkica.
Janko wrote:Sutra je za nas izuzetno zanimljiv dan.
Svasta smo pisali na ovoj temi u poslednjih 8 godina, samo nismo proslavljali medalju sa svetskog prvenstva. Adriana krece u lov u 13.40, a Ivana u 16.30. Obe su ozbiljni kandidati i ako pruze svoj maksimum bice veselja.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.