Slažem se sa Zlajom.
Čim vidim da je nekome ,,najodvratnije/najgore/najpogubnije'' nešto što opozicija radi, znam da tu nešto ne valja. Treba li podsjećati da su čak i žuti izdajnici imali bolju poziciju što se tiče kosovskih pregovora, i da je stanje bilo značajno bolje? Jeste loše biti izdajnik, ali je mnogo gore biti nesposobni izdajnik, ovi će dati i što ne moraju da daju. Nisam pobornik toga da se mora birati između dva zla, ali sam siguran da je od ove vlasti, čak i prethodna manje zlo.
Nisam vidio da oni najavljuju da će se suprostaviti zapadu, mada sam siguran da bi i to lagali, ako bi procijenili da im može dobro doći. Međutim, vidio sam da imaju jasan stav po pitanju nekoliko stvari - bez članstva u UN za Kosovo, bez zaobilaženja Ustava i rezolucije 1244, i bez referenduma (mada su za taj dio oko referenduma lukavo dodali ,,u postojećim uslovima'', ne sumnjam da bi ga sproveli kad bi procijenili da su se stekli demokratski uslovi

), a nisam siguran da Vučić može makar da obeća bilo koju od tih stvari.
Ne treba ni njima vjerovati, ali ne znam kako nekom može da bude odvratnije to što opozicija priča i radi, od toga što Vučić radi, posebno kad pogledamo šta je pričao prije dolaska na vlast.