Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby DON » 23 Nov 2018, 15:16

Ovo vam je prica sa ulice, Beograda, Herceg Novg, Niksica, Nisa, Zubinog Potoka, Kragujevca, Novog Sada, Pristine, Podgorice, K. Mitrovice, Banjaluke...

DON wrote:Nije, mafijasko je, kao sto ni ovo nije diktatura, ni politika, vec klasicno mafijanje, u Srbiji, Crnoj Gori, na Kosovu, u Republici Srpskoj...

Tako gledajte i politiku u tim 'drzavama" i "politicare". Hobotnica! Sve se menja, cak i zapad i istok svoje stavove, ali zna se ko i sta ovde vlada i ko se nikada ne menja.

DON

Postby bwa » 23 Nov 2018, 15:45

DON wrote:Ovo vam je prica sa ulice, Beograda, Herceg Novg, Niksica, Nisa, Zubinog Potoka, Kragujevca, Novog Sada, Pristine, Podgorice, K. Mitrovice, Banjaluke...

DON wrote:Nije, mafijasko je, kao sto ni ovo nije diktatura, ni politika, vec klasicno mafijanje, u Srbiji, Crnoj Gori, na Kosovu, u Republici Srpskoj...

Tako gledajte i politiku u tim 'drzavama" i "politicare". Hobotnica! Sve se menja, cak i zapad i istok svoje stavove, ali zna se ko i sta ovde vlada i ko se nikada ne menja.

Sto si se uozbiljio jebote... Daj neke rave, zajebi politiku :biggrin:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby DON » 23 Nov 2018, 15:51

Ma nervira me to sve dole, eno mi 20% familije tamo, svi znaju sve, a onda uzmes i otvoris portale ili novine ili ne daj Boze upalis TV i citas sva ova proseravanja. A jos vise me iritira kad ljudi padaju u vatru zbog te propagande i spinova. A rave su tu uvek, zaljubio sam se cetiri puta od subote, devojka mi se ljuti, al ko je jebe :biggrin:
DON

Postby bwa » 23 Nov 2018, 16:17

DON wrote:Ma nervira me to sve dole, eno mi 20% familije tamo, svi znaju sve, a onda uzmes i otvoris portale ili novine ili ne daj Boze upalis TV i citas sva ova proseravanja. A jos vise me iritira kad ljudi padaju u vatru zbog te propagande i spinova. A rave su tu uvek, zaljubio sam se cetiri puta od subote, devojka mi se ljuti, al ko je jebe :biggrin:

Ko joj je kriv kad je tebe izabrala :jezik:

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby DON » 23 Nov 2018, 16:43

I ja to kazem... Ima li sta novo u nasoj Crnoj Gori miloj i dragoj, zivi li se bolje ili ste i dalje sirotinja ka i mi? I kakva se sad prasina baca u oci?
DON

Postby Доследан » 23 Nov 2018, 16:46

Да ли је спин или не могуће да наш народ доле зна. Али ко год мисли да ће се на крају све ријешити договором грдно се вара. Ова фарса ће за пар дана проћи али деси ће се опет нека за пар мјесеци и тако док неком не пукне филм на западу и не направи срање како би то окончао. Ако Србија не набави добар пво систем а под томе мсл и да се задужи за с300, дали би нам Руси сигурно по некој повољнијој цијени.Све друго је џабе кречење распалог зида. Неће се мијењати сигурно однос снага у свијету као што неки причају и лажу народ, па да се на неки начин КиМ врате под било какву надлежност Србије.
Доследан

Postby bwa » 23 Nov 2018, 16:49

DON wrote:I ja to kazem... Ima li sta novo u nasoj Crnoj Gori miloj i dragoj, zivi li se bolje ili ste i dalje sirotinja ka i mi? I kakva se sad prasina baca u oci?

Ko sirotinja, zakla sam u subotu krme I june, napravio kobasicu, slaninu I ostali djakonije :biggrin: . Ima da se vratim na 110 Kila do proljeca!
A sirotinja brate bogami, prasine koliko hoces, himne, grbovi, rezolucije, sve imamo.

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby DON » 23 Nov 2018, 16:54

A i kod nas konacno doslo malo ladnije pa se kolje sve i svasta i ide miris topljenja cvaraka varosicama, lepe stvati, a do pre nedelju dana blejali u kratkim rukavima, a i to su lepe stvari, ali svinjokol malo okasnio. Slave idu sad, a i dje ces za novu?! Plata i dalje 25 hiljada. To ti je oko 200 evra. Neki i dalje cak moraju da vrate deo platurine poslodavcu, jbg, nije ni njima lako, em ne placaju poreze kako treba, em im zene nisu zahtevne, ide nova godina i proslava, ne sme se brukati. Nego jebes to, treba pricati o grbovima, to su bitne stvari. Evo, da te pitam ja, sto hoce ti Kinezi sa vasim autoputom i Tarom? Eno kod nas isto hoce reku da ubace u cev, a to je ok.

ali to ne moze da traje vecito... A plate kakve su u vas?

Braca Azeri!

DON

Postby treci » 23 Nov 2018, 20:39

Ron Swanson wrote:Uh al' nam ga zavuče Štrahe. To je ta probuđena evropska desnica koja će da ustane protiv novog svetskog poretka isto kao i Tramp... Not.

Mađarska bila uzdržana kao Slovačka. Tamo su takođe avanti populist. Sa njihove strane dosta. Ove 'bratske' nam države Hrvatska, Crna Gora i Mkd glasale za. A to je bivsa nam yu za kojom krug 2 toliko plače.

Elem što se tiče ovog danas na severu KiM vidi se genijalnost naprednjačke logike da je bitno što je komandant kps na severu Srbin po briselskom sporazumu. Jako bitno, i da je vanzemaljac bitno pod čijom je komandom.
treci

Postby teglica » 24 Nov 2018, 00:36

DON wrote:Ovo vam je prica sa ulice, Beograda, Herceg Novg, Niksica, Nisa, Zubinog Potoka, Kragujevca, Novog Sada, Pristine, Podgorice, K. Mitrovice, Banjaluke...

Najveca istina
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby Isak » 24 Nov 2018, 21:25

Opasan kiks Kesića. Osramotio se noćas.
Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Postby Radonjaa » 24 Nov 2018, 21:29

Osramotio se kad je doveo Darka Ivanovića.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby DON » 24 Nov 2018, 22:39

Sto i sto?
DON

Postby 71:70 » 24 Nov 2018, 22:54

???
71:70

PreviousNext