Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Isak » 24 Nov 2018, 23:10

Opleo po Hepiju , jer su pustili u program Mladića. Tobože ratni zločinac.
Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Postby DON » 24 Nov 2018, 23:13

A dobro, pogledah sad na yt, to je vec klasika od njega tj. njih koji mu pisu, ali njegovo tj. njihovo pravo da veruju u pravo i sud u Hagu. No, svi mi znamo vrlo dobro da Ratko nije ratni zlocinac. A Hepi je za degenerike i deo je hobotnice :biggrin:
DON

Postby Radonjaa » 24 Nov 2018, 23:14

Isto kao što je Kesić dio hobotnice.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby DON » 24 Nov 2018, 23:16

Nije. Nego pusti to, daj mi objasni ko je onaj tetovirani sto je bio gost prosli put?
DON

Postby Доследан » 24 Nov 2018, 23:28

Ако не каже да је злочинац не може бити европејац и један од малобројних Срба који је политички коректан за Сарајевску џамахирију. Мало мало па интервју са њиховим телевизијама. Све што говори као саркастично али уперено против Срба ако се изузме господар. Занимљиво да је четник са сјевера.
Доследан

Postby Isak » 24 Nov 2018, 23:29

DON wrote:Nije. Nego pusti to, daj mi objasni ko je onaj tetovirani sto je bio gost prosli put?

Darko Ivanović. Crnogorski novinar , građanski aktivista , vođa navijača Budućnosti , borac protiv izdajničke vlasti u CG. U prevodu svirač kurca.
Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Postby DON » 24 Nov 2018, 23:42

Dosledan, jbg, ne mogu ljudi koji teze da budu evropejci da shvate da nije poenta u slepoj podrsci svake odluke, u ovom slucaju Haskog tribunala, vec da je bit i srz svakog pravog coveka u primeni medjunarodnog prava i kritici suda ako se on pretvori u deo politickog arsenala. Svako ko ima iole pameti i logike moze da vidi da taj medjunarodni sud ne radi kako treba da radi, po pravu, vec po zadatku i to je nesto cime bi ozbiljan evropejac mogao da se pozabavi, uz naravno dobru satiru i salu, sto da ne.

Isak, a ne znam mu dela, al fino gostovanje je imao.

Inace, sinoc Buksovci opet pokidali! :biggrin:
DON

Postby Radonjaa » 24 Nov 2018, 23:43

Isak je zaboravio i da je policijski doušnik. :D
@DON Lik je klošar. :biggrin:

Radonjaa

Postby Isak » 24 Nov 2018, 23:51

Ne bih rekao da je policijski doušnik.
Izgubio je posao na javnom servisu , jer je protiv vlasti.
Trpali su mu i sukob interesa oko funkcija u nekim organizacijama , jer je protiv vlasti.
Čisto sumnjam da bi to radili da je "policijski doušnik"
Ni meni nije omiljeni lik , ali nemojmo te kafanske špekulacije.
Isak

Postby Доследан » 25 Nov 2018, 00:25

Дон добро си све рекао али нису одлике тих европејаца да преиспитују одлуке било чега са запада, ни на какав начин. Онда не би били то што јесу. Бар то нећеш дочекати у Србији.
Доследан

Postby Radonjaa » 25 Nov 2018, 00:28

@Isak Takozvani good cop.

Radonjaa

Postby DON » 25 Nov 2018, 00:44

Dosledan, znam ja dosta tih evropejaca, ali i normalnih ljudi, koji su bili takvi, a onda kad im se lepo pojasni pocnu i sami da razmisljaju. Mada, teske su to stvari. Sta znaci biti evropejac danas. To se meni cini kao nesretni niz kompleksa vise i nize vrednosti. Kao jao ja sam rodjen u Srbiji seljak varvar debil, daj da sve prihvatim od njih i bicu kul tip. Ne ide to tako. Srbija je Evropa. Bila i bice. Zemlja i ljudi. Civilizacija. Ali drzava nam je haos. Svasta smo pretrpeli i jbg, za nesto smo i sami krivi. Za mnogo toga. U sustini smo na losoj poziciji i to nas jebe. I zato nas jebu. Od gore i od dole, od zapada i od istoka. Ja zato ne zameram tom Kesicu toliko, volim da ga gledam, jbg ne moze sve biti po mome, nije moja emisija.

Evo sad je 100 godina od kraja Velikog rata. Medjunardno pravo je super, sudovi su super, ali primena. Covece, koja politizacija. Generalno i samo pravo danas u svetu nije puno odmaklo, cast zemljama koje imaju izuzetke. Ali pogledaj na primer proces oko Principa i Mlade Bosne. I pogledaj taj Haski tribunal. I videces koliki je tu upliv politike i koliko je pravo otislo od svoje svrhe tj. sudovi. Eto neka malo obradi ozbiljnije te teme kroz salu, moze se. Eno Buksovci nam redovno daju izvestaje i analize sudjenja u PG oko drzavnog udara tj "drzavnog udara". To ja Kesicu zameram, sto je sirok, ali nije dovoljno sirok. Nemamo svi bre malu djoku ko Tegi i Radonja pa da mozemo da udjemo tako lako! :biggrin:
DON

Postby Фантом » 25 Nov 2018, 01:18

Ja sam 24minuta prestao da gledam odavno, mada me dusmani naterase skoro da odgledam dve emisije i jos vise ucvrstilo stav da to ne pratim.
U pocetku je bilo ok, sprdnja i parodija na sve, ali kako mu je rasla popularnost okrenuo se totalno ka evropejkoj publici i krenuo zestoko da sektasi sa tim njihovim ubedjenjima.
Inace ima nesto "dobro" u ovakvim desavanjima, barem ovi dobronamerni i nepromisljeni evopejci polako ali sigurno menjaju misljenje kada vide da Vucic dobija njihovu podrsku.
дошао да вређа
Фантом

Postby DON » 25 Nov 2018, 01:36

A jbg meni je on jedini izvor informacija tipa Palma jahao kamilu, dje ja to da vidim, nemam ti kad da stignem, takav mi je zivot, sto cu sta me napadas tu :biggrin: ja ti tv ne gledam, novine ne citam, samo sport i kurve ka sto znas. Plus na jutjube pet kanala pretplata grobari net nba buksovci drzavni i kesic. I ako kod BI ispadne neko kul ka sto je Dzoni sad ovo sto kacise.

E, a mogu da zamislim koja je sad to sizofrenija u njihovim glavama, mi smo vam dali srce na srebrnoj tacni, onaj lepio Bulevar Ratko Mladic, a sad njemu sve, a nama tuki :lol2: zajebana je ta Evropa, zapad, politika i interesi. Evropejci nasi na steroidima i misljenje njihovo, bjezi.
DON

Postby Dimitrije » 25 Nov 2018, 05:11

Доследан wrote:Занимљиво да је четник са сјевера.

Ono kad oslepis od mrznje pa se lepo diskvalifikujes iz svake ozbiljne rasprave. Za 150 I kusur emisija jednom se "opredelio" kad je stavio Pavkova na solju. Pricao je I da ide sa Sergejom na basket. Ciji ono bese Sergej, "tvoj" ili "njihov"? Covek je klovn. Ali tebe to ne cudi, jel' da, posto je cetnik sa sjevera :okk:
Dimitrije

PreviousNext

Return to Turniri