Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby balkanski spijun » 06 Dec 2018, 11:15

Ovo sto je Karanovicka uradila je sljam najvece vrste.
Gospodjo postujemo tudje zrtve,ali medju tim silnim zrtvama sigurno je bila I potresna ispovest jedne,jedine Srpske zrtve.

Sramno da sramnije ne moze biti.

Ako su ovi I ovakvi organizatori ptotesta,sigurno ne idem sa istima.

Bolesno.
balkanski spijun

Postby Juancho » 06 Dec 2018, 11:18

Najveći izdajnik u istoriji države prodaje Kosovo - I dalje je ok pravim Srbima, ipak nije žuti. I treba da nas karaju i šoraju po nama.

Air na 1 komentar o Vučiću napiše 50 o opoziciji jasno sledeći politiku svog idola. Jbg, samo da nisu žuti i sve ok :okk:

Šta me boli kurac dal Karanovićka priča, ne idem zbog nje, idem da pokažem da nismo totalno mrtvi kao narod. Ako krene da serenda nešto, popiće zvižduke i ćao. A vi čekajte Isusa da siđe pa da vas povede u protest.. Mada teško, I njemu bi manu našli.
Oligarhstars wrote: Sine sad ti najozbiljnije kazem za ovaj post da te nadjem ne bi ti cela teretana pomogla u koju ides...
Juancho

Postby stihl » 06 Dec 2018, 11:32

Карановићка и екипа се брину за Космет као и свака шиптарија.
stihl

Postby AirBall » 06 Dec 2018, 11:35

Juancho wrote:Šta me boli kurac dal Karanovićka priča

I mene bas briga sta prica Mira...

Problem je ono sto vec godinama radi...

Duleta izuzetno cenim i volim kao trenera, ali covek se ni ne izjasnjava kao Srbin, ne identifikuje se sa mojim narodom i ne vidim zasto je autoritet po ovom pitanju..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby balkanski spijun » 06 Dec 2018, 11:35

S takvima ne.

To moses da drzis predavanja ovim mladjima,Ali nemoj meni o Gazimestanu,smrkovima,mobilizaciji,pistaljkama,udaranju u serpe,Kosovu.

Izjebalu su nas kao majmune,za sve.Od mene,dosta.Kad se uverim da su to prave vrednosti,pravi ljudi,eto me.Do tad,hvala lepo.
Kud svi tu I mali Mujo.E,pa Mujo se opametio.
balkanski spijun

Postby Zlaja » 06 Dec 2018, 11:37

Čuvajte se Karanovićke, ta je zaradila milione na muci ovog naroda, opljačkala i uništila sve za šta se dohvatila.

Nije partiota kao npr. Mile Ronhil, on je uneo zastavu i obezbedio datum za proslavu.
Zlaja

Postby AirBall » 06 Dec 2018, 11:38

Zlaja wrote:Čuvajte se Karanovićke, ta je zaradila milione na muci ovog naroda, opljačkala i uništila sve za šta se dohvatila.

Podseti me Zlajo molim te, sa godinama dolazi zaboravnost, jel bese Mira glumila Muslimanku koju su silovali Srbi i na taj nacin ucestvovali u satanizaciji srpskog naroda?
AirBall

Postby stihl » 06 Dec 2018, 11:41

Миле је пеницилин за олош :okk:
stihl

Postby Buzz » 06 Dec 2018, 11:53

5 oktobar ne bi ni izbliza delovao onako da nije izasao obican narod na ulice, mislim da 50% ljudi tada nije ni bio politicki opredeljen nego mu je bilo muka svega i zeleo je promenu na bolje(ne bih da komentarisem to sto se nada nije ispunila).

Da poentiram dok se na ulici ne digne kuka i motika tj seljak, cinovnik, gospoda, pa se to malo zacini eskalacijom nemira, to tada ce nam dizati cene, spustati plate, jebati nas kako hoce, ova situacija oko trvljenja naroda njima bas i odgovara, dok oni jebu mi cutimo(tj odobravamo). Pa susedna nam Rumunija je gorela samo zbog jednog pokusaja izmene zakona o poslanickom imunitetu, ili sada Francuska.

Vodja kad bi procitao sta se ovde pise, pisnuo bi u gace, u fazon lepi moji samo se tako raspravljajte i ostanite pasivni, a ja cu i ubuduce drzati cas...
Buzz

Postby Zlaja » 06 Dec 2018, 11:59

Mislim da ima najmanje njene krivice što uloga odgovara stvarnim dogođajima.

Valjda da nije glumila, to se ne bi ni desilo.

Najidealnije bi bilo da se sakupe glumci sa svih strana i da zaboravnim dočaraju šta se sve dešavalo u tom prokletom ratu, šta su radili i jedni i drugi i treći i peti i da je najmanje bitno koliko je koliko i pod čijom zastavom radio, već šta su svi radili. Da svako stane ispred svog imena i prezimena, a ne da se krije iza nacionalnih interesa.

Možda će i jedni i drugi i treći i peti na svoje junake gledati onako kako ih gledaju ovi prekoputa.

Ali, nažalost, najgori ološ su ipak glumci.

Što se konkretno Karanovićke tiče, neću da stajem na njenu stranu jer najiskrenije niti sam gledao film, niti pratio gluposti u vezi rata koja su snimana u regionu, ko je šta finansirao, ali možda ne bi bilo loše da se izađe iz rovova i da se malo više priča o sopstvenim zločinima, a ne samo o onima preko puta.

Videli ste i sami koliko izgleda mučno ono u Sarajevu pre par nedelja kad je Orić oslobođen, reakcije domaćih nigde.

Sramota.

Ili je to patriotski i nacionalni interes?
Zlaja

Postby Buzz » 06 Dec 2018, 12:06

Zaboravih i ovo koliko smo mi dotakli dno je po meni cibjenica da kada bi ta famozna Kija, Sloba, Luna i Kristijan organizovali proteste, vise bi se omladine pojavilo, nego sada sto ovi rade, tuga.
Last edited by Buzz on 06 Dec 2018, 12:07, edited 1 time in total.
Buzz

Postby AirBall » 06 Dec 2018, 12:06

Zlaja wrote:Mislim da ima najmanje njene krivice što uloga odgovara stvarnim dogođajima.

Valjda da nije glumila, to se ne bi ni desilo.

Najidealnije bi bilo da se sakupe glumci sa svih strana i da zaboravnim dočaraju šta se sve dešavalo u tom prokletom ratu, šta su radili i jedni i drugi i treći i peti i da je najmanje bitno koliko je koliko i pod čijom zastavom radio, već šta su svi radili. Da svako stane ispred svog imena i prezimena, a ne da se krije iza nacionalnih interesa.

Možda će i jedni i drugi i treći i peti na svoje junake gledati onako kako ih gledaju ovi prekoputa.

Ali, nažalost, najgori ološ su ipak glumci.

Što se konkretno Karanovićke tiče, neću da stajem na njenu stranu jer najiskrenije niti sam gledao film, niti pratio gluposti u vezi rata koja su snimana u regionu, ko je šta finansirao, ali možda ne bi bilo loše da se izađe iz rovova i da se malo više priča o sopstvenim zločinima, a ne samo o onima preko puta.

Videli ste i sami koliko izgleda mučno ono u Sarajevu pre par nedelja kad je Orić oslobođen, reakcije domaćih nigde.

Sramota.

Ili je to patriotski i nacionalni interes?

Dao si po prilicno koncizan odgovor zasto sa ljudima koji razmisljaju kao ti se ne moze nastupati u istoj koloni politicki...

Sve to sto je za tebe normalno je za mene nenormalno i obrnuto... :D

I nije ona glumila u srpskom filmu vec u muslimanskom propagandnom..
AirBall

Postby Radonjaa » 06 Dec 2018, 12:07

Neću da ulazim u više polemike oko nebitnog protesta na koji niko neće doći, ali ovo moram da kažem.
@Zlaja Polaziš od loše pretpostavke, a to je da su svi zločini u tom ratu bili jednaki, i da su svi snosili podjednaku odgovornost za to što se rat desio i što se odvijao kako se odvijao, pa da je onda nebitno ko je šta radio, a daleko je od toga.
Zna se ko je želio rat, zna se ko ga je započeo, i zna se kome je najviše odgovaralo da svojim zločinima isprovocira druge zločine.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby stihl » 06 Dec 2018, 12:11

Како вам не досади прозивати српски народ да се окрене својим "злочинима", а Срби још само што нису осудили куваре и везисте по разним судовима?!
Нас затиру читав један вијек, од 1914 на овамо и стално смо у дефанзиви.
Ваљда је након губитка педесет посто територије на којој смо живјели и више од тога становника, дошло вријеме да се стави тачка на тај мазохизам?
Да, требамо се окренути себи али тако да нас је брига само за собом и да нас заболи **рац за овима што нас истребљују.
Само ће тада да нам сване.
Last edited by stihl on 06 Dec 2018, 12:33, edited 1 time in total.
stihl

Postby Гроф Тинторето » 06 Dec 2018, 12:19

Srbija kao drzava osudjuje svoje zlocine i priznaje ih. Narod se protivi, ali drzava ne.

Ostale drzave ne osudjuju vec slave. Narod slavi.

Iskreno, da li iko ocekuje da Hrvatska i BiH osude svoje zlocine?
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

PreviousNext

Return to Turniri