balkanski spijun wrote:Dr Arslanagic wrote:Ако ниси ни за једне, значи да си за оне друге.
Koji su to drugi?
Зависи на којој си страни
Та реченица персонификује шизофрена резоновања политички острашћених.
Ако ниси ни за једне од понуђених, у њиховим главама си аутоматски за њихове противнике.
То се дешава када ти политика испије мозак, а везе немаш о ничему из прве руке осим о ономе што су ти усули у главу кроз неки од медија.
Њима се јебе за Србију, за страдање Срба на КиМ, за народне кухиње и тако, само да овога неко отера.
Да их неко позове на протест што се гасе народне кухиње, из куће не би могао да их истераш.
Сутра Карановићка да поведе митинг за одбрану КиМ ја ћу први да дођем на њега.
И сви ови који ће бити на том митингу. Нека поведу митинг за останак КиМ у Србији, и да се на тај начин спречи издаја и сруши издајник, ја долазим.
Или за прекид бесмисленог пута у еу која нам га не вади из гузице. И горе од тога.
Али то се неће десити.
И то оптерећени вучићем не схватају.
Уосталом као и они који су били оптерећени жутима па су гласали за овог издајника само да њих више не гледају.
Ја сам и тада имао исти став. И петог октобра.
Једино сам насео на демонстрације деведесетих. Тада сам схватио.
Мене интересује Србија а не ове пролазне марионете.
Интересује ме монархија, светосавље а не грађанштина и еу смрад који воња до пакла.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.