Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Radonjaa » 06 Dec 2018, 23:57

Moguće je jedino ako Marić end kompani procijene da će ta priča koja im se u osnovi ne sviđa, posredno dati neke druge rezultate, povoljnije po njih.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Ron Swanson » 06 Dec 2018, 23:58

Dosta besmislena logika o Oksfordu. Pravni fakultet u Beogradu su završili i Vučić i Sloba, pa ne vidim da izjednačavaš potonjeg sa prvim.
Ron Swanson

Postby AirBall » 07 Dec 2018, 00:00

Ron Swanson wrote:Dosta besmislena logika o Oksfordu. Pravni fakultet u Beogradu su završili i Vučić i Sloba, pa ne vidim da izjednačavaš potonjeg sa prvim.

Odlican si slagvort dao...

I Sloba i Vucic su jedan deo vremena proveli na zapadu, u Srbiju su se vratili kao vlast..

Ne iskljucujem mogucnost i da Kovic za 10-15 godina krene istim putem...

Ne verujem ljudima koji se skoluju na zapadu i vracaju se u srpsku politiku, nijedan jedini nije doneo nista dobro..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Desetka » 07 Dec 2018, 00:00

Ok, razumem sta hoces da kazes. Meni deluje da mozes da gostujes kod Marica , samo da ne pljujes Vucica i vlast. Nije nuzno potrebno da ih hvalis. Radio je par tih istorijskih emisija i bili su mu potrebni relevantni gosti.
Kad smo kod Seselj vs Kovic , barem kako ja vidim, razlika je sto Kovic nikad nije pricao afirmativno o vlasti za razliku od Seselja koji cesto zna da opravdava Vucica.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Desetka » 07 Dec 2018, 00:03

Withnail wrote:ovde se vise puta provlacilo pa bih da objasnim...bar iz moje perspektive

ja sam maksimalno protiv zutih tj prethodne vlasti...zasluzuju da se kazne da nikad vise ne dodju na vlast, zasluzuju ove mizerne procente i sto ih je neko kao av potpuno urnisao.

ali oni, dakle Tadic, Djilas i ekipa nisu drugosrbijanci! nisu sledbenici Filozofije palanke! nisu sledbenici Latinke, Srdje, Pescanika i cele te ekipe...nisi vodili vlast na taj nacin, vodili su je iskljucivo u propast finansijsku a u korist svojih dzepova i urnisanja cele zemlje za racun zapada. drugosrbijanci su ipak nesto drugo.

e sad sto su se u ovoj svojoj nemoci da imalo uzdrmaju vlast, udruzili svi oni, pa i neki iz te drugosrbijanske ekipe to je drugo...zato nista i nece uraditi ako ce vodja da im bude Karanovicka.

sa druge strane ova vlast, s obzirom da smatram da je isto izdajnicka i ekonomski urnise tj nastavlja gde su ovi prethodni stali ( s tim sto su ljudski mozda i odvratniji), dakle za promenu sam vlasti, pa iako se moze desiti da dodje gora (ako pravi drugosrbijanci kao Jankovic udju) meni tu jedino spas Partizana vuce da precutno se nadam promeni.

ali da idem na protest gde je vodja Karanovicka zaista nema sanse.

u svakom slucaju sizofrena situacija u mojoj glavi :biggrin:

Mislim da je ovo prilicno dobar osvrt na celu situaciju oko protesta , a i sire posmatrano.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby AirBall » 07 Dec 2018, 00:05

Isekli su ljudi deo iz onog klipa pa koga mrzi da premotava ovde moze poslusati u integralnoj formi

AirBall

Postby bhc_comp » 07 Dec 2018, 00:16

Bas došao ovde da okačim ovaj tvit. Mene, koji se politikom zaista retko bavim je toliko iznervirala da bih je zadavio sada da je vidim negde. Živim za dan kad će SNS gamad da se skloni sa vlasti, ali ovo govno nikako ne sme da bude pokretač bilo kakvih promena.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Withnail » 07 Dec 2018, 00:21

morali smo da osvajamo teritorije :puke:
Withnail

Postby Гроф Тинторето » 07 Dec 2018, 00:27

Vucko nikad nece pasti.
Da sam vlast, prosto bih pozeleo da gospodja bude govornik.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ron Swanson » 07 Dec 2018, 00:29

AirBall wrote:
Ron Swanson wrote:Dosta besmislena logika o Oksfordu. Pravni fakultet u Beogradu su završili i Vučić i Sloba, pa ne vidim da izjednačavaš potonjeg sa prvim.

I Sloba i Vucic su jedan deo vremena proveli na zapadu, u Srbiju su se vratili kao vlast..

Ne verujem ljudima koji se skoluju na zapadu i vracaju se u srpsku politiku, nijedan jedini nije doneo nista dobro..

Neuporedive stvari. Njih dvojica su tamo išli iz drugih razloga. Ković je bio na Oksfordu zbog školovanja, njegova knjiga je objavljena od strane Oxford University Press, a ostao je veran svojoj zemlji i čak bio svedok odbrane u postupku protiv Mladića u Hagu. Ako mu Ratko veruje, smatram da bismo morali i mi.

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/porta ... ica-u-hagu

Pročitajte optužnice protiv Miloševića i Šešelja. Posao istoričara je da se suprotstavlja svakoj zloupotrebi istorije, pa i onoj iza koje stoje moćni NATO i Haški tribunal. Bilo mi je važno da svojim studentima pošaljem takvu poruku. Ne treba da ih se plašimo. Lični primer uvek deluje", rekao je između ostalog Ković .
Ron Swanson

Postby treci » 07 Dec 2018, 05:11

AirBall wrote:

I Viktor Orban je bio stipendista Soroša pa je danas najveći neprijatelj istog.
treci

Postby Niksicanin » 07 Dec 2018, 06:19

Koviceva supruga je Niksicanka, magistrirala je i doktorirala na Oksfordu. Sad je na PMF-u, jedna divna hriscanka i Srpkinja.
Nisam primijetio kod Kovica neke prozapadne stavove, ti ako ces za njih da radis, a kontra svome narodu, ne moras ici tamo, doci ce oni kod tebe, ako si im potreban. Za Milosevica se prica da mu je profil uradio famozni Vesko Savic. Je li, nije li...
Niksicanin

Postby John Doe » 07 Dec 2018, 10:24

Гроф Тинторето wrote:Vucko nikad nece pasti.
Da sam vlast, prosto bih pozeleo da gospodja bude govornik.

Kad se budete bavili skorašnjom istorijom, tj ko se i kako okupio da bi se Milošević skinuo sa vlasti onda ćete shvatiti kako to u SRBIJI ide. Do tada uživajte u SNS Srbiji.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby AirBall » 07 Dec 2018, 12:55

Sad ce nam koalicija Bosko Obradovic i Mira Karanovic doneti demokratske promene... :D

Ima da procvetamo...
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 07 Dec 2018, 13:04

И Двери иду на тај скуп?
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Turniri