Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ron Swanson » 09 Dec 2018, 18:56

To vidi sa njima.
Ron Swanson

Postby Vujce #18 » 09 Dec 2018, 19:42

Što se nama obraćaš sa "vi"..?

Ni istom stranom ulice ne bi išao sa Karanovićkom a ne daj Bože vlast pravio.

Zato što je ta podela na mi i vi medju ljudima koji su iskrene patriote i rodoljubi zato nam tako i jeste.

Predsednik ima Blera i Šredera najveće zločince za savetnike..
Predsednik ide u eu po svaku cenu..
Predsednik je bio u Srebrenici da ga zapišavaju bošnjaci..
Predsednik veliča murata ozaren..
Predsednik gazi ustav i sve što je od nacionalnog značaja..
Predsednik gazi i po SPC nebrojano puta..
Predsednik se rukuje sa tačijem i haradinajem i daje im ono što ni žuti nisu hteli..
Predsednik je uzurpirao sve, i na čelu je kriminalne piramide..
Predsednik je potpisao briselski sporazum što je najveća izdaja Srbije u 21. veku..

Mene samo zanima air kako je on to manje zlo od bilo koga?
I kako smo svi mi koji smo za to da se skloni po svaku cenu isti kao žuti, karanovićke i ostali srbomrzci?

A tvoja politička opcija koja manje više pegla sve što sam gore naveo nije manje zlo i ona bi jedina iskreno preporodila Srbiju?

Zbog čega se bre delimo na mi i vi?
Nema razloga, ja živim za dan da se napravi jedan novi i ozbiljan patriotski savez i da predstavlja kontratežu celoj toj gomili liberala ali dok se to ne desi ne smemo dozvoliti da zla sede više mandata na čelnim funkcijama i biti njihovi sateliti.
Oni moraju da znaju da su nacionalisti ti koji ih vrte na vlasti i koji na ulici mogu svašta da promene.
E tada bi iako smo u manjini imali veći uticaj i ne bi smo smrdeli kao danas i delili se na mi i vi!
Vujce #18

Postby Milisav68 » 09 Dec 2018, 19:48

AirBall wrote:Za sve Karanovicke koje tvrde da su Srbi zeleli rat

Bilo ko da je bio na čelu bilo koje republike, Jugoslavija bi se raspala, jer su njihovi lideri zastupali svoje nacije, a one teže razlazu i formiranju svoje države, rekao je u serijalu Radija Slobodna Evropa "100 godina Jugoslavije" sociolog Sergej Flere, profesor Univerziteta u Mariboru, autor knjige "Da li je Jugoslavija morala da umre?"

"Milošević je odgovoran za zločine koliko je odgovoran, ali u istorijskom smislu procesi su već bili dovršeni. Kada čovek danas vidi da od 1981. nije mogao da se donese budžet, zatim privredni plan, da su republike krale na onaj i ovaj način, da su se, u stvari, svi pripremali za odlazak, to što se dešavalo na političkoj pozornici 1989-1990, čini se smešnim", ističe Flere.

On kaže da su sukobi među jugoslovenskim komunistima postojali još od 1943, kada je Ivo Lola Ribar optužio Slovence za separatizam, da su nesuglasice nastavljene i kasnije zbog čega je usledila dramatična sednica Politbiroa CK Saveza komunista Jugoslavije na kojoj je Tito upozorio da će "sve otići do vraga", a 1971. da će se Jugoslavija "raspasti na ružan način".

https://www.slobodnaevropa.org/a/specijal-100-godina-jugoslavije-sergej-flere/29561483.html?fbclid=IwAR3j9HPNoha9Iuv0SRp4tqmPqsQM7jRcQ3zhjJj_XxnYswq_ghVdHUmOPv8

Zanemarite što je u pitanju Radio Slobodna Evropa, odličan intervju o tome šta se sve dešavalo na ovim prostorima.
Milisav68

Postby AirBall » 09 Dec 2018, 19:57

Vujce #18 wrote:Predsednik ima Blera i Šredera najveće zločince za savetnike..
Predsednik ide u eu po svaku cenu..
Predsednik je bio u Srebrenici da ga zapišavaju bošnjaci..
Predsednik veliča murata ozaren..
Predsednik gazi ustav i sve što je od nacionalnog značaja..
Predsednik gazi i po SPC nebrojano puta..
Predsednik se rukuje sa tačijem i haradinajem i daje im ono što ni žuti nisu hteli..
Predsednik je uzurpirao sve, i na čelu je kriminalne piramide..
Predsednik je potpisao briselski sporazum što je najveća izdaja Srbije u 21. veku..

Mene samo zanima air kako je on to manje zlo od bilo koga?

- Ide u EU po svaku cenu, ali odrzave odnose sa Rusijom i Kinom, Rusiji se ne uvode sankcije

- Insistira se na vojnoj neutralnosti, Srbija za sad nema govora da se pridruzuje NATO

- Odrzavaju se bliske veze sa bracom preko Drine, Dodik je ovde lokalac, a ne gost

- Nisu isporuceni radikali Hagu

- Nema politickih hapsenja i zabrana

- General Lazarevic drzi predavanje na Vojnoj akademiji

- Sljivancanin mu drzi predavanja ns stranackim mitinzima

- Sa Crkvom ni blizu nisu losi odnosi kao sto sugerises

Seti se samo hapsenja Gorana Davidovica, Mladena Obradovica itd

Isporuke Mladica, Karadzica, Zupljanina, Hadzica Hagu

Sve u svemu da li je ovo dovoljno, odgovor je da nije, ali ja iskreno sumnjam da bi ova druga strana cak i ovo malo ispostovala
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Ron Swanson » 09 Dec 2018, 20:27

Goran Davidović i Mladen Obradović :puke:
Ron Swanson

Postby treci » 09 Dec 2018, 20:53

Zuta vlast se i jeste obracunavala sa nacionalistima zestoko i koristila vrlo prividnu propagandu nesto slicno kao i ovi sto koriste protiv Dveraca ili protiv Borka Stef. Procesi protiv Mladena i Davidovica su zato vrlo politicki obojeni. Ne morate da se slozite sa njima al budite iskreni ako govorite o dansnjoj propagandi i progonu od strane vlasti. A sto se Mladena tice kakav god da je veci je opozicionar ovima od pola onih govornika i prvog reda na jucerasnjem protestu. On je bar osetio i zatvora jer nije bilo stranih amabasad i sorosevih medija da pritiskaju da ga puste. Ne bih reko da su veliki opozicioni libosi doziveli, niti ce takav progon.
I ne znam kako neki ne shvataju da veliki deo naroda koji je kontra ovoj vlasti, da kazemo patriotsko-narodnjackog opredeljenja nece da stoji ni da slusa govore idola kruga 2. Nama treba neki socijalni bunt iz naroda, autentican kao onaj u FR. A sigurno ga nece predvoditi Karanovicke, Trifunovici, Sasisti i drugi.
treci

Postby Zlaja » 09 Dec 2018, 21:04

Ko plaća taj Obraz?

Mislim ko ih je plaćao pre da divljaju, sada znam.
Zlaja

Postby Radonjaa » 09 Dec 2018, 21:14

Ron Swanson wrote:Goran Davidović i Mladen Obradović :puke:

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

Firer i Duče
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby treci » 09 Dec 2018, 21:18

Obraz druze ne postoji vise. Mozda na papiru. Al fakticki ne postoji ugasen je uglavnom zbog represije drzave, i drugih stvari. To je ono sto patkari, nwo falange, antife, slobodni umetnici iz kruga 2 nikad nece doziveti jer su pod zastitom.
Verovati u insajderske teorije zavere da su desnicar u sprezi sa db-om je slicno kao i poverovati u DJ Vucicevic teorije drzavnog udara.
treci

Postby grobar_Zvornik » 09 Dec 2018, 21:26

Писао је Арсла о томе и суштини која се презентује у тежњи да страни безбједњаци и службе униште све што има везе са српским националним идентитетом и национализмом, јер, укратко, то је кључан потез у разбијању Србије и њеног друштва.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Zlaja » 09 Dec 2018, 21:28

Ma ok, kapiram, satrala Zapadna govna sve što vredi.

Samo me interesuje ko je taj Obraz i slične plaćao dok su bujali?
Zlaja

Postby Vujce #18 » 09 Dec 2018, 21:36

Mene samo zanima gde su sada ti ljudi da organizuju neke nove pokrete i otpočnu demonstracije i paljenje Beograda, da prekidaju gej parade, da teraju blera i šredera?

Srbija ima identičnu a po mom mišljenju i goru spoljnu politiku sada nego pre 10 godina..
A njih više nigde nema i to je simptomatično...
Dok su se neki poput Miše i otvoreno stavili na stranu izdajničke sns ekikpe, a nekada su zajedno bili u borbi..

Iz ove perspektive deluje kao da su prestali da rade sve te stvari i štite nacionalne interese kada se vlast zamenila..
Što dovodi u sumnju da su ikada i štitili bilo kakav ideal i zbog toga krvarili na ulicama i po zatvorima.

Isto možemo videti i pod primerom navijači, imam tu nesreću da znam sa te strane i više nego što treba i ponekad mi je teško i da zamislim i poverujem u sve što čujem ali zaista se ispostavi tako kao što su mi preneli..

Neverovatne stvari i pritisci od strane ljudi bliskih vlasti, povodom najbanalnijih stvari a da ne pričamo o nekim ozbiljnijim...
Last edited by Vujce #18 on 09 Dec 2018, 21:41, edited 2 times in total.
Vujce #18

Postby Dr Arslanagic » 09 Dec 2018, 21:36

Да је вучић онда био на власти исто би радио што и жути.
Тренутно ради још горе, предаје део земље, најсветији део земље.
Да су жути сад на власти радили би исто што и вучић.
И вероватно се горко кају што су онда одбили предају КиМ.

Ново време носи нове политичаре, тако смо сад дошли до оних који су спремни на свако непочинство и не брине их што ће после власти отићи у пензију, а странке ће им вероватно нестати или постати потпуно маргиналне. Али без њих. Одради што треба, напуни се за десет живота и смрди негде за велике паре до пензије.

Смешно је више читати како се бране политичари који једино што раде лажу како зину, што им је и основни посао.
Највеће снаге се троше у проналажењу добитне комбинације како задовољити све и што више гласача, да не виде шта радиш.

Вучић, једино што ради, је да одлаже санкције Русији и улазак у нато.
Али то неће моћи вечно и време одлуке се приближава. Вероватно већ следеће године то мора да се уради.
Да ли неко реално може да поверује да ће вучић без проблема предати део своје земље а да неће зајебати русе и неће ући у нато.
Углавном непрестано лаже и задовољава ситницима оне који не виде даље од очију.
Подиже споменике а Срби најгоре пролазе у хрватској, монтенегру и КиМ.
Одрађује војне вежбе а војска се распада.
Народна кухиња на КиМ се гаси а цеца пева народу који је натеран да дође на њен концерт.
Неиспоручује радикале а Србе у монтенегру тамниче и протерују, на КиМ им сваки дан пале и краду.
И тако унедоглед.

Издају и најгоре потезе по нациналне српске интересе прикрива површним циркусом који ништа неће променити.
И све је то одлагање док не буде морао.
А то ће се сигурно десити.

Исто, можда не све исто, али издају сигурно, би радила свака странка која би била на власти, а коју је довео западни фактор, јер тако морају да раде.
И демократе, и вучић и ђилас који се спрема.
Веровати да неће бити овако кад дођу нови је ... не знам како бих окарактерисао свакога који верује у тако што.
Једина разлика је да ли волите вучића или некога из жуто либералне коалиције.
Ништа више.

Странке које никад нису биле носиоци власти не треба узимати за озбиљно, јер док си у опозицији можеш да причаш шта год волиш да задовољиш своје стадо.
Кад дођеш на власт онда покажеш своје право лице и лажеш сто пута више да задовољиш још мало стада.
Сутра да преда радикале хагу, радикали би га одмах напали.
Тог тренутка би им све засметало, од издаје до правде.
Јебе се њима за Србију. Само интерес странке и лични интерес.
Као и свакој странци.

Суштинске промене и бољитка Србији нема док год је прозападни фактор на власти.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby treci » 09 Dec 2018, 21:38

Zlaja wrote:Ma ok, kapiram, satrala Zapadna govna sve što vredi.

Samo me interesuje ko je taj Obraz i slične plaćao dok su bujali?

Ne bih tako gledao na stvari isto kao kad bi pitao ko danas placa zute prsluke. CNN kaze Rusi :biggrin:
Jednostavno po meni je bio jedan period bujanja desnicarskih, rodoljubivih omaldinskih org posle dvehiljaditih. Omladini je to bilo primamljivo tada. Sad dal je neko ozbiljan placa, licno ne verujem jer sve te org nisu postgle neki veci uticaj niti uradile nesto ozbiljnije.
treci

Postby Dr Arslanagic » 09 Dec 2018, 21:43

Vujce #18 wrote:Mene samo zanima gde su sada ti ljudi da organizuju neke nove pokrete i otpočnu demonstracije i paljenje Beograda, da prekidaju gej parade, da teraju Blera i Šredera?

Srbija ima identičnu a po meni i goru spoljnu politiku sada nego pre 10 godina..
A njih više nigde nema i to je simptomatično...
Dok su se neki poput Miše i otvoreno stavili na stranu izdajničke sns ekikpe, a nekada su zajedno bili u borbi..

Iz ove perspektive deluje kao da su prestali da rade sve te stvari i štite nacionalne interese kada se vlast zamenila..
Što dovodi u sumnju da su ikada i štitili bilo kakav ideal i zbog toga krvarili na ulicama i po zatvorima.

Isto možemo videti i pod primerom navijači, imam tu nesreću da znam sa te strane i više nego što treba i ponekad mi je teško i da zamislim i poverujem u sve što čujem ali zaista se ispostavi tako kao što su mi preneli..

Neverovatne stvari i pritisci od strane ljudi bliskih vlasti, povodom najbanalnijih stvari a da ne pričamo o nekim ozbiljnijim...

Као што рекох искључиво лични интерес.
Свима њима се јебе за Србију. Све се ради да би добио део.
Ако се време и околности промене, не би могло да се живи од национализма свих странака.
Мењају плочу како ветар дува. А народ се нешто ложи. А све до једног сарадници.
Мука ми је да читам правдња било ког политичара.

Најгоре од свега ми је када прочитам делије поручиле да нема предаје Косова.
Ко су бре ти паћеници и шта они има да поручују.
Навео сам делије као пример, да не буде клубаштва.
Ко њих шта пита и ко им даје тај значај.
Онај ко их је плаћао да запале скупштину и онај за кога сад одржавају ред по земљи и леше народ пред изборе.
Кад би сте знали истину не бисте више на стадион отишли.
Шљам криминални које је политика легализовала као поштене.
Они ће некога да бране.
Они треба да се оглашавају а не државни органи.

Јад и беда од земље Србије.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Turniri