Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Rajs » 17 Dec 2018, 01:01

AirBall wrote:
Rajs wrote:Nista onda, da sacekamo da Vucic zavrsi oko "razgranicenja" KiM, da slucajno ne dodje neko gori umesto njega.

Mogu da potpisem da se veci izdajnik nije i nece se pojaviti od ovog Zvalavog.

Ja sam ipak za to da Mira Karanovic i ekipa iz Pescanika dodju na vlast, oni su novi, nekompromitovani i dosledni...

A i setaju u istoj koloni...

Ne znam da li je najveci izdajnik, ali znam da smo mnogo puta do sad iskreno verovali da ne moze gore...

Ishod nazalost svi znamo...

Za promene da, za EU i NATO ne...

Slazem se i za ove druge sve sto si rekao.

I oni su klosari, isto ko i ovaj, samo sto je Zvala presao igricu i preneo je sve na dosta veci nivo od ovih prethodnih.
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby AirBall » 17 Dec 2018, 01:07

Sve si u pravu, ali tu postoji jedan mali problem...

Ko god zeli da preuzme vlast mora da prihvati realnost u suprotnom ne moze da bude vlast... Taj film smo vec gledali sa Zvalom i gledacemo sa svakim drugim ko ga bude nasledio...

On ce pasti kad bude prestao da bude dovoljno servilan mentorima isto kao sto su pali Sloba, Djindjic i Tadic...

Dokle god bude radio ono sto se od njega trazi nece njega niko dirati...

Odoh sad da spavam, dosta mi je politike za narednih 7 dana :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Ron Swanson » 17 Dec 2018, 01:20

AirBall wrote:On ce pasti kad bude prestao da bude dovoljno servilan mentorima isto kao sto su pali Sloba, Djindjic i Tadic...

Pa onda nisu svi isti, bolji je Tadić, njega EU mentori ne vole više! Svi na proteste! :okk:
Ron Swanson

Postby DON » 17 Dec 2018, 01:41

Фантом wrote:
DON wrote:Ko ide na proteste? To sto si ti bio sa Djikijem na protestu je tvoja stvar, al da haluciniras da sam ja isao, to je heroin, mani se.

Nije nemoguce da gresim, neki znate Belog, a nas truju zutima ...

Nego ljudi zna se valjda sta su protesti, mora neki konflik da izbije, mnogo su mi fine ove setnjice da bi uspele.

Ko je probao cistog Belog taj se ne vraca na pusenje radikalnog naprednoggandzizma, niti zutog kostunjavog voca u miksu sa Dzordz Kluni belom mackom.

A ja od studentskog doba i borbe za KiM i Radovana nisam izlazio na proteste, cisto da se zna, da ne bi bacali lose fore Tomini sugradjani, al eto cisto volim ovde spinove da vrcam ka Nadal, treba da se protestvuje, cak i ova Druga Srbija ima prva i samo neka izlaze, sad se samo cekaju nacionalisti, al to malo teze jer su svi stegnuti za jaja ili su se dobro oparili preko sns price.

Slagao sam, bio sam na JNA za DV ono, al to je bila mala ekipa.
DON

Postby Фантом » 17 Dec 2018, 03:22

Fali mi gogo da me nazove kompletnim idiotom, dosta je lose ovo "Tomin sugradjanin" ~ 25k fine.

To su koliko se ja secam i bili poslednji pravi protesti, ovo posle sve neke setnjice.
A i postala je dosadna ova prepirka ko treba da ide/ne ide na ulicu, kome se svidja prica ici ce, kome ne pase nece, nema potrebe za prozivanjem bilo koje strane.
Nacionalisti koji donose masu su skroz pasivizirani jer su im lideri ucutkani, a pritom se uglavnom informisu iz tradicionalih medija, a to je pod odlicnom kontrolom.
дошао да вређа
Фантом

Postby Radonjaa » 17 Dec 2018, 03:36

:puke: :puke: :puke:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Гроф Тинторето » 17 Dec 2018, 06:30

Ko je riba iza Djilasa?
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby AirBall » 17 Dec 2018, 08:50

Гроф Тинторето wrote:Ko je riba iza Djilasa?

Kog Djilasa, to je Pajtic
AirBall

Postby Гроф Тинторето » 17 Dec 2018, 09:13

Jeste, Pajtic jbg :biggrin:
To li mu je zena?

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Гроф Тинторето

Postby mihZR » 17 Dec 2018, 09:32

Koliko se secam sa kim se setao po NSu pre nekoliko godina, rekao bih da nije.
Mislim da je ova, valjda je neka novinarka: https://www.instagram.com/hristinastojiljkovic/?hl=sr

Elem, zanimljivo je kako oni koji su vec gresili sa svojim politickim izborima, smatraju da su se sad opametili, i da vise nece, a sigurni su da ce i svi sledeci gresiti. Statisticki podaci i istorija vam ne ide u prilog, ako ste vec gresili, verovatno cete opet, pa makar pustite druge da rade sta vec zele.
mihZR

Postby Dylam Dop » 17 Dec 2018, 10:00

Гроф Тинторето wrote:Ko je riba iza Djilasa?

Hristina Stojiljkovic, na YT vodi "Minut do 12"

Premalterisana za moj ukus, al "..lepo priča, lepo hoda.." - po tom pitanju za 3 klase iznad Barbare
Dylam Dop
Guest

Postby Dylam Dop » 17 Dec 2018, 10:21

AirBall wrote:On ce pasti kad bude prestao da bude dovoljno servilan mentorima isto kao sto su pali Sloba, Djindjic i Tadic...

Ne mogu očima više da ga vide, prezren je odavno već kod svih.. U principu, pašće onog trenutka čim mu zavrnu slavinu, od ovamo il onamo, bez obzira koliko i dalje podmetao bulju i time ne mogne više da ispunjava očekivanja, nadasve unutrašnja (šatro smanjio nezaposlenost, i mizerno-bijedna socijala ipak je redovna svima), a onda i spoljašnja.. Kinezi posljednji dižu ruke, a možda ipak i ne - razblaženi scenario jEvropsko-balkanske S.Koreje

Mada, nema on muda Kima Dzonga, najvjer. fata posljednji let za Moskvu.. Dojde kao najsigurnosniji otklon
Dylam Dop
Guest

Postby AirBall » 17 Dec 2018, 11:48

Dylam Dop wrote:Ne mogu očima više da ga vide, prezren je odavno već kod svih.. U principu, pašće onog trenutka čim mu zavrnu slavinu, od ovamo il onamo, bez obzira koliko i dalje podmetao bulju i time ne mogne više da ispunjava očekivanja, nadasve unutrašnja (šatro smanjio nezaposlenost, i mizerno-bijedna socijala ipak je redovna svima), a onda i spoljašnja.. Kinezi posljednji dižu ruke, a možda ipak i ne - razblaženi scenario jEvropsko-balkanske S.Koreje

Mada, nema on muda Kima Dzonga, najvjer. fata posljednji let za Moskvu.. Dojde kao najsigurnosniji otklon

Sada je vec sigurno da ce u trenutku kad oseti da gubi vlast da se u potpunosti okrene Rusiji, samo je pitanje da li ce imati dovoljno vremena za taj manevar...

Nesto poput Dodika u RS koji je dosao na vlast kao prozapadni politicar, a sad je najjaci ruski igrac na ovim prostorima...

Asadu je taj manevar posao za rukom, ali je zemlja platila preveliku cenu...
AirBall

Postby Гроф Тинторето » 17 Dec 2018, 12:34

Hvala na odgovorima momci.

Buzz' Beater wrote:

Гроф Тинторето

Postby Rajs » 17 Dec 2018, 13:38

:lol2:
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

PreviousNext

Return to Turniri