Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Zlaja » 22 Dec 2018, 20:55

Sad kažu oko 55.000.

Bruka dobar odziv.
Zlaja

Postby AirBall » 22 Dec 2018, 20:56

Zlaja wrote:Sad kažu oko 55.000.

Bruka dobar odziv.

Steta sto nisi bio na licu mesta da nam preneses desavanja...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Zappa » 22 Dec 2018, 21:17

Јоој дивоте. Гомила педерских застава. Педери и Дверјани, какав спој!

Normalno, to je sve Srbija. :beyond: To šarenilo naše Srbije i srpskog naroda koliko god je mana. I pederi, nacionalisti....

Svi da se obuceno u roze i kao narodu ce nam svanuti...

Kosmet na ovakvim skupovima naravno nije tema, ali ima sta jeste...

I ovo je normalno, ovim što šetaju Kosovo i Metohija nije tema i to otvoreno kazu,imaju svoju temu i priču, a gde su oni što im je KiM na prvom mestu dok vlast sve čini da Dečani, Gračanica, Pećka patr , Prizren postanu deo nezavisne drzave Kosovo i od Srbije priznate.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby AirBall » 22 Dec 2018, 21:19

Zappa wrote:I ovo je normalno, ovim što šetaju Kosovo i Metohija nije tema i to otvoreno kazu,imaju svoju temu i priču, a gde su oni što im je KiM na prvom mestu dok vlast sve čini da Dečani, Gračanica, Pećka patr , Prizren postanu deo nezavisne drzave Kosovo i od Srbije priznate.

Nisi ti bas najbolje razumeo sta je napisano...

Na protestima se postavlja pitanje homofobije, a ne problema srpskog naroda na Kosmetu...

Pisem o aktuelnim temama i odnosu prema njima...

Za mene kao Srbina to je pitanje svih pitanja...
AirBall

Postby Sani » 22 Dec 2018, 21:29

Ako se Dveri ne ograde od ovih pederskih zastava, sigurno da su moj glas izgubili, na proslim izborima sam njima dao glas, i verovatno da necu nikom necu dati glas na sledecim.

Sasvim je okej rusiti vlast, ali ne birati sredstva, ljude sa kojim ces ici, dokazani lopovi u savezu + pederi, no no...

Rusiti jedne da bi ovi drugi krali, lobirali za lgbt prava, moze samo glup ili lud covek.
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Ćoba » 22 Dec 2018, 21:31

Donro ljudi i meni se sve to gadi ali jeste vi svjesni da je premijer drzave peder? :question:
Ćoba

Postby Zlaja » 22 Dec 2018, 21:32

Gej.
I to sa dobrim komadom.
Zlaja

Postby Zappa » 22 Dec 2018, 21:34

Na protestima se postavlja pitanje homofobije, a ne problema srpskog naroda na Kosmetu...

Pisem o aktuelnim temama i odnosu prema njima...

Za mene kao Srbina to je pitanje svih pitanja...

Razumemo se :okk: .

Za tebe ,a i za stotine hiljada Srba je progon, agresija na srpski narod KiM, okupacija naše pokrajine, zatiranje crnogorstva (srpstva ) u Crnoj Gori, genocid nad Krajišnicima, Dalmatincima problem broj jedan i pitanje svih pitanja.
Tzv. homofobija, krvava košulja Borka Stefanovića, Beograd na vodi, nezavisni mediji ... tebi su nebitni i apsolutni su nevazni i ni pod kojim uslovima te ne mogu izvesti na ulicu.
Sada se postavlja drugo pitanje ,a gde su na ulicama Srbi i ljudi kao ti ,kojima je KiM na prvom mestu, a dok ovaj marionetski rezim čini zadnje korake ka priznavanju i prihvatanju nezavisnog Kosova.
Gde je ta kritična masa, gde su politički,akademski predstavnici te ideje koja je tebi bliska. Zašto ćute ?

Sergej Trifunović, Mirjana Karanović , Borko Stefanović izlaze na ulicu ,pokazuju zube ovoj vlasti, a zašto ćuti onaj čistiji deo srpskog naroda ,onaj kome je nacionalna Srbija na prvom mestu ,a ne neka utopija o gradjanskoj Srbiji.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby AirBall » 22 Dec 2018, 21:44

Zappa wrote:Sergej Trifunović, Mirjana Karanović , Borko Stefanović izlaze na ulicu ,pokazuju zube ovoj vlasti, a zašto ćuti onaj čistiji deo srpskog naroda ,onaj kome je nacionalna Srbija na prvom mestu ,a ne neka utopija o gradjanskoj Srbiji.

Nije slucajno sto izlazi gradjanska Srbija...

Treba napraviti pritisak na Vucica da ne zateze mnogo oko Kosmeta jer mu je zamena spremna...

Postoji nesto sto se zove nacionalni interesi, a interes nijednog nacionaliste nije da rusi sopstvenu drzavu...
AirBall

Postby grobar_Zvornik » 22 Dec 2018, 21:45

Не долази господин Владимир случајно 17.1.

Федерација у жалости, умро један од највећих србомрзаца новијег доба - Педи Ешдаун.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Zappa » 22 Dec 2018, 21:51

Treba napraviti pritisak na Vucica da ne zateze mnogo oko Kosmeta jer mu je zamena spremna...

Postoji nesto sto se zove nacionalni interesi, a interes nijednog nacionaliste nije da rusi sopstvenu drzavu...

Znači li to da Aleksandar Vučić štiti nacionalne interese i da svako ko je protivnik ove vlasti ruši sopstvenu drzavu ,a da taj Vučić štiti ovu drzavu od te gradjanske Srbije .
Da li je rušenje sopstvene drzave Briselski sporazum, ćutanje na vojsku Kosova, saradnja sa Tačijem ,Haradinajem, promocija LGBT ideja ?

Zašto srpski nacionalisti i njihov politički predstavnik ne izadju na ulice, trgove širom Srbije ?
Gde je nacionalna Srbija na ulicama ,skupštinama ,medijima ? Gde su jedini predstavnici nacionalne Srbije u skupštini. Srpski radikali. Zašto ćute ?
Zappa

Postby AirBall » 22 Dec 2018, 21:58

Zappa wrote:Zašto srpski nacionalisti i njihov politički predstavnik ne izadju na ulice, trgove širom Srbije ?
Gde je nacionalna Srbija na ulicama ,skupštinama ,medijima ? Gde su jedini predstavnici nacionalne Srbije u skupštini. Srpski radikali. Zašto ćute ?

Vec sam dao u vise navrata odgovor na to pitanje, nije mi tesko da ponovim...

Mi samostalno nemamo snage da dovedemo do politickih promena, a sigurno necemo biti trojanski konj koji ce biti vetar u ledja onima koje si nabrojao u prethodnom postu...

Drzava i nacionalni interesi su uvek ispred stranackih i dace Bog da tako i ostane...

Ma gde se cuti, pogledaj kakvi su napadi na Ljajica kao potpredsednika Vlade...
AirBall

Postby Sani » 22 Dec 2018, 22:04

Ćoba wrote:Donro ljudi i meni se sve to gadi ali jeste vi svjesni da je premijer drzave peder? :question:

To zaista ne mogu da kazem da li jeste ili nije, ali njega ne podrzavam, pa necu ni ove koji promovisu lgbt svet.

Na kraju krajeva, nemam ja nista protiv gej osoba, bolest ne bira, ali imam protiv svakog ko javno promovise to.
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby AirBall » 22 Dec 2018, 22:05

Izmedju ostalog o ovome sam pisao, bivsa predsednica HDZ-a i Vlade Hrvatske Jadranka Kosor je uputila podrsku protestima u Beogradu

AirBall

Postby Chandrian » 22 Dec 2018, 22:06

AirBall wrote:
Ma gde se cuti, pogledaj kakvi su napadi na Ljajica kao potpredsednika Vlade...

Rasim je oduvek bio najtvrđi orah.
Chandrian

PreviousNext

Return to Turniri