Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Гроф Тинторето » 24 Dec 2018, 21:55

Pa doticni tvrdi da je iz baze izvuceno, a ne cesljanjem grupa. Neke istorije je pokazivao, ne znam sta jos, uglavnom prica nije potekla da je neko isao na nalog Vucica i odatle skenirao one koji su lajkovali i onda nasumicno oznacio botove.

U sustini, svi znamo da ih ima. Covek tvrdi da ovi jesu, ali praticemo razvoj situacije :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby John Doe » 24 Dec 2018, 22:14

Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby AirBall » 24 Dec 2018, 22:16

Гроф Тинторето wrote:Pa doticni tvrdi da je iz baze izvuceno, a ne cesljanjem grupa. Neke istorije je pokazivao, ne znam sta jos, uglavnom prica nije potekla da je neko isao na nalog Vucica i odatle skenirao one koji su lajkovali i onda nasumicno oznacio botove.

U sustini, svi znamo da ih ima. Covek tvrdi da ovi jesu, ali praticemo razvoj situacije :biggrin:

Ovakve situacije po pravilu zavrse na sudu ukoliko je krivokletstvo u pitanju...

Ukoliko krene zataskavanje, ili fronatalni napad iz medija naklonjenih vlasti na onog ko je ovaj spisak pustio u etar to ce biti svojevrsna potvrda autenticnosti...

Izuzetno je lako na sudu dokazati verodostojnost podataka ukoliko do toga dodje..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Гроф Тинторето » 24 Dec 2018, 22:18

Naravno. Ozbiljna je stvar ovo, pa ukoliko nije istinita notmalno je da ce ga odrati.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Гроф Тинторето

Postby John Doe » 24 Dec 2018, 22:19

Meni taj spisak deluje kao totalna glupost. Verovatno su sabrana dela lajkova i šerovanja vesti o Vučiću sa nekog portala..
Last edited by John Doe on 24 Dec 2018, 22:43, edited 1 time in total.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Fratelo » 24 Dec 2018, 22:34

Meni deluje da je ovo namerno pusteno od strane vlasti i da je ovaj lik cicvuev covek.
Mozda gresim ali smrdi mi lik zestoko...
Fratelo

Postby Гроф Тинторето » 24 Dec 2018, 23:03

Ma u sustini me zabole, kao da ce prestati da botuju ako im se saznaju imena. Ja ne bih, poso ko poso :biggrin:

Buzz' Beater wrote:

Гроф Тинторето

Postby neza » 24 Dec 2018, 23:25

alkar Marinko je ovaj put ubo u sridu, tri poena! :hathello:
Tacno je da i svakoj prostituki i panduru, cak i plocicu sa imenom nose, znas podatke i ipak ne prestaju svoj posao. :krsti:
neza

Postby treci » 25 Dec 2018, 00:15

Vidim bila je parola i protiv Orbana na ovom protestu u subotu.

Pa ako neko moze da mi objasni kakve veze ima Orban sa protestima u Srbiji? Mislim kad vec ne sme parola za KiM i protiv migranata (nije politicki korektno), kakve tu veze ima madjarski premijer? Ili pojedini gradjaneri samo lece svoje frustracije
treci

Postby Ron Swanson » 25 Dec 2018, 00:16

'Oće da kažu da domaće izdajnike neće pustiti da uteknu kod Huna i dobiju azil tamo.
Ron Swanson

Postby treci » 25 Dec 2018, 00:36

''Orbane shvati necemo stati'' ? Pre bih rekao da imaju neki politicki kompleks prema doticnom
Ako je aluzija na Gruevskog onda bi trebalo shavati da slede politiku makednoskog kvislinga Zaeva?!
treci

Postby Tegi » 25 Dec 2018, 00:39

Ron Swanson wrote:'Oće da kažu da domaće izdajnike neće pustiti da uteknu kod Huna i dobiju azil tamo.

Ili za nepazljivije citaoce- hocemo srpskog Zaeva koji ce ekspresno dati Kosovo za uzalazak u NATO.

Treci brzi.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Ron Swanson » 25 Dec 2018, 00:56

A vas dvojica hoćete da kažete da Vučić ne daje Kosmet u zamenu za ulazak u EU 2134. godine, je l?
Ron Swanson

Postby Tegi » 25 Dec 2018, 01:04

Ron Swanson wrote:A vas dvojica hoćete da kažete da Vučić ne daje Kosmet u zamenu za ulazak u EU 2134. godine, je l?

Upravo o tome i pišemo.
Vlast sprovodi ldpovsku politiku, što je i želja većine onih koji izlaze da demonstriraju.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby treci » 25 Dec 2018, 01:08

Ja ne videh ni jedni parolu protiv izdaje Kosmeta, sem momaka i devojaka koji su zaustavili kolnu a oni nisu deo protesta. Al zato videoh delove ikongrafije radikalnih gradjanera u prvim redovima s kojom se vrv ni vecina tamo ne slaze. Pa samo pitam, al ne sme ni to izgleda odma se upada sa a kako AV ovo i ono..
treci

PreviousNext

Return to Turniri